Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yarın doktora gidicem yumurtalar büyümüşmü diye.heyecanlıyım işte.bakalım kaç taneler.samsun sıcak yanıyorum evde.denizede gidemiyorum mikrop kapmiyim diye.öle işte.

aaa bene patron cafeye gıderdım hep atakumda oturdum bende evim ordaydı iş için cnm karadenız tesisi varya karsısındaydım

aaa bene patron cafeye gıderdım hep atakumda oturdum bende evim ordaydı iş için cnm karadenız tesisi varya karsısındaydım

canım benim evim atakum hürol kafe var veya neskafe yada sedir orda yani atakum merkezde.belki bilirsin atakum teknik lise varya onun karşısında..patronu biliyorum atakumdakinde bahsediyosun değilmi?samsun merkezdede var.

normalde ben istanbulda doğdum büyüdüm.üni. için geldim samsuna ama eşime aşık olunca evlenip buraya yerleştim .ayrıca hala üni. öğrencisiyim.6ncı sınıf.istatistik

Merhaba Handecik81 senin onceki gebelik belirtilerini okudumda benim hissettiklerimle ayni.

Yumurtlama gunumden itibaren hic araliksiz kasik agrisi bel agrisi oldu. Ozellikle sol kasigim cok agridi ve bacagima dizime vurdu agrisi. Dune kadar boyleydi dun ise belim ve kasiklarim ayni adet oncesindeki gibi agridilar, yani ben o sekilde hissettigimde 1-2 gune adet oluyordum ama adetime daha 8 gun var. Ve ben bu agrilari adetimden 12 gun oncesinden yasamaya basladim. Dune kadar cok umitliydim ama bu sabah atesim1-3 derece dustu, bilemiyorum belkide havadandir ama o kadar umidin ardindan cok uzgunum su an. Tecrubelerini benimle paylasirmisin?

mrhb arkadaşlar sizi uzun zamandan beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum bende aynı dertteyim bebiş istiyom geçen ay gonaphene kullandım bu ay beklemedeyim adetim 3 veya 4 temmuz inş hamişimdir karnımın alt kısmında ağrı var bacaklarımda da bir ağrı var ve iştahım açıldı çok.işten minübüsle geliyorum minübüs sallandıkça karnımın altında nsl bir acı var anlatamam acaba hamiş olabilirmiyim çoookkkk istiyommmm bebiş

kimse yokmuuuuuuu huhuuuuuuu tam yemek saatidir şimdi dimi benim kocişte birazdan gelir bende zati yeni geldim bi bakayım hamiş haberi varmı dedim

kimse yokmuuuuuuu huhuuuuuuu tam yemek saatidir şimdi dimi benim kocişte birazdan gelir bende zati yeni geldim bi bakayım hamiş haberi varmı dedim

mrb canm ben de yeniyim burda senin gibi ve bebiş isteyenlerdenim.3 tem veya 4 temde regl olmam lazım.pek ümidim yok ama yine de belki demekten alamıyorum kendimi.geçen ay kendimi çok dinledim hemen hemen bütün belirtiler vardı ama regl belirtisiymiş.demem o ki canm ikisi birbirine çok karışıyor.şu an bende de sancılar var göğüslerime dokunamıyorum öyle acıyorlar ama yine regl belirtisi diyorum

ay canım senle aynı zamanda adet tarihlerimiz umarım ikimizde hamiş oluruz:1hug:

selam kızlar benimde adetim sizinle aynı ama ben bu ay beklemiyorum ayın 22 sinden beri kahverengi lekelenmeler var dr normal olabilir dedi o yüzden beklemiyorum

yaaa arkadaşlar aslında adet tarihini 10 gün geçmeden hiçbi belirti olmuyor yani farklı belirti tam hamile olduğunu öğreniyorsun mide bulantılarıda başlıyor benim öyle olmuştu deneyimli arkadaşlardan farklı hisseden varsa bilemem ama 40 gün geçmeden malesef oyüzden üzülmenizi istemem şunu hissettim bunu hissettim demek yanlış olur çünkü regl olmadan öncede aynı şikayetleri yaşamıyormuyuz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…