Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

valla ben kendi adima konusayim,benim adet oncesinden baslar bulantilarim ve kasik batmalarim ama ben her ay adetimden dolayi oldugunu sanirdim...megerse hamilelik oncesinde de oluyormus....ama sunu da unutmamak lazim belirtiler kisiden kisiye farlilik gösterir...

günaydın herkese...

yeni bir aya başladık...

inşallah bu ay hamiş olduğumuzu öğreniriz yarabbimmmm....

yarın demek! benimde 7 si...

herhangi bi belirti var mı sende?

göğüs uçlarım hassas bazen kasıklarımda ağrı oluyor....bişey dikkatimi çekti hamile kalanların çoğu bacak ağrısı çekiyor bende öyle bişey yok krampda yok
senin başladımı belirtilerin?

valla belirtimi yoksa ben vucudumu çokmu dinliyorum kararsızım.

sol kasığımda ara ara sızlama gibi yada hafif kaşıntı gibi bir şey oluyor. onun dışında pek birşey yok

günaydın kızlar evet ya bende fena halde bacak ağrısı var sabah balkon kapısını açarken ayağımla ittim bir kramp girdi ayağıma sormayın bide karnımın alt kısmı çok hassaslaştı ama adet günümde 3 yada 4 temmuz bekliyorum inş.tutmuştur

hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı gibi.ama kişiden kişiye değişiyo belirtiler.kiminde adet günü gelmeden bulantılar ve bel agrıları baslıyo.kiiminde 1.ay bittikten sonra başlıyo kiminde hiç bulantı olmuyo.yani çok farklı olabiliyor.kişilere göre degişiyor.allah herkese nasip etsin inşallah

Günaydın bayanlar!!! Ben bu sabah test yaptım negatif çıktı. Ama ben yine de hamile olabileceğimi düşünüyorum. Belki de çok erken yapmışımdır sadece. Göğüs uçlarım büyüdü, kasık ağrılarım başladı ve kasığımda hafif bir şişme var. Umarım ben yanılmıyorumdur da test yanılıyordur :)

ya bide geçen hafta karnımın sol tarafında pır pır eden bişiyler oldu bi kaç dakika arayla devam etti nette araştırmasını yaptım bu belirti ancak 3 4 aylıkken olur diyo

slm kızlar günaydın herkese...2 hafta aradan sonra tekrar geldim bir hafta tatile gittim bir haftada misafir vardı..ben bu ayı çok rahat geçirdim belirti aramadım ama dün yine başladı belirtiler gelde belirti arama..adete 6 gün var..göğüslerim çok hassaslaştığı için göğüs ucumu sıkayım dedim bir damladan daha az beyaz-sarımtırak birşey geldi..bu sabah bir daha baktım yine çok az o sıvıdan geldi..bu ne şimdi merak ediyorum hemde korkuyorum prolaktin falanmı yoksa hamileliktenmi..korktum biraz

günyadın kızlarrr..benim de 2 gün kaldı adetime.belirtiler çok ben de ama zannetmiyorum hamile olduğumu.hatta bugün daha da bir arttı kasık ağrılarım ve bel ağrım.gögüslerimimdeki damarlar çok belirginleşti ama diyorum adet öncesi ondan öyledir diyorum.yani kendimi umutlandırmak istemiyorum artık.ben 3 aydır istiyorum çok olmadı ama insanoğlu işte sabırsız.

Bildiğimden konuşmuyorum sadece fikir yürütüyorum ama hamilelikten ötürü süt salgılanması sadece hcg'nin çok yüksek seviyelere ulaştığı durumlarda gerçekleşiyo sanırım. Yani ya ileri hamilelik dönemlerinde ya da 3'ten fazla çoğul gebelik olduğu durumlarda. Bu her iki durumda da hcg çok yüksek olduğu için testte çıkması lazım. En doğrusu bu noktada bi doktora danışmak bence ama prolaktin ve hcg seviyelerini ölçtüreceğin bi kan testi de sonuç verebilir belki

duygun sadece laf olsun diye bi idrar testi yapsana. Yani en azından ben senin yerinde olsam yapardım. Benim bi önceki hamileliğimde adet tarihime 3-4 gün kala çıkmıştı. Ama unutma ki bu hamileysen illa sende de 3-4 kala çıkıcak anlamına gelmiyo. Yani hani bi idrar testi yap, pozitif çıkarsa ne mutlu bize, negatif çıkarsa da hayatında hiçbişey değişmicek sadece azıcık daha beklemeye devam ediceksin

tşk ederim handecik81 cevabın için..evet normalde hamilelik başladıktan sonraki aylarda oluyor bu olay..bildiğim kadarıylada prolaktin olsa süt kendiliğinden geliyormuş sıkınca değil o biraz rahatlattı beni..bu benim olursa 2.çocuğum olacak denememizin 4. ayı..bu ay diğer aylara göre hiç belirti yaşamadım ama adet gününe yaklaştıkça belirtilerde başladı..bir kaç gün sonra gidicem kan testi için hemde prolaktine baktırırım..

canım 6 gün varken yapmıştım tabi ki negatiftisenağlama bu kadar erkn yapılırsa bu sonuç çıkar dedim kendime.ama amacım ilaç içmekti ve içsem mi içmesem mi yine de bi test yapayımdı.negatif çıkmasına rağmen yine de bi ümitle içimde ilacı da içemedim ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…