yarın demek! benimde 7 si...
herhangi bi belirti var mı sende?
Bi de ara ara midem bulanıyo, tatlı yemeye katlanamıyorum ve çok sık acıkıyorum
senin adetine kaç gün var handecik
slm kızlar günaydın herkese...2 hafta aradan sonra tekrar geldim bir hafta tatile gittim bir haftada misafir vardı..ben bu ayı çok rahat geçirdim belirti aramadım ama dün yine başladı belirtiler gelde belirti arama..adete 6 gün var..göğüslerim çok hassaslaştığı için göğüs ucumu sıkayım dedim bir damladan daha az beyaz-sarımtırak birşey geldi..bu sabah bir daha baktım yine çok az o sıvıdan geldi..bu ne şimdi merak ediyorum hemde korkuyorum prolaktin falanmı yoksa hamileliktenmi..korktum biraz
günyadın kızlarrr..benim de 2 gün kaldı adetime.belirtiler çok ben de ama zannetmiyorum hamile olduğumu.hatta bugün daha da bir arttı kasık ağrılarım ve bel ağrım.gögüslerimimdeki damarlar çok belirginleşti ama diyorum adet öncesi ondan öyledir diyorum.yani kendimi umutlandırmak istemiyorum artık.ben 3 aydır istiyorum çok olmadı ama insanoğlu işte sabırsız.
Bildiğimden konuşmuyorum sadece fikir yürütüyorum ama hamilelikten ötürü süt salgılanması sadece hcg'nin çok yüksek seviyelere ulaştığı durumlarda gerçekleşiyo sanırım. Yani ya ileri hamilelik dönemlerinde ya da 3'ten fazla çoğul gebelik olduğu durumlarda. Bu her iki durumda da hcg çok yüksek olduğu için testte çıkması lazım. En doğrusu bu noktada bi doktora danışmak bence ama prolaktin ve hcg seviyelerini ölçtüreceğin bi kan testi de sonuç verebilir belki
duygun sadece laf olsun diye bi idrar testi yapsana. Yani en azından ben senin yerinde olsam yapardım. Benim bi önceki hamileliğimde adet tarihime 3-4 gün kala çıkmıştı. Ama unutma ki bu hamileysen illa sende de 3-4 kala çıkıcak anlamına gelmiyo. Yani hani bi idrar testi yap, pozitif çıkarsa ne mutlu bize, negatif çıkarsa da hayatında hiçbişey değişmicek sadece azıcık daha beklemeye devam ediceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?