kızlar azcık sabırlı olun bende sizin gibi sabırsızdım test yaptım çıktı ama dün yaptığım test negatifti adetim 5 gün geçti hala adet belirtisi yok bi daha test falanda yapmam walla bekleyip görücem stresten hormonal dengemiz bozuluo
canım 6 gün varken yapmıştım tabi ki negatiftisenağlama bu kadar erkn yapılırsa bu sonuç çıkar dedim kendime.ama amacım ilaç içmekti ve içsem mi içmesem mi yine de bi test yapayımdı.negatif çıkmasına rağmen yine de bi ümitle içimde ilacı da içemedim ne olur ne olmaz diye
günaydın kızlarrr
handecim sana özel günaydın
Bence çok iyi etmişsin ilacı içmemekle. İçip de sonra pişman olucağına böylesi daha iyi bence. Çok önemli bi ilaç değildi inşallah
canım boğazlarım şişti antibiyotik almam gerekiyordu alamadığım için de hala geçmedi rahatsızlığım acaba bugün yeniden test yapıp içsem mi ki
Ay canımcım sana da günaydınlar olsun! a.s. Evet evet evet nedir sonuç çabuk söyle çatlıcam meraktan!!!!!!!!!
canım boğazlarım şişti antibiyotik almam gerekiyordu alamadığım için de hala geçmedi rahatsızlığım acaba bugün yeniden test yapıp içsem mi ki
Bence test yap ama negatif çıksa da içme. Hatta kırmızıları görmeden sakın içme. Bol bol limon suyu iç. Hatta eğer dayanabilirsen limon suyu ile gargara yap. Eğer ateşin çıkarsa da parol al. Hamilelikte güvenli bi ateş düşürücüymüş o. Kadın doğumcum öyle demişti bana
ay kızlar rüyamda bebek emziriyordum bebeğim vardı sabah kalktım baktım yok moralim bozuldu
inşallah hamileyimdir bebişim rüyama gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?