Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar azcık sabırlı olun bende sizin gibi sabırsızdım test yaptım çıktı ama dün yaptığım test negatifti adetim 5 gün geçti hala adet belirtisi yok bi daha test falanda yapmam walla bekleyip görücem stresten hormonal dengemiz bozuluo

evet doğru söylüyorsun canım.benim de duyduğum hep ne zman ki kafama takmadım hamile kaldım sözleri.ama yine de birazcık umut arıyor kendine...

Bence çok iyi etmişsin ilacı içmemekle. İçip de sonra pişman olucağına böylesi daha iyi bence. Çok önemli bi ilaç değildi inşallah

ya kızlar bişiy sorucam geçen hafta karnımın sol tarafında pıt pıt atan bişiyler oldu bir kaç dakka arayla hep attı nette araştırdım ancak böle bişiy hamileliğin 3-4 ayında olur diye siz ne diyonuz bu işe

Bence çok iyi etmişsin ilacı içmemekle. İçip de sonra pişman olucağına böylesi daha iyi bence. Çok önemli bi ilaç değildi inşallah

canım boğazlarım şişti antibiyotik almam gerekiyordu alamadığım için de hala geçmedi rahatsızlığım acaba bugün yeniden test yapıp içsem mi ki

canım boğazlarım şişti antibiyotik almam gerekiyordu alamadığım için de hala geçmedi rahatsızlığım acaba bugün yeniden test yapıp içsem mi ki

Bence test yap ama negatif çıksa da içme. Hatta kırmızıları görmeden sakın içme. Bol bol limon suyu iç. Hatta eğer dayanabilirsen limon suyu ile gargara yap. Eğer ateşin çıkarsa da parol al. Hamilelikte güvenli bi ateş düşürücüymüş o. Kadın doğumcum öyle demişti bana

Ay canımcım sana da günaydınlar olsun! a.s. Evet evet evet nedir sonuç çabuk söyle çatlıcam meraktan!!!!!!!!!

gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
coksekeriremsu sanırım anlamışsındır ama pm de de söyledim 8 haftadan önce çok sevinmeyeceğim,, umarım bu kez herşey yolunda gider :1hug:

Of ya sabah o kadar belirti saydım ya gelir gelmez, şimdi de hastalanıcakmışım gibi karnım ağrıyo. Nazar değdirdim galiba kendi kendime :çok üzgünüm:

:sm_cool::teytey::dance: Ay tebrik ederim canım benim!!!!! Kaç çıktı peki? Sen yine 8. haftaya kadar söylemicekmişsin, biz eşimle eğer bi daha olursa 3. ayı doldurana kadar kimseye söylememe kararı aldık

bol bol c vitamini almalısın ve ne çok sıcak ne de çok soğuk şeyler yiyip içmemelisin en güzeli ılık şeyler tüketmek ve handenin dediği gibi parol hamilelikde en güvenilir ağrı kesici ateş düşürücülerdendir... geçmiş olsun

tamam canım teşekkürler ...

çok teşekkür ederim bi tanem darısı başına inşallah...200 lerde bir değerdi artık eşimde ben de o kadar rahat olmaya çalışıyoruz ki değeri tam bilmiyorum bile ama 200 ü geçmişti biraz... doktorumuz bize 8. hafta kalp atışlarını duyarız dediği için bizde ondan sonra söyleriz diyoruz ama tabi belli de olmaz

teşekkür ederim canım benim ...hayırlısıyla tamamına erdirsin bu kez başka birşey istemiyorum... 4 hafta var daha geçer mi yahu
sen ne yaptın bu arada test yaptın mı ya da hastalandın mı ???

ay kızlar rüyamda bebek emziriyordum bebeğim vardı sabah kalktım baktım yok moralim bozuldu
inşallah hamileyimdir bebişim rüyama gelmiştir

ay kızlar rüyamda bebek emziriyordum bebeğim vardı sabah kalktım baktım yok moralim bozuldu
inşallah hamileyimdir bebişim rüyama gelmiştir

seni heveslendirmiş olmayayım canım ama bizim yan komşuda rüyasında bebek emzirdiğini görmüştü 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…