seni heveslendirmiş olmayayım canım ama bizim yan komşuda rüyasında bebek emzirdiğini görmüştü 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi
Sevil35 Inşallah Canim Ya Sende Kaldi ümidim Bu Ay Ben Hastalandim.dualarim Seninle Canimmm
maviş bu arada sen ne sordun ben görmedim de[/Q
ya arkadaşım şey demiştim 2 hafta önce karnımın sol tarafında pır pır eden bişiyler oldu bir kaç dakka arayla devam etti nette araştırdım bu olayı eğer hamileyseniz bile bu belirti en az 3 4 aylık hamileyseniz olur diyo peki bu benimki ne kafamçokkarıştı benim adetim 3 yada 4 temmuz
maviş bu arada sen ne sordun ben görmedim de[/Q
ya arkadaşım şey demiştim 2 hafta önce karnımın sol tarafında pır pır eden bişiyler oldu bir kaç dakka arayla devam etti nette araştırdım bu olayı eğer hamileyseniz bile bu belirti en az 3 4 aylık hamileyseniz olur diyo peki bu benimki ne kafamçokkarıştı benim adetim 3 yada 4 temmuz
Mavişcim sen bilirsin ama bence o belirtiyi çok dikkate alma. Gerçekten hamile olan insanlar bile bebek hareketleriyle bağırsak hareketlerini birbirine karıştırabiliyo. Eğer hamileysen bile bebeğin şu anda o kadar küçük ki hareketlerini hissediyo olman mümkün değil. Simit yedikten sonra midende gezinen susamı hissetmek gibi bişey senin bu dediğin
kızlar ya şimdi test yaptım ben ve ikinci çizgi çok silik çıktı neyin nesi şimdi buuuu
kızlar ya şimdi test yaptım ben ve ikinci çizgi çok silik çıktı neyin nesi şimdi buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?