Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

seni heveslendirmiş olmayayım canım ama bizim yan komşuda rüyasında bebek emzirdiğini görmüştü 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi

ay maviş inşallah canım ya
yarın adet günüm ama her ay yaşadığım belirtiler yok ortada aman olmassa olmasında hamiş olayım

Ben geçen sefer hamile olduğumu öğrendikten 1-2 gün sonra rüyamda dünyanın en güzel kız çocuğunu görmüştüm ama bi şekilde onu gidip birine bırakmam gerekiyodu ve ayrılıcağım için çok mutsuzdum. Ayrılmasak olmaz mı diyip duruyodum. Sonra da düşük oldu ve o yüzden çok etkilendim bu rüyadan. Belki de gerçekten de rüyalar bişey anlatıyodur

valla kızlar bende 3 yada 4 temmuzu bekliyom inş.gelmez adetim. bende rüyamda 2 hafta önce geyik ve buzağı gördüm baktım netten sevimli bir erkek evlada delalettir diyo. birsürü hamilelik haberi aldım komşulardan ama bende tık yok inş.bu ay olmuştur ama adet belirtilerim çok az benimde nedense hafif bi sılama var göğüslerimde ve karnımın altında o kadar birazda iştahım açıldı

Sevil35 Inşallah Canim Ya Sende Kaldi ümidim Bu Ay Ben Hastalandim.dualarim Seninle Canimmm

canım yaa senin gününede vardı demi....inşallah önümüzdeki ay olur
rüya tabirine baktım kız çocuğu olacağına işaretmiş
hayırlısı ama çok yoruldum olsun artık yaaa

beni de hep arkadaşlarım görür ilk hamileliğimde de bebeğimizi onlara bırakıp gittiğimizi görmüşlerdi sonra hamile olduğumu öğrendim ve düşük yaptım,, 2 hafta kadar önce yine bir arkadaşım aradı benzer bir rüya anlattı bebeği bana bırakıp gittiniz dedi ama bu kez dönmüşüm döndüğümü de görmüş ve benden önce bebeğin yanına koşmuş bebek tam yatakdan düşerken tutmuş onu :/ şimdi sizinkileride okuyunca daha anlamlı geldi umarım bu kez düşük yapmam

Kızlar geri sayıma başladım... bugün ayın 1'i.... adetim ayın 3 yada 4 ü.... ama bende nerdeyse hiç belirti yok. hayırlısı olsun... hepimizin gönlüne göre olsun...

1-Mide bulantısı....... YOK
2-Baş dönmesi........YOK
3-Tansiyon düşmesi........ ZATEN DÜŞÜK DAHA DÜŞEMEZ:)
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.....EVET " kocaman bir top yutmuşum gibi"
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP......ARASIRA
6-Kirpiklerin karışması …...YOK
7-Bel ağrısı………….VARDI ama geçti.....
8-Akıntı artması........YOK
9-Göğüslerde hassasiyet......YOK
10-Göğüslerde şişme.........AZ
11-Göğüs uçlarının acıması………...YOK
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .....YOK
13-Sık idrara çıkma………SANIRIM
14-Uyku hali........YOK "hatta uyuyamıyorum:)))))"
15-Halsizlik......YOK
16-Ağızda kuruluk……BİRAZ
17-Ağızda metal tadı hissetmek.......YOK
18-Dudakların fosur fosur olması.....YOK.
19-Göz bebeklerinin büyümesi.......YOK SANIRIM "hiç bakmadım"
20-İdrar kokusunda değişme.....EVET
21-Kokulara aşırı hassasiyet …YOK
22-Gazlı olmak ……EVET:))))
23-Mide yanması........YOK.
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……YOK
25-Bel kalınlaşması…………YOK ?????
26-Adet gecikmesi.......HENÜZ YOK
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.....YOK
28-Mide kazinmasi-cok acikma......OLABİLİR EMİN DEĞİLİM....

Yani bu belirtilerin nerdeyse hiçbiri yok:))))
sanırım umudum önümüzdeki aya kaldı. bu sabah idrar testi yaptım ama negatif.... ayın 4 ünde eğer hayallerim yıkılmazsa bir umut gene idrar testi yapıcam....

kızlar boğazımın ağrısına dayanamadım biraz önce doktora gittim.2 ilaç verdi.yanında da bi test aldım.önce testi yapacağım bakalım ne olacak.teste güvenip içeyim mi sizce ya..

canım bence herşeyi bir sonuca bağlamayın yani bazen kaslarımız da gerilir rahatlayınca atma hissi oluşur bizde ..bence çok dinliyorsunuz kendinizi biraz oluruna bırakın ve genelde herkesde farklı belirtiler oluşuyor... kıyaslamak doğru değil sanırım...

kızlar ya şimdi test yaptım ben ve ikinci çizgi çok silik çıktı neyin nesi şimdi buuuu

Duyguuuuuuuuuunnnn, tebrik ederim canım, %90 hamilesin!!!!! Zaten boğazım ağrıyo dediğinde tahmin etmiştim. İnsanın hamile olunca vücut direnci çok düşüyo ve genellikle hasta oluyo. Şimdi bol bol limon suyu iç, biber ye, sık sık ateşin kontrol et ve 37,5 görürsen 1 tane parol iç. 38 görürsen 2 tane de içebilirsin. Günde 6 tane parole kadar çıkabiliyosun eğer çoooooook ateşin çıkarsa. En azından doktorum bana öyle demişti. Bi de limon suyu ile gargara yapmayı denemeni tavsiye ederim. Çok tebrikler!!!:teytey:

Duygun canim adetin geçeli kaç gün oluyo? Belirtin var mi bi söle bakayim.bence yüksek ihtimalle hamilesin ama genede rock un olayindan sonra fazla kaptirma kenidini derim..

kızlar ya şimdi test yaptım ben ve ikinci çizgi çok silik çıktı neyin nesi şimdi buuuu

tebrikler duyguncum sen hamilesinnn.ayyy benide bir uyku bastı sormayın kıslar patron olmasa koycam masaya kafamı uyucam valla ya bide bi kaç gündür sol elimdeki 2 parmağım uyuşuyo.ayy artık kendimi dinleye dinleye bi hal oldum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…