Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ya buketcim bilmiyorum ama sanki rock'un durumu biraz kimyasal hamilelikmiş gibime geldi. Sonuçta o hormon normal koşullarda vücutta çok düşük seviyelerde bulunuyo ve o hormon olmadan da o testler pozitif çıkmıyo

kızlar ben geldim .herkese merhaba bu ay tam zamanında tamda boyunda olmuş yumurtcığım.ovitrelle ile çatlattık bu sefer.19mm olmuş.inanamadım .geçen ay ilaçtan 1 hafta sonra anca büyümüştü.doktorum ggeçen aydan zaten şüpheliydim.bu ay senden öok ümitliyim dedi..çok mutluyum allahım bu ayın sonunda inşallah hamiş olduğumu öğrenince ilk kk ya yazıcam.allahım bu ay hepimize nasip etcek hamişliği inşallah kızlar....

Çok sevindim semacım. Umarım 15 gün sonra senden güzel haberleri alırız a.s.

handecik canım nasılsın varmı bi gelişme cicim?durumun nedir.?duygun canım tebrik ederim pozitif sonuçta testlerin hata payı çok düşük ama bence yarın sabah ilk idrarınla ikinci testi yap.

:enbuyukkk::teytey:handecik canım nasılsın varmı bi gelişme cicim?durumun nedir.?duygun canım tebrik ederim pozitif sonuçta testlerin hata payı çok düşük ama bence yarın sabah ilk idrarınla ikinci testi yap.

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim bende bebek istiyorum.iki senelik evliyim.bir aydır çocuk istiyorum ama bende çift rahim var bu ay olmadı bakalım gelecek aya kaldı tüm hayaller

toprak aydın merhaba,
bu çift rahim olayı bebek olmasına engelmi yoksa aynı anda iki rahimde de bebek olma olasılığı var mı? çok soru sordum kusura bakma merak ettim. bilgi verirsen sevinirim..

nasılsın wavy?yoktun epeydir?varmı bi gelişme?ben doktordan geldim.solda 1 tane 19mm çok sağlıklı bi yumurtam vardı .otrivelle ile çatlattık.bakalım hayırlısı bu ay olcak inşallah ben çok ümitliyim hepimiz ,için!!!!!!!!!!!!!

benim bir sorum olacak çift yumurta olupta tekinin döllenmesi durumu olabilir mi? böyle bir olasılık var mı? var ise eğer döllenmeyen yumurtaya ne olur? yani teki döllendiği için kişi yine adet görebilir mi?

slmmmmm kızlar.nasılsınız.semacım hayırlı olsun canım inş.hamile kalırsın.hepimiz birden hamile kalalım inşallah

benim adetime 4 5 gün var sabah test yaptım negatif çıktı. benim de moralim çok bozuldu bütün gün vurdum kafayı uyudum. bu ay ilk denemem diye böyle yıkıldım galba. nolur bişi söleyin bana

herkese selammm...:teytey:

sema yumurtana sevindim canım... başlayın çalışmaya artık sırnaşık şey

bende düşünmemek için kendimi işe vurdum. evi temizledim havuza girdim baya bi yoruldum...

reglime 5 gün kaldı ama hiç vakitsırnaşık şey geçmiyooosenağlama

benim adetime 4 5 gün var sabah test yaptım negatif çıktı. benim de moralim çok bozuldu bütün gün vurdum kafayı uyudum. bu ay ilk denemem diye böyle yıkıldım galba. nolur bişi söleyin bana

moralini bozma canım.test için daha erken adetin geciksin ancak o zaman çıkar

ya kızlar ne haber sema umarım hamile kalırsın eşin meslektaşımmış bu arada kızlar size sorum olacak şu yumurtlama zamanı akıntının olduğumu hani şeffaf olan çünkü şeffaf akıntının olduğu gün adetimin 13.günü idi internette ise ayın 21 idi.ayrıca 22sinden beri kahverengi akıntım var dr gittim olabilir dedi 4ünde adet olucam ama kafam karıştı normal adet görüyorum aslında ilk defa böyle oldu ağrılarım sabah bulantılarım var ateşimi ölçtüm ateşim sabah36.7 ama termometre normal değer olarak 37 diyor çok oldum amma :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…