ya kızlar ne haber sema umarım hamile kalırsın eşin meslektaşımmış bu arada kızlar size sorum olacak şu yumurtlama zamanı akıntının olduğumu hani şeffaf olan çünkü şeffaf akıntının olduğu gün adetimin 13.günü idi internette ise ayın 21 idi.ayrıca 22sinden beri kahverengi akıntım var dr gittim olabilir dedi 4ünde adet olucam ama kafam karıştı normal adet görüyorum aslında ilk defa böyle oldu ağrılarım sabah bulantılarım var ateşimi ölçtüm ateşim sabah36.7 ama termometre normal değer olarak 37 diyor çok oldum amma :çok üzgünüm:
ama genelde insanlar 4 5 gün varken test yaptığında silik de olsa çizgi çıkıyomuş galba
suzancım benim ikizlik zor bi ihtimal oldu bu ay tek yumurta çünki ama ideal boyda ve yapıda hayırlısı belki tek yumurta ikizi olur dimi ama??
o başka bir test güzelim.bizim yaptığımız 4-5 ytl lik testlerden değil yani.eczaneye sorsan bilirler galiba.
ya kızlar ne haber sema umarım hamile kalırsın eşin meslektaşımmış bu arada kızlar size sorum olacak şu yumurtlama zamanı akıntının olduğumu hani şeffaf olan çünkü şeffaf akıntının olduğu gün adetimin 13.günü idi internette ise ayın 21 idi.ayrıca 22sinden beri kahverengi akıntım var dr gittim olabilir dedi 4ünde adet olucam ama kafam karıştı normal adet görüyorum aslında ilk defa böyle oldu ağrılarım sabah bulantılarım var ateşimi ölçtüm ateşim sabah36.7 ama termometre normal değer olarak 37 diyor çok oldum amma :çok üzgünüm:
suzanşan, canımsın yaa. bana sen lazımmışsın. en azından bikaç gün daha hayallere dalıp uyuyabilirim yani :1hug:
ben de beden eğitimi öğretmeniyim canım bakalım prolaktin 29 çıkmıştı bişey olmaz dedi ama içim pek inanmıyor yarın tahlilim çıkıcak prolaktin hayırlısı
senin yazdığın tek yumurta ikizi yazısını okumadan önce benim aklımdan geçtibelkide aklıma Allah getirmiştir demi.olucak inş. Allahın izniyle.alacaksın bebişleri kucağına birini sen birini kocan:dance:
birazcık daha sabret senin yine az kalmış öğrenmene ben 9 temmuza kadar bekleyeceğim:çok üzgünüm:
aman sonucun iyi çıksın da beklemene biz yardım ederiz yerimseniben sen ne zamandır deniyorsun?
5 aydır deniyorum.bakalım inş. bu defa olur.Allah isteyen herkese versin
selamlar arkadaşlar, yeni üye oldum ama, başka pek belirti yokken, adetten kesilme de dahil, cilt koyulaşması ( anüs çevresinde) hamilelik belirtisi sayılır mı acaba
hoşgeldin. internette bir yerlerde okumuştum. zaten hamilelikle birlikte genel olarak bütün vücuttaki renk pigmentleri artıyormuş, (yüzdeki lekeler, eski dikiş izleri dahil) ama yanlış hatırlamıyorsam bunlar biraz daha ileri aşamalarda görülüyordu. senin adetin ne zaman ki (yani inşallah hiç gelmez de, hani gelirse?)
teşekkür ederim cevap için şu anda kimseden yardım alamıyorum, test yaptırabilme gibi bir durumum da şu an için yok(
eşim her zaman burda olamıyor, mayısta gelmişti. ondan sonra iki kere regl oldum, gününde değildi ama normaldi. son olarak 18,06,2008de oldum. şu an için eşim işlerini düzeltene kadar istemiyorum aslında((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?