Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

saol canım hep beraber inşallah.eşimin bıranşı beden eğitimi.senin ki ne?bide geçen gün okudum kk da arkadaşın biri baya baya adet olmuş öteki ay öğrenmiş hamiş olduğunu.bence kan testi yaptır cicim belki hamişsinidr.değilsen de ona göre çalışmalara devamm:enbuyukkk:

suzancım benim ikizlik zor bi ihtimal oldu bu ay tek yumurta çünki ama ideal boyda ve yapıda hayırlısı belki tek yumurta ikizi olur dimi ama??

kardelen,rock,nazobülo ,naslı,beren35,nerdesiniz çok özledim sizi ya keşke şimdi orda olsanız bana yazsanız senağlama:1no2:

suzancım benim ikizlik zor bi ihtimal oldu bu ay tek yumurta çünki ama ideal boyda ve yapıda hayırlısı belki tek yumurta ikizi olur dimi ama??

senin yazdığın tek yumurta ikizi yazısını okumadan önce benim aklımdan geçtibelkide aklıma Allah getirmiştir demi.olucak inş. Allahın izniyle.alacaksın bebişleri kucağına birini sen birini kocan:dance:

ben de beden eğitimi öğretmeniyim canım bakalım prolaktin 29 çıkmıştı bişey olmaz dedi ama içim pek inanmıyor yarın tahlilim çıkıcak prolaktin hayırlısı

ya tatlım ben ısı yöntemiyle ilgili hiçbişe bilmiyorum kusura bakma yardımcı olamadım ama bence kan testi yaptır.adetken böle oldunmu hiç daha önce yoksa bu ilkmi??dediğim gibi hamişken 9 ay normal edet olanlarda var canım bence dediğim gibi kan testi yptır bi sağlık ocağına için rahat etsinnnCADIARZU

ben de beden eğitimi öğretmeniyim canım bakalım prolaktin 29 çıkmıştı bişey olmaz dedi ama içim pek inanmıyor yarın tahlilim çıkıcak prolaktin hayırlısı

haha tam meslektaş vallahi.takma kafanı tatlım erken gebelik testi al eczanelerde var fortel di galiba birisi .coksekeriremsu

suzan ağzından bal damlıyo tatlım allah hepimize nasi petsin inşallah benle beraber tüm isteyip de kavuşamayanlaraŞeniz

bize usta geldi o yüzden arada gelip yazabiliyorum.cevaplar gecikirse kusurabakmayın canım.

selamlar arkadaşlar, yeni üye oldum ama, başka pek belirti yokken, adetten kesilme de dahil, cilt koyulaşması ( anüs çevresinde ) hamilelik belirtisi sayılır mı acaba

selamlar arkadaşlar, yeni üye oldum ama, başka pek belirti yokken, adetten kesilme de dahil, cilt koyulaşması ( anüs çevresinde ) hamilelik belirtisi sayılır mı acaba

hoşgeldin. internette bir yerlerde okumuştum. zaten hamilelikle birlikte genel olarak bütün vücuttaki renk pigmentleri artıyormuş, (yüzdeki lekeler, eski dikiş izleri dahil) ama yanlış hatırlamıyorsam bunlar biraz daha ileri aşamalarda görülüyordu. senin adetin ne zaman ki (yani inşallah hiç gelmez de, hani gelirse?)

teşekkür ederim cevap için şu anda kimseden yardım alamıyorum, test yaptırabilme gibi bir durumum da şu an için yok (
eşim her zaman burda olamıyor, mayısta gelmişti. ondan sonra iki kere regl oldum, gününde değildi ama normaldi. son olarak 18,06,2008de oldum. şu an için eşim işlerini düzeltene kadar istemiyorum aslında ((

valla burdaki kızlar harika, yani sorduğun sorulara cevap alabilirsin, herkes çok ilgili birbiriyle istersen buraya takıl. paylaşırız, dertleşiriz şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…