Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

gerçekten çok teşekkür ediyorum, umarım deneyimi olanlar cevaplayabilir, paranoyak oldum durduk yerde
üstüne görmek olabilir mi acaba bunlar? gününün sapmasından başka bir anormallik yoktu...

gerçekten çok teşekkür ediyorum, umarım deneyimi olanlar cevaplayabilir, paranoyak oldum durduk yerde
üstüne görmek olabilir mi acaba bunlar? gününün sapmasından başka bir anormallik yoktu...

18 hazirandan sonra birlikte olmadınız yani??? fisfisfis peki genelde düzenli mi adetlerin?

arkadaşlar merhaba bende bugün üye oldum... birşey sormak istiyorum hamile kalındığı halde adet olabiliyor muymuş? ama doktorlara göre buna üste görme deniyormuş ve bir kereye mahsus sanırım oluyordu diye hatırlıyorum. yani her ay adet görmek nasıl olabilir ki ?fisfisfis

işin ilginç yanı ben adet oldum hemde gününde ama bugün 4.günü ve hala memelerdeki şişkinlik inmediği gibi dahada şişti ve hassasiyeti devam ediyor. Normalde çoktan geçmiş olması gerekirdi. Gözbebeklerinde bir büyüme yoktu önceden şimdi gözbebekleride daha büyük ve kirpik karışması olurmuş bende şu an kirpik karışması da oluyor...:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla aslında bana göre çok düşük bir ihtimal senin hamile olman, ama tabi bana görelerle olmuyo bunlar. sanırım sen mayısta hamile kaldığını ve üstüne 2 kez adet gördüğünü düşünüyorsun. yine bence imkansız ama eczanelerde satılan basit bir gebelik testi yapsan çıkar herhalde. doktora gitme imkanın yok diye böyle diyorum. en doğrusu dr a gitmen hem düzensizliklerinin ara kanamalarının nedenini de öğrenirsin

her ay adet görme hakkında bişey bilmiyorum ama o senin bir kere dediğin sanırım yerleşme kanaması denen şey. yani döllenen yumurta rahme yerleşirken belli bir noktayı kanatıyor. birkaç damla lekelenme şeklinde bir kanama. ama diğeri ???

ankakuşu sema3455 öyle demişti ona istinaden dedim ben olabiliyor muymuş diye!!!fisfisfis

eczanelerdekinde yanılma payı olduğunu biliyorum, kan testi yaptırmak istiyorum ama imkansız şu an için bir çok sebepten dolayı ((
daha önce düzensizlik için gitmiştim hormon testi vs yapıldı, kist yok hormonlar normal dedi doktor.

tatlım senin eğer adetin 2ay geciktiyse tüm testlerde pozitif çıkar bence sen yarın bi test al için rahat etsin.emi tatlım:1hug:

ya semacım bişiy sorcam benim adet tarihi 3 yada 4 temmuz test alsam yapsam çıkarmı acaba

ay kızlar şimdi karnıma baktım karnımın alt tarafı şişkin mide ile arasında çizgi gibi kasıklarımın olduğu yer iki karnım varmiş gibi hamile olabilir miyim sizce adetime 3 gün var ayrıca kasıklarımdaki damarlar belirginleşmiş eşime gösterdim o da haklısın dedi yarın doktorumla görüşücem umarım hayırlı haberler alırım

canım benim inşallah hamilesindir ama sni umutlandırmakta istemem yani benim mide ve karın şişkinliğim 5 haftalıkken başlamıştı yani adetin geçtikten sonra genelde oluyo bunlar ama inşallah Rabbim gönlüne göre versin hamilesindir arkadaşım .a.s.

eslem merhaba canım iyiyim ne olsun bebişim iyi canım doktora gittim bugün tam 9 haftalık oldum teyzesi hareketlerini de gördüm çok şükür büyümüş teyzesi 12 haftalıkken çağırdı ikili testim için dua et de iyi çıksun canım arkadaşım .a.s.sen nasılsın ne var ne yok

amiin canım, inşallah sağlıklı bir şekilde büyürde 9 ay sonunda kucağına alırsın
bende bişey yok, klomen verdi doktor hsgden sonra, ama hsg yi çek diyen doktor değil bu, başkası
bende 10 tablet olan klomenden sadece 4 tanesini içebildim, yutamıyorum ağzımda eriyor hap, mide bulantısından ölüyorum sonra
bıraktım oluruna, hakkımda hayırlısı

eslem sağol canım Allah sana da yaşatsın bu mutluluğu bu duyguları.bu arada hakkında hayırlısı olsun canım ne yapacan mecbur bebiş için katlanıyosun kız senin bebişin nazlı olacak galiba bi türlü gelmek bilmiyo annesini üzüyo :)canım Allah sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah .

valla ben nazlı oda nazlı olursa babamız bizi nasıl idare eder bilemem
hele bi gelsin poposuna poposuna vurucam, ısırıcam onu
bizlere bol bol dua et canım, senin duaların kabul olur Allahın izniyle
hem hamilesin hemde mü'minin mü'mine duası daha çabuk kabul olur a.s.

2 gündür midem çok bulanıyor ağzımda zehir gibi, acımsı bi tat var
bugünde belim çok ağırıyordu
reglimede 2 hafta var nerdeyse, acaba yumurtlayacağım içinmi belim çok ağırdı?
birde hamile kalmadan önce ağzınızda acımsı tat olurmuydu?

eslemim tabi dua ederim canım benim iyilerin duası üzerinize olsun inşallah sana da nur topu gibi bi yavrun olur canım sıkma tatlı canını Allahın izniyle olacak hayırlısı ile.bu arada bel ağrısı bende de oluyodu canım umurtlama dönemine yakınken değil de adet dönemime yaklaşırken oluyodu ağzımda acımsı tat olayını anlamıyorum canım çünkü sigara kullanıyodum ben hamile kalmadan önce ama gerçekten hamile kaldıktan sonra ağzında metalik tat oluyo sanki demir var ağzında öyle bi tat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…