gerçekten çok teşekkür ediyorum, umarım deneyimi olanlar cevaplayabilir, paranoyak oldum durduk yerde
üstüne görmek olabilir mi acaba bunlar? gününün sapmasından başka bir anormallik yoktu...
18 hazirandan sonra birlikte olmadınız yani??? fisfisfis peki genelde düzenli mi adetlerin?
arkadaşlar merhaba bende bugün üye oldum... birşey sormak istiyorum hamile kalındığı halde adet olabiliyor muymuş? ama doktorlara göre buna üste görme deniyormuş ve bir kereye mahsus sanırım oluyordu diye hatırlıyorum. yani her ay adet görmek nasıl olabilir ki ?fisfisfis
ya tatlım ben ısı yöntemiyle ilgili hiçbişe bilmiyorum kusura bakma yardımcı olamadım ama bence kan testi yaptır.adetken böle oldunmu hiç daha önce yoksa bu ilkmi??dediğim gibi hamişken 9 ay normal edet olanlarda var canım bence dediğim gibi kan testi yptır bi sağlık ocağına için rahat etsinnnCADIARZU
valla aslında bana göre çok düşük bir ihtimal senin hamile olman, ama tabi bana görelerle olmuyo bunlar. sanırım sen mayısta hamile kaldığını ve üstüne 2 kez adet gördüğünü düşünüyorsun. yine bence imkansız ama eczanelerde satılan basit bir gebelik testi yapsan çıkar herhalde. doktora gitme imkanın yok diye böyle diyorum. en doğrusu dr a gitmen hem düzensizliklerinin ara kanamalarının nedenini de öğrenirsin
eczanelerdekinde yanılma payı olduğunu biliyorum, kan testi yaptırmak istiyorum ama imkansız şu an için bir çok sebepten dolayı((
daha önce düzensizlik için gitmiştim hormon testi vs yapıldı, kist yok hormonlar normal dedi doktor.
ay kızlar şimdi karnıma baktım karnımın alt tarafı şişkin mide ile arasında çizgi gibi kasıklarımın olduğu yer iki karnım varmiş gibi hamile olabilir miyim sizce adetime 3 gün var ayrıca kasıklarımdaki damarlar belirginleşmiş eşime gösterdim o da haklısın dedi yarın doktorumla görüşücem umarım hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?