Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

anladım canım, peki bişey sorcam bu imza kısmına sende resim varya hani
(annesinin bitanesi:)) ) filan, işte ondan bitane kendime ayarladım resim, nerden ekliyorum?
kontrol panelinden sanırım ama bulamadım sonra neresi diye

eslemcim kontrol paneline gir orda en üstte detay bilgilerini düzenle kısmı var oraya tıkla ve sayfa açıldıktan sonra en altta kilo ve doğum takip çizelgesi var ordan kopyala yapıştır yapıyosun canım

takma fazla kafaya arkadaşım yaa
bende adet olduktan sonra bile, şüpheleniyorum acaba üstüne mi gördüm, hamilemiyim
bazılarının öyle oılup hamile kalmasınıda duyunca iyice şüphe ediyorum
takma canım, hayırlısıyla Rabbim bizlerede sağlıklı bebekler nasip edecektir a.s.

haklısın, umarım Rabbim isteyen herkese verir. muhakkak hayat da ölüm de onun elinde ama şu an hamileysem durumun pek müsait olmaması sebebiyle acil durum demek bu bizim için

Günaydın bayanlar!!!!! Ben azıcık mutsuzum bu sabah. Biliyosunuz dün yaptığım test negatif çıkmıştı ama ben yine de umutluydum. Nedense birden umudumu kaybettim. İşin kötü yanı hem kasığımdaki şişlik hem de göğüslerimdeki ağrı ve şişme geçti. Sanırım herşey psikolojikmiş :çok üzgünüm:

arkdaşlar günaydın bugün doktora gidicem tahlil yaptırmak için genel mbi kontrol.6aydır korunmadan bebek istiyorus fakat olmadıı afedersiniz aşırı derecede akıntımda var idrarım kokulu ve çok kötü kokuyor.çok korkuyorum umarım kötü bişiy çıkmass dua edin lütfen...

İşin kötüsü bu üzüntümü kocişimle de paylaşamıyorum çünkü kendimi yıpratıyorum diye çok kızıyo. Elbet çocuğumuz olucak niye acele ediyosun da kendini üzüyosun diyo. Allahtan sizler varsınız. Siz de olmasanız ne yapardım bilmiyorum gerçekten

günaydın kızlarr
hande kendini yıpratma canım biz hemen olsun istiyoruz erkekler bunu anlayamazlar bende çok konu etmiyorum eşime..
eşim biz hayırlısını istiyoruz zamanı gelince olur diyor gelde bana anlat işte..
benim bugün adet günüm artık hiçbişey hissetmiyorum belirti olarak
adet olacakmışım gibi bilmiyorum artık..
inşallah seninde tez zamanda hamiş haberini alırız

merhaba arkadaşlar hepinize günaydın
ben 4 aydır bir bebiş istyorum ama................ temmuzun 10unnda adet tarhim yalnız göbeğimden kasıklarıma doğru kahve rengi bir çizgi belirdi ve sol göğüs ucum çok acıyor hamile olabilrmiyim diye hergün kendimiz dinlemeye başladım bir hafta sonrasıda evlenme yıldönünüm :))))))
fortek diye erken gebelik testi varmış bununla ilgili bilgisi olan var mı
hamile olabiir miyim((

günaydın kızlar nasılsınız bakalım handecim üzülme ya dün bir yerde okudum kadının biri adetinden 2 gün sonra test yapmş negatif çıkmş sonra yine adeti gelmemiş 10 gün sonra bi daha yapmş sonuç pozitifmiş hatta başka bi bayan 15 gün geçtğinde yapmş idrar testi yine çıkmamş en sonunda 20 gün geçince kan testinde çıkmş yani herkesin farklı oluo anlaşılan.Bende adet olmadım henüz cuma olmam gerekiodu bugün çarşamba test negatif çıkmştı en son yaptığm biliosunuz ama havuza denize falanda girmiştim belki o yüzden belki stresten belkide hawalardan gelmio olabilir

duygusalcım gunaydın tekrar test yapmadın mı sonucu tam olarak ogrenseydın.bu arada dugun tarıhınız bellı oldu mu ne zaman dugun yer bulabıldınız mı?

Duygu sen şu testi bi daha denesene. Neden tek bir teste bakarak yorum yapıyosun ki. Daha önce pozitif çıkmamış mıydı?

nisan-okyanus. Bence şu aşamada hiç kan testine de idrar testine de para verme. Daha 8 gün var adet olmana. Kan testinde bilme çıkmıcaktır büyük ihtimalle. Ben daha önce öyle adetime 1 hafta kala gidip kan testi yaptırmıştım sonuç 1 çıkmıştı, YANİ KOCAMAN BİR NEGATİF. Ama 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Gerçi sonra düşük oldu ama yine de bence şu anda diil idrar testi kan testi için bile çok erken

Aslında sonucu görmekten korkuyorum sanırım anlatmştım ya benim bi kez daha öyle oldu 2 testte de war gibi demişlerdi sağlık ocağında sonra adet olmştum bu kez beklicem biraz. Kızlar sölemeyi unuttum size söz yüzüklerimiz takıldı çok mutluyum artık eğer hamile değilsem ertelicez düğünü yangından mal kaçırır gibi olmuş olcak yoksa tabi bebiş warsa artık bulucaz bi yer düğün için. Sözlüme söyledim hamile olmayabilirim diye o da hayırlısı neyse o olsun ikimiz için ewlenince olur inş dedi

kızlar günaydın!

resmen krize girdim...

ay sabah uyanır uyanmaz kalktım eczaneye koştum resmen!:bbo:
gebelik testi almaya...
orda ne göriyim?:1shok:

fortel dediğiniz test! hemen sordum. 32 ytl....
yuh dedim yanikafamçokkarıştı

tabi almadım ondan. 2 tane normal bildiğimiz gebelik testi aldım.

şimdide yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum. sabah wc yede girmiştim. en az kaç saat bekleyip yapmak lazım bu testi...

bide reglime 4 gün kaldı... gerçi ben düzensiz olurum... 2 hazirandı regl tarihim... test yapsammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…