mjk olabilir tabi ki,hamileyken 9 ay adet gören bile var yani
neden paranoyaya sardın cnm ?
takma fazla kafaya arkadaşım yaa
bende adet olduktan sonra bile, şüpheleniyorum acaba üstüne mi gördüm, hamilemiyim
bazılarının öyle oılup hamile kalmasınıda duyunca iyice şüphe ediyorum
takma canım, hayırlısıyla Rabbim bizlerede sağlıklı bebekler nasip edecektir a.s.
merhaba arkadaşlar hepinize günaydın
ben 4 aydır bir bebiş istyorum ama................ temmuzun 10unnda adet tarhim yalnız göbeğimden kasıklarıma doğru kahve rengi bir çizgi belirdi ve sol göğüs ucum çok acıyor hamile olabilrmiyim diye hergün kendimiz dinlemeye başladım bir hafta sonrasıda evlenme yıldönünüm :))))))
fortek diye erken gebelik testi varmış bununla ilgili bilgisi olan var mı
hamile olabiir miyim(([/QUOT
günaydın nisan-okyanus hoşgeldin
internette okumuştum erken gebelik testiymiş sanırım 18 ytl mi ne yazıodu ona o kadar para vermek yerine en iyisi kan testidir bence
günaydın kızlar nasılsınız bakalım handecim üzülme ya dün bir yerde okudum kadının biri adetinden 2 gün sonra test yapmş negatif çıkmş sonra yine adeti gelmemiş 10 gün sonra bi daha yapmş sonuç pozitifmiş hatta başka bi bayan 15 gün geçtğinde yapmş idrar testi yine çıkmamş en sonunda 20 gün geçince kan testinde çıkmş yani herkesin farklı oluo anlaşılan.Bende adet olmadım henüz cuma olmam gerekiodu bugün çarşamba test negatif çıkmştı en son yaptığm biliosunuz ama havuza denize falanda girmiştim belki o yüzden belki stresten belkide hawalardan gelmio olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?