Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ya ben geçenlerde bi rüya görmüştüm. Rüyamda bizim işyerinin karşısından aldığım bi ürün ile ilgili olarak eczane ile kavga ediyodum. Hatta sonra kendi kendime "Tüh bu eczane de iş yerine çok yakındı, napalım artık diğerine yürürüm" diyodum. Şimdi ben bu idrar testini rüyamda kavga ettiğim eczaneden aldım. Acaba gidip bi de diğer eczaneden test alsam da onu da yarın sabah mı yapsam tatlicadiarzulaelaelaelaelae

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ben inanmıyodum mesela sözleneceğime falan ama nasibim buymuş demekki

hayırlısı olsun duygusalcım yuzukler takılmıs buda guzel bı haber ınsallah dugununud gorusun.ama bence bı kan testı yaptırr..

3-4 saat tutulması gerekiomş sanırım idrarın amma pahalı testmiş yaw sanki özel doktora muayene oluoz:roflol: bence için rahatlıcaksa bir tanesini yap ama çıkmama ihtimali yüksek

günaydın kızlarrr.dünkü yaptığım testlerden sonra bugün doktora gittim kan testi için bakalım sonuç ne saat 2de belli olacak allah inş hayırlısını verirrr

bende 12 temmuzu bekliyorum kasık ağrısı sık idrara çıkma gibi belirtiler var ama en güzeli beklemek allah hayırlısını versin kan testinde 3-5 günlük bile olsan çıkar ya kanda gebelik baktır yada bekle canım allah hayırlısını versin..

bu bekleyiş bitiriyr beniiiisenağlama

hayırlısı olsun duygusalcım yuzukler takılmıs buda guzel bı haber ınsallah dugununud gorusun.ama bence bı kan testı yaptırr..

çok teşekkür ederim ezgicim ya bi de bana 2 yıl önce polistik over teşhisi konmuştu ben doğum kontrol hapını kullanmaya korktum yan etkisi flan war deyip beni korkutmşlardı daha sonra özel hastaneye gttim ordaki dr herkeste oluo bu özellikle genç kızlrda ama senin ki çok az yok denebilecek kadar dedi bende kullanmadım ilaçlarısırnaşık şey
Hatta ilerde gebelikte problem olur mu dedim dr güldü bana yok canım olmaz demişti şimdide belkide büyüdü mü acaba diyorum çünkü polistik owerin en büyük belirtisi adet gecikmesi düzünsizlği yapıo aman kafam karıştı ben bi dr gideyim en iisi bu da izin alamıyorum ki iş yerinden

en az 4 saat beklemek gerekiyormuş test yapmak için benim reglime daha 8 gün var ben bile düşünüyorum alsam mı diye

kızlar 4 saat bekleyip yapıcam testi.

bi de hamiş çıkıyımuşum...

aayyy ne güzel olurrr

inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz...

Ay kızlar şimdi birden farkettim. Kırmızılar gelmesin diye öyle bi kasmışım ki kendimi bacaklarım ağrımış!

Handecim ya sen hangi pozisyonda çalışıosun merak ettim bankada gişede olsan giremezsinde:))) bireyselde falan mısın?

canım ızın alamıyorsan oglen yemegınde erken cık 10 dk gıt kan var sağlık ocagına aksama sonucu al sımdı hamısmısın deılmısın kesın ogrenmelısın ona gore hazırlıklarını cabuk yapmalısın.bence ıhmal etme onemlı bır konu bu bı sekılde ayarla kendını..yerimseniben

kızlar bişiy sorucam benim adet tarihim 3 yada 4 temmuz test alsammı acaba çıkarmı bide biraz sarımtrak kremsi sıvı geliyo benden acaba?ya kızlar bu kan testini nerde yaptırıyosunuz hastaneye gidip gebelik için kan testi yaptırıcam desem olur dimi acaba özelde kaç paraya yaparlar gerçi sigortam var

Günaydın arkadaşlar regli oldum.
akşam bektım leke geliyor hemen bi test yapim dedim negetif çıktı.sabah kırmızılarım vardı sabah teste bi daha baktım 2.çizgi silikti eşimde ok ledi.gerçi süre aşımına uğradı am test.bilmiyorum belki vardı tutunamadı regliyle atılıyor böle şeyler oluyormu yabide akşam çok stresliydim ondan atarmı sizceCADIARZU

ay kızlar ölüyyooooooooom bennnnnn midem çok bulanıyo bir baş ağrısı ayyy dayanamayacağım izin istesem verirlermi acaba off yaaaa nasıl sabretcem akşama kadar

ya benimde bacaklarım ağrıyo...

kasığımda var bi ağrı...

birazda akıntım var...

acaba testi yapamadan regl mi olcam

izin iste canım... akşama çok var daha...

eğer izin alabilecek durumdaysan izin al bencee...

ayyy vallahi bilmiyorum çekiniyorumda ama inan çok kötüyüm midem bulanıyo başım çatlıyo kendimi işe veremiyorum bayılıcam şimdi:bbo:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…