kızlar günaydın!
resmen krize girdim...
ay sabah uyanır uyanmaz kalktım eczaneye koştum resmen!:bbo:
gebelik testi almaya...
orda ne göriyim?:1shok:
fortel dediğiniz test! hemen sordum. 32 ytl....
yuh dedim yanikafamçokkarıştı
tabi almadım ondan. 2 tane normal bildiğimiz gebelik testi aldım.
şimdide yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum. sabah wc yede girmiştim. en az kaç saat bekleyip yapmak lazım bu testi...
bide reglime 4 gün kaldı... gerçi ben düzensiz olurum... 2 hazirandı regl tarihim... test yapsammı?
merhaba arkadaşlar hepinize günaydın
ben 4 aydır bir bebiş istyorum ama................ temmuzun 10unnda adet tarhim yalnız göbeğimden kasıklarıma doğru kahve rengi bir çizgi belirdi ve sol göğüs ucum çok acıyor hamile olabilrmiyim diye hergün kendimiz dinlemeye başladım bir hafta sonrasıda evlenme yıldönünüm :))))))
fortek diye erken gebelik testi varmış bununla ilgili bilgisi olan var mı
hamile olabiir miyim((
bende 12 temmuzu bekliyorum kasık ağrısı sık idrara çıkma gibi belirtiler var ama en güzeli beklemek allah hayırlısını versin kan testinde 3-5 günlük bile olsan çıkar ya kanda gebelik baktır yada bekle canım allah hayırlısını versin..
hayırlısı olsun duygusalcım yuzukler takılmıs buda guzel bı haber ınsallah dugununud gorusun.ama bence bı kan testı yaptırr..
kızlar günaydın!
resmen krize girdim...
ay sabah uyanır uyanmaz kalktım eczaneye koştum resmen!:bbo:
gebelik testi almaya...
orda ne göriyim?:1shok:
fortel dediğiniz test! hemen sordum. 32 ytl....
yuh dedim yanikafamçokkarıştı
tabi almadım ondan. 2 tane normal bildiğimiz gebelik testi aldım.
şimdide yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum. sabah wc yede girmiştim. en az kaç saat bekleyip yapmak lazım bu testi...
bide reglime 4 gün kaldı... gerçi ben düzensiz olurum... 2 hazirandı regl tarihim... test yapsammı?
çok teşekkür ederim ezgicim ya bi de bana 2 yıl önce polistik over teşhisi konmuştu ben doğum kontrol hapını kullanmaya korktum yan etkisi flan war deyip beni korkutmşlardı daha sonra özel hastaneye gttim ordaki dr herkeste oluo bu özellikle genç kızlrda ama senin ki çok az yok denebilecek kadar dedi bende kullanmadım ilaçlarısırnaşık şey
Hatta ilerde gebelikte problem olur mu dedim dr güldü bana yok canım olmaz demişti şimdide belkide büyüdü mü acaba diyorum çünkü polistik owerin en büyük belirtisi adet gecikmesi düzünsizlği yapıo aman kafam karıştı ben bi dr gideyim en iisi bu da izin alamıyorum ki iş yerinden
Handecim ya sen hangi pozisyonda çalışıosun merak ettim bankada gişede olsan giremezsinde:))) bireyselde falan mısın?
izin iste canım... akşama çok var daha...
eğer izin alabilecek durumdaysan izin al bencee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?