Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ay maviş sorma benim de sabah kalktığımdan beri inanılmaz kolum ağrıyo. En azından bunun hamilelik ile bir ilgisi olmadığını biliyoruz

kızlar izin alıcamda çekiniyorum daha 4,5 aylık elemanım ben o yüzden bi sorun çıkarmı diye korkuyorum ama gerçekten kötüyüm işyerinde dursamda hiçbi iş yapacak durumda değilim

selam kızlar
sağlıklı hayırlı bol bebeişler diliyorum hepinize a.s.

mavil83 geçmiş olsun canım, izin iste vermezlerse bayılma numarası yap canım
senin canın onların işinden daha kıymetli

hergün izin istemiyorsun herhalde...
hastasın işte... onlarda az buçuk anlayış vardır herhalde...
bu kadar kasma kendini iste gitsin...

Zaten sen izin istediğinde yüzünden anlaşılır gerçekten de ne kadar kötü olduğun. Hatta eğer evin yakınsa izin al eve git. Eğer sonra iyileşirsen geri gel. Ben eski iş yerimde hep öyle yapardım evim yakın diye. O yüzden de onlar ne zaman izin istesem hiç sebep sormadan izin vermeye başlamışlardı nasıl olsa iyileşince geri geliyorum diye.

selam kızlar
sağlıklı hayırlı bol bebeişler diliyorum hepinize a.s.

mavil83 geçmiş olsun canım, izin iste vermezlerse bayılma numarası yap canım
senin canın onların işinden daha kıymetli

ayy kız bu hasta halimle güldürdün beni:)) nede beceririm ya numaradan bayılmayı kıs ben beceremem öle işleri ayyy bide ben bayılırsam beni taşıyamazlar biraz tontonumda sonra kendim bayılıp kendim ayılmak zorunda kalırım

düş yere kapa gözlerini yeter :))))
geçmiş olsun tekrardan canım
dikkat edin bu sıcaklar adamı çarptımı fena yapar
ben çarpıldım galiba :S

düş yere kapa gözlerini yeter :))))
geçmiş olsun tekrardan canım
dikkat edin bu sıcaklar adamı çarptımı fena yapar
ben çarpıldım galiba :S

saol canım sanki biraz iii oldum gibi birazdan yemeğe falan gidicem belki dahada açılırım nese bugün hasta olduğumu görüyolar yarın gelmem bende.ararım hastayım derim ya acaba test alsammı adetim yarın yada öbür gün gelmesi lazım çıkarmı acaba? acaba ondan mı böle oluyorum:çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız
vaktim olmadıgı için giremiyorum.adetim bittikten sonra sanki olacakmışım gibi karın agrılarım oldu. 1 hafta sonra gögüslerim şişti ucları renk degiştiirdi ve agrımaya başladı.son adet tarihim 12 hazirandı.karnımd aşişti sanki yememe dikkatte ettim acaba kilo alıyorum ondan mı oldu diye şimdi de biraz mide bulantıları var bazı şeylerden eskisi gibi tat alamaz oldum.

Ya maviş ben hasta olmak üzereymişim gibi hissediyorum testim de negatif çıktı ama ateşim düşmedi. Ateş hastalanmadan kaç gün önce düşüyo?

yaptım test. tek çizgi senağlama

reglime 4 gün var ama ne biliyim...

moralim bozuldu!:çok üzgünüm:

ya canım üzülme daha vaktin var bak daha 4 gün varmış benimde adetim yarın gelmesi gerekiyor bende alsammı bi test acaba ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

kızlar benimde 3 gündür acayip midem bulanıyor
ağzımda iğrenç bi tat var, ne olaki?
sıcaklar mı çarptı acep!!
reglimede 2 hafta var

yaptım test. tek çizgi senağlama

reglime 4 gün var ama ne biliyim...

moralim bozuldu!:çok üzgünüm:

merhaba kızlar.canım benim yaptığın test normal test ise daha erken.adetinin gecikmesi lazım.birde hızlı gebelik testi var forteldi galiba 19-20 ytl civarında olması lazım.asıl o adetten 3-4 gün önce sonuç veriyor yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…