evet geri sayım devam ediyor.... bugün 2 si... kaldı 2 gün.. kasıklarımda ağrı var çokkk(((
regl olucak gibi(((((
sanırım olucam...(((((
hamile olsak bile adet belirtileri aynı şekilde oluyormu??
benim ilk denemem de bu ay fazla bir belirti bilgim yok...
adet belirtileri aynı olsa bile hamile olma ihtimalimiz var yani dimi???
inşallllaaaahhhhh hamileyizdir canım....:)
handecik günün geçmediyse yapma tatlım ya.sonra moralimiz bozuluyo erken erken yapıp bekleyebiliyosan bekle.ama sen bilirsin.inşallah güzel haberler verirsin
merhaba kızlar.slm semacım nasılsın:uhm:dün internet gitti.meğer bizim diğer laptopta sorun varmış.bilseydim sizden kopmazdım ansızın
merhaba idrar testi yapmak için kaç gün geçmesini beklemek lazım acaba bende sabırsızlanıyorum hadi hayırlısı:sm_confused:
iyiyim tatlım allaha şükür.sıcaklardan başka şikayetim yok.bu akşam faaliyetlere başlıyoz bebiş için bu ay inşallah tutucak bakalım.ya arada bende bağlamıyom.başka sitelere giriliyo ama kk ya giremiyom acaba benim laptop ddadamı sorun var??:uhm:
sen nasılsın neler yapıyosun:içelim:
hamile olsak bile adet belirtileri aynı şekilde oluyormu??
benim ilk denemem de bu ay fazla bir belirti bilgim yok...
adet belirtileri aynı olsa bile hamile olma ihtimalimiz var yani dimi???
inşallllaaaahhhhh hamileyizdir canım....:)
inşallah canım...
evet belirtiler aynı oluyor kişiden kişiyede değişiyor ben her ay yoğun belirtiler yaşıyorum ama bu ay belirtiler çok az...bir ahfta öncesine kadar baya yoğun belirtiler vardı ama şuan yokbugünde olmam lazım..bakalım inşallah olmaz
ben adetim 4 gün gecince test yapıcam
ay tek hamile olalımda hergün dua ederiz.:roflol:bugün burada havalar çok güzel ya.rüzgar var evin içinde klimaya gerek kalmadan serin serin oturuyorum.ikizleri doğuracaz başka yolu yok:enbuyukkk:dimi ama:dance:
evvet hiç kuşkun olmasın çatır çatır doğurucaz hahhahahaha.sırnaşık şey benim bu ay umudum çok var.inanıyorum ki allahım ellerimizi boş geri çevirmicek....:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?