Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar bişi sorcam rockwell den haber var mı hamile olma ihtimali vardı

evet geri sayım devam ediyor.... bugün 2 si... kaldı 2 gün.. kasıklarımda ağrı var çokkk(((
regl olucak gibi(((((
sanırım olucam...(((((

evet geri sayım devam ediyor.... bugün 2 si... kaldı 2 gün.. kasıklarımda ağrı var çokkk(((
regl olucak gibi(((((
sanırım olucam...(((((

benimde bugün adet günüm..
sadece göğüslerim hassas başkada bişey yok bende adet olacak gidi hissediyorum
inşallah olmayıza.s.

Arkadaşlar yaklaşık 6,5 saattir çişimi tutuyorum. Sizce çatladığımda idrarın bi kısmı gebelik testine denk gelse çıkar mı :roflol:

hamile olsak bile adet belirtileri aynı şekilde oluyormu??
benim ilk denemem de bu ay fazla bir belirti bilgim yok...
adet belirtileri aynı olsa bile hamile olma ihtimalimiz var yani dimi???
inşallllaaaahhhhh hamileyizdir canım....:)

handecik günün geçmediyse yapma tatlım ya.sonra moralimiz bozuluyo erken erken yapıp bekleyebiliyosan bekle.ama sen bilirsin.inşallah güzel haberler verirsin

hamile olsak bile adet belirtileri aynı şekilde oluyormu??
benim ilk denemem de bu ay fazla bir belirti bilgim yok...
adet belirtileri aynı olsa bile hamile olma ihtimalimiz var yani dimi???
inşallllaaaahhhhh hamileyizdir canım....:)

canım ben hamile değilim ama adet belirtisi ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyomuş bazı kişilerde diğer aylardan farklı belirtilerde olabiliyo kimilerin hiçbir belirti olmadan hamile olduğu haberini alıyo... aslında belirtileri hiç takmamak gerek ama nerde her ay gögüslerimi sıkmaktan acımaya başlıyolar sonrada acaba hamilemiyim gögüslerim acıyo diyorum...

en önemli belirti ADET GECİKMESİ... sürekli vücudumuzu kontrol ettiğimizden sters oluyoruz meleklerimiz gemiyo sonraaa.s.a.s.

merhaba kızlar.slm semacım nasılsın:uhm:dün internet gitti.meğer bizim diğer laptopta sorun varmış.bilseydim sizden kopmazdım ansızın

handecik günün geçmediyse yapma tatlım ya.sonra moralimiz bozuluyo erken erken yapıp bekleyebiliyosan bekle.ama sen bilirsin.inşallah güzel haberler verirsin

merhaba idrar testi yapmak için kaç gün geçmesini beklemek lazım acaba bende sabırsızlanıyorum hadi hayırlısı:sm_confused:

evet adet geçikmesi!!!!!! o beklemek yokmu insanın sinirleri geriliyor:))))
2 gün kaldı sadece adetime. çok merak ediyorum. 4 ünde olmazsam hemen 5 inde test yapıcam:))))
bu ay tutmazsa önümüzdeki ay bir sürüüüüüüü tane fortel hamilelik testi alıcam... en azından bekleme stresi en aza inicek:)))

merhaba kızlar.slm semacım nasılsın:uhm:dün internet gitti.meğer bizim diğer laptopta sorun varmış.bilseydim sizden kopmazdım ansızın

iyiyim tatlım allaha şükür.sıcaklardan başka şikayetim yok.bu akşam faaliyetlere başlıyoz bebiş için bu ay inşallah tutucak bakalım.ya arada bende bağlamıyom.başka sitelere giriliyo ama kk ya giremiyom acaba benim laptop ddadamı sorun var??:uhm:
sen nasılsın neler yapıyosun:içelim:

merhaba idrar testi yapmak için kaç gün geçmesini beklemek lazım acaba bende sabırsızlanıyorum hadi hayırlısı:sm_confused:

tatlım ne kadar geç yaparsan idrar testlerini doğruluğu o kdar artıyo en az 4gün geçmeli.benim yengem reglisi geciktikten 1 ay so:uhm:nra öğrendi

hadi hayırlısı bakalım.inşallah çalışmalardan bu defa boş dönmeyeceğiz göbüşleri bebişle dolduracağız:dance::dance::dance:bizim laptopta sorun çıktı galiba bende diğeriyle bağlandım.kociş format atıcak inş.düzelir ben ona alışığım.iyiyim bende gün saymamaya çalışıyorum:mymeka:

inşallah canım...
evet belirtiler aynı oluyor kişiden kişiyede değişiyor ben her ay yoğun belirtiler yaşıyorum ama bu ay belirtiler çok az...bir ahfta öncesine kadar baya yoğun belirtiler vardı ama şuan yokbugünde olmam lazım..bakalım inşallah olmaz
ben adetim 4 gün gecince test yapıcam

hadi baklım suzan inanırsak olur bence: hehe.valla uğraşması zevkli ama aysonunda çift çizgiyi görmek için eziyet olsa çekerim.bak bu ay hamiş kalırsak öğrendiğim ilk gün diğerleri için dualara başlıcam hamişleri dua sı kabul olur ya o bakımdan::)))

inşallah hamişsindir canıma.s.
adet tarihi yaklaştıkça beklemesi iice zorlaşıyorkafamçokkarıştı
sadece 2 gün kaldı adetime ama bana 1 ay varmış gibi geliyor...
hepimiz hamişizdir umarım... tabi hayırlısı ve sağlıklısı olsun... HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR UMARIMa.s.

ay tek hamile olalımda hergün dua ederiz.:roflol:bugün burada havalar çok güzel ya.rüzgar var evin içinde klimaya gerek kalmadan serin serin oturuyorum.ikizleri doğuracaz başka yolu yok:enbuyukkk:dimi ama:dance:

ay tek hamile olalımda hergün dua ederiz.:roflol:bugün burada havalar çok güzel ya.rüzgar var evin içinde klimaya gerek kalmadan serin serin oturuyorum.ikizleri doğuracaz başka yolu yok:enbuyukkk:dimi ama:dance:

evvet hiç kuşkun olmasın çatır çatır doğurucaz hahhahahaha.sırnaşık şey benim bu ay umudum çok var.inanıyorum ki allahım ellerimizi boş geri çevirmicek....:1hug:a.s.

Ay arkadaşlar vallahi bazen aklımdan şüphe ediyorum. Dün sabah test yaptım negatif çıktı. Sonra bi rüyanın gazına gelip bugün gittim bi test daha aldım. 6,5 saat çişimi tuttum gittim test yaptım. Yanlız işin komiği iş yerinde olduğum için 5 dakika tuvalette kalmaya çekindim 1-2 dakika bekledim çıktım. Testi de bi güzel sardım sarmaladım çantama koydum. Şimdi dönüp teste bakamıyorum tekrar. Böylece de 6,5 saat boyunca çişimi boşuna tutmuş ve boşuna teste para vermiş oldum. Oysa azıcık bekleseydim de örneğin cumartesi yapsaydım hem daha doğru bi sonuç alıcaktım hem de en azından testte çıkan sonucu görmüş olucaktım!!!

evvet hiç kuşkun olmasın çatır çatır doğurucaz hahhahahaha.sırnaşık şey benim bu ay umudum çok var.inanıyorum ki allahım ellerimizi boş geri çevirmicek....:1hug:a.s.

amin canım benim.Allah hepimize versin hemde hiç uğraştırmadan:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…