Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben bekleyemedim bugün bi test yaptım mesela.
tek çizgi çıncada moralim bozuldu işte... reglime 4 güün varrrrrrrrrr
bu zaman nasıl geçecekkkk

kızlar bişey soracam sık idrara çıkma olayı en erken ne zman başlıyor ve ne sıklıkta oluyor bilgisi olanlar ceva versin lütfen

kızlar bişey soracam sık idrara çıkma olayı en erken ne zman başlıyor ve ne sıklıkta oluyor bilgisi olanlar ceva versin lütfen

canım netten baktım sitenin birinde 2-8 hafta diğerinde 6-8 hafta arası başlıyormuş.yani en erken 2.haftada başlıyor

Adet kesilmesi
Tüm hamileliklerde
Yolculuk, yorgunluk, stres, hamilelik korkusu, hormonsal sorunlar, aşırı kilo alma ya da verme, doğum kontrol hapını bırakma,emzirme

Sabah bulantıları
Hamile kaldıktan 2-8 hafta sonra
Yiyecek zehirlenmesi,gerginlik

Sık idrara çıkma
Genellikle hamile kaldıktan 6-8 hafta sonra
İdrar yolları iltihabı,gerginlik,şeker hastalığı

Sızlayan, ağrıyan, şiş göğüsler
Hamile kaldıktan sonraki birkaç gün içinde
Doğum kontrol hapları,adet günlerinin yaklaşması

Meme ucu çevresinin koyulaşması ve meme ucu çevresindeki küçük bezlerin kabarması
Hamileliğin ilk üç ayı içinde
Hormonsal dengesizlik

Önce göğüslerde sonra karında deri altında pembe mavi çizgiler
Hamileliğin ilk üç ayında
Hormonsal dengesizlik ya da önceki hamileliğin etkisi

Yiyeceklere aşırı istek duyma
Hamileliğin ilk üç ayı içinde
Kötü beslenme,stres,adet günlerinin yaklaşması

ben 1 saatte 3 kere wc ye gittim ve şimdi yine geldi ayyyyyy bu belirtimiki acaba yoksa çokmu su tükettim
ay çok geldi bi gidip geliyim

ben 1 saatte 3 kere wc ye gittim ve şimdi yine geldi ayyyyyy bu belirtimiki acaba yoksa çokmu su tükettim

sevilcim geçen adetim gelmeden 1-2 gün önce bendede sık idrara çıkma olayı olmuştu.1 saatte 4-5 defa tuvalete gittiğimi hatırlıyorum.daha fazla gitmiyeyim diye sıvı içmeyi bile bırakmıştım o gün

merhaba wayy, doktorum olmadığını yalnız düşük veye erken doğum riskinin diğerlerine göre daha fazla olduğunu söyledi.ben bir aydır deniyorum bu ay olmadı.bir süre böyle deneyip olmazsa ameliyat önerdi doktorum rahmin birinin alınması için

slm kızlar ben geldim yineeeee:)

hoşgeldin noldu kıs senin hamişlik kesinleşti dimi cicim?evlilik hazırlıkları nasıl gidiyo....benim yumurtam 19mm solda 1 tane bu ay doktorum senden çok ümitliyim dedi.bakalım sonucu ne zman alıcam.bu akşam çalışmalara başlıyoz.hadi hayırlısı:içelim:

sevilcim ya inşallah hamilelik belirtisidir seninki bende çok igidiodum wc ye ama artık gitmiyorum adetim 6 gün geçti stresten oluo kendimizi dinliyoruz çok ya

yok semacım ya p.tesi tekrar yaptım test direkt negatif çıktı daha öncede böyle olmştu benim 15 gün geckti yine test sonuç wermemişti ewe gelmiştim adet olmştum şimdi biraz geçsin diyorum bazı kişilerde idrar testi 15 gün bile yanıt wermiomş beklicem artık yüzüklerimizde takıldı çok şükür şimdilik ters giden bi durum yok

merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.adete kendimi buldum.öğretmenim ve boş vakitlerimi nasıl değerlendiricem derken ilaç gibi geldi.bazı konularda yardıma ihtiyacım var .bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlara ihtiyacım var.:teytey:
2 yıllık evliyim.3 ay öncesine kadar çocuk düşünmüyorduk.karar verdiğimizde önce her şekilde hamileliğe hazır olup olmadığımı öğrenmek için doktora gittim ve bende tek rahim ağzına bağlı iki ayrı rahmin olduğunu öğrendim.Doktorum bu durumun hamileliğe engel olmadığını ancak düşük veya erken doğum riskinin diğerlerine göre daha yüksek olduğunu söyledi.ameliyatla biri alınabiliyormuş.Hemen ameliyat olmak istemediğimden hsg sonuçlarını ankaraya gönderdim.Orda ki doktorum önce hamile kalmamı kalmamam yada kötü sonuçlanması durumunda en son şans olarak ameliyatı önerdi.Kusura bak mayın uzattım ama durumu açık açık anlatmak ve aynı durumda olanlarla paylaşmak istediğimden böyle yazıyorum.Sonuç olarak Korunmayı bıraktık.Çok heveslenmiştim ama bu ay hamile kalamadım.Ve Ağustos ayında ankaradaki doktoruma gidicem.Eşimde gelecek yıl askere gideceğinden bu sene çocuk sahibi olmak istiyorum.Bu durumda olan varmı. Çocuğunuz oldu mu.Ameliyat mı olayım yoksa sabırla hamile kalmayı mı bekleyeyim.Lütfen beni aydınlatın .Buna gerçekten ihtiyacım var.Teşekkürler[/QUOTE]

sevilcim ya inşallah hamilelik belirtisidir seninki bende çok igidiodum wc ye ama artık gitmiyorum adetim 6 gün geçti stresten oluo kendimizi dinliyoruz çok ya

inşallah canım
zaten çok belirti yok bende bu ay bacak ağrısı kramp falan yok çok umutlu değilim aslında ama yinede küçük bişey olsa acaba diyoruz belirsizlik çok kötü...geçsin 4 gün test yaparım

kıslar benim misafirim geldi şehir dışından bi yemek atim ocağa vaktim olursa yine uğrarım kendinize ii bakın

ben kaçıyorum kızlar sonra tekrar uğrarım.alışveriş zamanıııııı:çok üzgünüm:

ben geldim.yemeğimi koydum ara ara bakarım.eşimle misafirimiz terastalarçyemek pişene kadar ben evdeyim.bu sıcakta evde yenmiyo ya terasta yaşıyoz gibi bişe.yada kafelere iniyoz akşamları çok sıcak oluyo.aman ya bizim bu akşam 6yla 12 arası faliyet yapmamız gerekiyo nasıl halletcez bakalım.neyse 5 dakka kaçarız odaya.hahahahaha.napalım böylesi hayırlıymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…