Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm arkadaslar bende bugün doktordaydim hamile olabilrsiniz dendi ultrason yapildi olam ihtimali yüksekmis kan aldilar yarin belli olacak olursa cok büyük süpriz olmazsa ne olacak hicc belli degil öpüldünüz hamislerrrr

slm arkadaslar bende bugün doktordaydim hamile olabilrsiniz dendi ultrason yapildi olam ihtimali yüksekmis kan aldilar yarin belli olacak olursa cok büyük süpriz olmazsa ne olacak hicc belli degil öpüldünüz hamislerrrr

cok sevindim yarin hayirli haberler verirsin insallah. darisi diger isteyenlerin basina...

ben cok usuyorum geceleri arkadaslar boyle bir belirti yasayan varmı? Normalde reglime 1 hafta kala ayaklarım yanar ates basardı ama buaralar acayip bir usume var? hamilelerde usume olur die duymustum ama yormakta istemiyorum 5 gun kaldı reglimede bakalım ne olacak bide gogus uclarım sızlıyo 4-5 gundur

arkadaşlar sizce yarın sabah evde test yapayımmı yada kan testi yaptırayımmı tekrar ne dersiniz meraktan çatlayacam ya ??????

fikirlerinizi beklliyorum

Sevgili, Stella Benimde 6 günüm var. ateşın cıkıyorsa usume yapabilir. ve hamileliğin başlarında boyle belirtiler olabilecegini duymuştum.. beni de tam tersi ateş basıyor sırtımdan aşağı dogru.. hadi hayırlısı..

geçen ay okadar söz verdimki kendime, bir daha düşünmiycem kendi haline bırakıcam diye. ama yine dayanamıyorum. her belirtiyi hamileliğe yoruyorum. hepsi psikolojik biliyorum. yakında psikolojik olarak doğurucam herhalde

mutlulukcum bilmiyorum cnım ya atesimde oyle cok yuksek degil nie usuyorum anlamıyorum biturlu millet yanıo ben donuyorum hamileliktede usume olurmus ama bilemio insan karbonat testimde dibe cokup duruyo. nerdeyse fortel erken test alacaktım ama kendimi tutup bekliycem bu sefer gunum gecsin bakalım

bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim

canım ya benimde yumurtlama günümün ertesi gün göğüslerim ağrımaya başladı. daha da 13 gün var adetime. umutlamnak istemiyorum ama, adet ağrısı için çok erken değil mi daha? üüüf Allah ım sen sabır ver, hayırlısıyla nasip et hepimize noolursun...

kaç gün var adetine canım

biraz daha burdayim canim. Sen gelince beni caldir deeeermisim:)). Sen yaz burdaysam cevap atarim hemen :))

slm rocvell ordamsin.uyudunmu sekerim benim uyku kacti.

iyidr ne olsun dekerim film izledim uykum kactida oturuyorum öyle sen ansilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…