slm arkadaslar bende bugün doktordaydim hamile olabilrsiniz dendi ultrason yapildi olam ihtimali yüksekmis kan aldilar yarin belli olacak olursa cok büyük süpriz olmazsa ne olacak hicc belli degil öpüldünüz hamislerrrr
arkadaşlar sizce yarın sabah evde test yapayımmı yada kan testi yaptırayımmı tekrar ne dersiniz meraktan çatlayacam ya ??????
fikirlerinizi beklliyorum
ben cok usuyorum geceleri arkadaslar boyle bir belirti yasayan varmı? Normalde reglime 1 hafta kala ayaklarım yanar ates basardı ama buaralar acayip bir usume var? hamilelerde usume olur die duymustum ama yormakta istemiyorum 5 gun kaldı reglimede bakalım ne olacak bide gogus uclarım sızlıyo 4-5 gundur
insallah arkadasim ama bir yandanda adet olcagimi hissediyorum. aslinda bekleyebilsem tamamda bekleyemiyorum.
bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim
mutlulukcum bilmiyorum cnım ya atesimde oyle cok yuksek degil nie usuyorum anlamıyorum biturlu millet yanıo ben donuyorum hamileliktede usume olurmus ama bilemio insan karbonat testimde dibe cokup duruyo. nerdeyse fortel erken test alacaktım ama kendimi tutup bekliycem bu sefer gunum gecsin bakalım
5 gun var 22sinde bekliyorum
huuu huuuuu kimse yokmu bu gece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?