bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim
güneşgözlüye,
evet canım bir arkadaşımın başına geldi. bebek idrar ve kan testlerinde çıkmadı. doktoru adet söktürücü verdi. arkadaşım kulanmasına rağmen adet olmayınca iyice şüphelendi. doktoru ultrasonda keseyi görünce şok olmuş. neyseki bebişi sağlıkla dünyaya geldi. hatta 2 yaşını bitirdi. bence biraz daha sabret derim. bekle hemen söktürücü falan kullanma..
bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim
arkadaşlar cuma günü kan testi yaptırdım hamile olmadığım gibi bi sonuç çıktı ancak regl üzerinden tam 6 gün geçti ve bugün 32. gün ben normaldeayın 10 unda olmam gerekiyordu ama olmadım :) ve doktorumla konuştum kan testlerinde tam 1 ayı baz alıyorlarmış ve ben kan testi yapmakta acele ettiğim için sonuç yanlış olabilir dedi
daha önce böyle bişey başına gelen varmı ne olur fikir verin bana şimdi yine merak içindeyim acaba bebiş geliyormudur sizce?
arkadaşlar cuma günü kan testi yaptırdım hamile olmadığım gibi bi sonuç çıktı ancak regl üzerinden tam 6 gün geçti ve bugün 32. gün ben normaldeayın 10 unda olmam gerekiyordu ama olmadım :) ve doktorumla konuştum kan testlerinde tam 1 ayı baz alıyorlarmış ve ben kan testi yapmakta acele ettiğim için sonuç yanlış olabilir dedi
daha önce böyle bişey başına gelen varmı ne olur fikir verin bana şimdi yine merak içindeyim acaba bebiş geliyormudur sizce?
İnşallah hamişsindir cnm.7 gün geçmiş baksana.Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini.Test yapmış mıydın:uhm:
güzelim sen kan testini adet gününden öncemi yapmıştın...
valla aynı sorun bendede var..ben adetime 5 gün kala yaptırdım negatif çıktı.bugün günüm geçeli 8.gün hala bişey yok.en son 6. günümde idrar testi yaptım oda negatif...napcaz bilmiyom valla....:sm_confused:
hayır canım bugün kan aldırdım sadece kesin olsun die
hayır canım bugün kan aldırdım sadece kesin olsun die
canım illada akıntı olcak diye bişey yokki..
yani bazılarıda hiç belirtisiz hatta farkında olmadan hamiş kalıyolar..
o yüzden sen bunları takma kafana...gününü bekle ve testini yap.stresten uzak dur..umarım hamişsindir...:içelim:
bak canımm eğer gerçektende yumurtlama zamanında sonra şişip ağrımaya başladırlarsa büyük bir ihtimalle tumuşutr..bemimde 2 ay önceki gebleiğimde aynene öyle oldu.. ama yinede çok fazla kaptırma .. inş olmuştur.. hadi hayırlsı:)
bugün kan verdim kızlar tam 7 gün geçti benim saat 3 te alacağım bakalım ne olacak gerçi doğum kontrol hapını da bırakınca gecikme oluyormuş bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?