Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim

canım illada akıntı olcak diye bişey yokki..

yani bazılarıda hiç belirtisiz hatta farkında olmadan hamiş kalıyolar..

o yüzden sen bunları takma kafana...gününü bekle ve testini yap.stresten uzak dur..umarım hamişsindir...:içelim:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bir haftadır okuyordum. bazı konularda görüşlerinizi ve bana da iyi gelebileceğini düşündüm,düşüncelerinizin.ben 20 aylık evliyim ve artık bebek istiyoruz.regl düzensizliğimden dolayı bir süre ilaç kullandım.kasım ayında doktorum bırakabilirsin ilacı dedi.ilaçtan sonra 33 - 34 gün arayla adet gördüm ama geçen ay göremedim(gecen ay şehir değişikliği yaptım,onunda etkisi olabilirmi acaba).sürekli yüreğim elimde hamilemiyim acaba diye ama değilim.en son kan testi yaptırdım çıkmadı ve ben hala regl olmadım.ve çok sıkıntıdayım kafayı yicem..

başka test falan yaptırdınızmı tek sorun adet düzensizliğimiymiş ki?

eğer öyleyse bence çok strese girme genelde geç yumurtlayanlarda geç döllenme olayı daha sık gözüküyor..sen çalışmaları sıklaştır..bi ovulasyon testi al ve yumurtlama gününü şansa bırakma...ilacı yeni bıraktıysa olur böyle yanii..düzelir ama endişelenme...

arkadaşlar cuma günü kan testi yaptırdım hamile olmadığım gibi bi sonuç çıktı ancak regl üzerinden tam 6 gün geçti ve bugün 32. gün ben normaldeayın 10 unda olmam gerekiyordu ama olmadım :) ve doktorumla konuştum kan testlerinde tam 1 ayı baz alıyorlarmış ve ben kan testi yapmakta acele ettiğim için sonuç yanlış olabilir dedi
daha önce böyle bişey başına gelen varmı ne olur fikir verin bana şimdi yine merak içindeyim acaba bebiş geliyormudur sizce?

güneşgözlüye,
evet canım bir arkadaşımın başına geldi. bebek idrar ve kan testlerinde çıkmadı. doktoru adet söktürücü verdi. arkadaşım kulanmasına rağmen adet olmayınca iyice şüphelendi. doktoru ultrasonda keseyi görünce şok olmuş. neyseki bebişi sağlıkla dünyaya geldi. hatta 2 yaşını bitirdi. bence biraz daha sabret derim. bekle hemen söktürücü falan kullanma..

yok canım zaten hiç bişey kullanmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz yani :sm_confused:

ama çok merak ediyorum ya offff varmı yokmu :uhm:

bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim

bak canımm eğer gerçektende yumurtlama zamanında sonra şişip ağrımaya başladırlarsa büyük bir ihtimalle tumuşutr..bemimde 2 ay önceki gebleiğimde aynene öyle oldu.. ama yinede çok fazla kaptırma .. inş olmuştur.. hadi hayırlsı:)

bugün kan verdim kızlar tam 7 gün geçti benim saat 3 te alacağım bakalım ne olacak gerçi doğum kontrol hapını da bırakınca gecikme oluyormuş bakalım hayırlısı

İnşallah hamişsindir cnm.7 gün geçmiş baksana.Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini.Test yapmış mıydın:uhm:

güzelim sen kan testini adet gününden öncemi yapmıştın...

valla aynı sorun bendede var..ben adetime 5 gün kala yaptırdım negatif çıktı.bugün günüm geçeli 8.gün hala bişey yok.en son 6. günümde idrar testi yaptım oda negatif...napcaz bilmiyom valla....

güzelim sen kan testini adet gününden öncemi yapmıştın...

valla aynı sorun bendede var..ben adetime 5 gün kala yaptırdım negatif çıktı.bugün günüm geçeli 8.gün hala bişey yok.en son 6. günümde idrar testi yaptım oda negatif...napcaz bilmiyom valla....:sm_confused:

hayır canım benim adetim her ay 6 gün öne atar ve geçen ay 16 sında olmuştum bu ay 10 unda olmam gerekiyordu ama hala olmadım onun için yaptırmıştım kan testinide belki hamişimdir diye ama kan testinde 30 gün baz alınırmış o yüzden negatif çıkmış olabilirmiş ama bakalım işte bekleyecem hiç başına gelen varmı böyle bişey bilmiyorum offf napacağımıda bilmiyroum:uhm:

saolasin arkadasim cok moral oluyo insallah oyledir. Allah isteyen herkese versin

insallah arkadasim ama bir yandanda adet olcagimi hissediyorum. aslinda bekleyebilsem tamamda bekleyemiyorum.

bugün kan verdim kızlar tam 7 gün geçti benim saat 3 te alacağım bakalım ne olacak gerçi doğum kontrol hapını da bırakınca gecikme oluyormuş bakalım hayırlısı

asortie senin kan testi sonucun belli oldumu?

kızlar sizlerin böyle haberlerini duydukça bend e heyecanlanıyorum doğrusu. umarım hayırlısıyla tatlı bebeklerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…