Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

iyidr ne olsun dekerim film izledim uykum kactida oturuyorum öyle sen nasilsin:teytey:

cuma gecesi geldi canimya nerdeyse bitcek.yarin doktora gitcem cok aciyor ve kasiniyor orasi.bi kontrol etsin sonra kötü bisey olur dimi

cuma gecesi geldi canimya nerdeyse bitcek.yarin doktora gitcem cok aciyor ve kasiniyor orasi.bi kontrol etsin sonra kötü bisey olur dimi:uhm:

iyidir ne olsun. Aksam yemegiydi, bulasikti derken saati 10 yaptim yine. Allahtan su dizileri bilgisayara koyuyorlarda izliyorum boyle bos zamanlarimda. Senin ne oldu adet isi? Geldi mi?

gercekten cok bunaldim rocwelya devamli bebisimi düsünüyorum yok diyorum yine olmadi bu ay bile umudum yok artik.herseyi akisina birakcam böyle didindikce ugrastikca stres yapiyoruz ve gelmiyor.en iyisi düsünmemek ve akisina birakamk

benimde bu sefer cok kasinti var. Bende cuma ogleden sonra oldum. Neden diye dusunuyordum bende. Her ay bi ariza cikiyor vallahi. Biktim artik doktora gitmekten. Hastanenin kapisindan girince icim kalkiyor.

ben dusunmuyorum aslinda butun gun boyunca ama yinede aklimin bi kosesinde var. benimki cok degisik oldu. Onceden hic istemiyordum cocuk cunku biraz sinirli bi yapim var o yuzden bebek cok aglarsa tahammul edemem diyordum hatta herkes guluyordu bana o zaman kesin kazara falan hamile kalirsin diye. Simdi istiyorum olmuyor. Gerci 3 ay oldu daha deneyeli ama sanki insan istedikce geri tepiyor.

senağlamabenim 2. denememdi olmadi.daha önce düsük yaptimhabersiz geldi o ve gitti.yani en iyisi kendini rahat birakmak.öyle olunca en azindan adet olunca üzülmüyosun

cok korkuyorum bidaha olmicak diye.dua ediyorum hep allahim bidaha versin diye.ne yapalim
tek carem rabbime yalvarmak.

neyse canim ben yatiyorum kocacik cagiriyor.biraz uyu diyor kizdirmayalim dimi hadi iyi geceler sana tatli rüyalarŞeniz

bi test yap ozaman.benim bebisim 1 bucuk aylikti yani zor oldu sanciliydi.ama 3 haftalik olsa nasil olurdu bilmiyorum duyudgumu göre ayni adet gibiymis.ama tam bilmiyorum

ya dusuk yaptigini nasil anliyosun? belki bende yapmisimdir haberim yok. Bu ay acayip agir gecti mesela birde parca parca geldi. Dusuk miki? Ama ben hep diyorumki hamile olsan bisekilde ogrenirsin. Simdi reglim bitti bu seferde mide bulantisi cikti. hey allahim. Hiiic takmiyorum ama duymamazliga geliyorum. Kendimi ustunemi gordum psikolojisine sokmak istemiyorum.

ya arkadasim bekliycez baska care yok. bende 21- yada 22 sinde bekliyorum. umarim seninde vardir arkadasim benimde. erkenden baslamasi tabi normal degil ama bazen psikolojikte olabiliyo biliyosundur. hayirlisi bakalim

no acele:))canım bekle.. geşmişse bebişin zaten seninledir.. hayırlısını iste.. herşey gönlünce olsun::1hug:)

senin hic cocugun varmiydi yoksa benim gibi ilkmi olcak arkadasim. ya benim 3 yil olduda 3 yildir tik yok. onun icin cok fazla sabrim kalmadi desem yalan olmaz. ama napcaz bekliycez. ben yurt disindayimda burda kan testi yapmiyolar onun icin birkac gun gecikmesini bekliycem

florida selam. Floridadasin sanirim. bende floridadayim tampada. Dedigin gibi bende bikac kez tesebbus ettim kan testine ama hemen yapmiyorlar. Ilk once idrar testi yapiyorlar.

florida selam. Floridadasin sanirim. bende floridadayim tampada. Dedigin gibi bende bikac kez tesebbus ettim kan testine ama hemen yapmiyorlar. Ilk once idrar testi yapiyorlar.

napcaz yahu idrar testide herkeste hemen belli olmuyo. bazilarinin iki haftaya kadar ev testinde cikmadigi oluyomus. beklemekde cok zor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…