Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

valla bu ay bende uygulucam benim yumurtlama tarihim 22-27 arasiymis tam günü bilmiyrum

yüce rabbim bizim sesimizi duysun diyorum kizlar

cici anne vajenia girişinden içeri boşalıyo eşim bütün spermleri içime gidiyo yani ben vajinismus hastasıyım yani tam ilişkiye giremiyorum bu şekilde hamile kalabilirmiyim peki
ya canim icine aktiktan sorna okey ama dedigimi Kayle al derim hemen kalkma dus yapma ve altina yastik al sabaha kadar öyle yat ilisten sorna 12 saatini doldur derim:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ANLADIM SEN COK SABIRSIZ ANNE OLACAKSINŞeniz

canım ama ben bu sabah yapacam bi de dün sabah yapmıştım çünkü yumurtam büyümüş her an çatlayabilir çünkü yumurtam olgunlaştı bi de yumurta 24 saat canlı kalıyo ya o fırsatı kaçırmamak için bu sabah yapayım demiştim

a.s.kizlar ben cikiyorum artik uyuyalim bence sizlerde yarin görüsürüz yine olurmu iyi geceler tatli rüyalarŞeniz

cici anne sperm kadın vücudunda tam 72 saat calı kalıyo 9 saat değil.yani sperm kadın genital kanalında 3 gün canlı kalıyo doktorun yanlış söylemiş.internette yumurtlama günleri diye gir googledan orda yazıyo bütün bilgiler 9 saat yanlış

tamam sağol cici annecim ama niye 12 saat anlamadım 20-25 dk yetmiyomu

CANIMSIN erkegin spermi tam 9 saat canli kalabiliyormus ve tabiki 15 20 dk da yumurtaliklarina sperm yerlesiyordur ama aya kalkinca ve ya dus alin ca bunu orani dusuyo doktorum 9 saat diyor ama 12 saati de doldurursan tum spermi icinde besliye bilirsin sansin daha yuksek yani

hanginizin kasintisi vardi ya ben karistirdi canim yaaa,söyleyinde bi tavsiyem var cunku ben yararini gördüm

canim onu demek istemedim senin dedigin doru biliyorum ama 9 saat demem dölleme meselesi nasil anlatacam ki kafamdakini malesf dile getiremiyorum :uhm:ama dedigimi yaparsan bir kaybin olmayacak gerisi sana kalmis canim:teytey:

canim onu demek istemedim senin dedigin doru biliyorum ama 9 saat demem dölleme meselesi nasil anlatacam ki kafamdakini malesf dile getiremiyorum :uhm:ama dedigimi yaparsan bir kaybin olmayacak gerisi sana kalmis canim:teytey:

hımm anladım canım biz bi dün 12.14.günleri olduk inşallah olur hayırlısıyla kurban olduğum Allah herkese nasip etsin her isteyene nasip etsin inşallah canım ben yatıyorum seni çok öptüm kendine iyi bak iyi geceler. a.s.

sanada iyi geceler yarin görüsmeye ne dersiniz:içelim: ve SANA BOL SANSLAR CANIM HERSEY GÖNLUNCE OLSUN DILERIM TUM DILEKLERIN BU GECE KABUL OLSUN ÖPÜLDÜNŞeniz

merhaba arkadaslar bu hamilelik belirtilerinde akintidan bahsediliyo. bunun olmasi sartmi? bir bilgisi olan varmi? ozelliklede hamile arkadaslara soruyorum. butun arkadaslarda akinti olmusmu bu adet gecikmesinden onceki donemde de?

bende bebek istiyorum. yumurtlama testlerinden kullandim ve gunumu kacirmadim. yumurtlamadan bir kac gun sonrada goguslerim agrimaya ve sismeye basladi. su andada adetime yaklasik 4-5 gun var.
cevap veren olursa sevinirim

Arkadaslar acayip belim agrıyor kasıklarım sızlıyor.. birde 2 gündür bulantım var.. adetime de 7 gün var..sizce bu bulantı neyin nesi?

fikri olan yokmu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…