ya canim icine aktiktan sorna okey ama dedigimi ayle al derim hemen kalkma dus yapma ve altina yastik al sabaha kadar öyle yat ilisten sorna 12 saatini doldur derim:içelim:
ya canim icine aktiktan sorna okey ama dedigimi Kayle al derim hemen kalkma dus yapma ve altina yastik al sabaha kadar öyle yat ilisten sorna 12 saatini doldur derim:içelim:cici anne vajenia girişinden içeri boşalıyo eşim bütün spermleri içime gidiyo yani ben vajinismus hastasıyım yani tam ilişkiye giremiyorum bu şekilde hamile kalabilirmiyim peki
ANLADIM SEN COK SABIRSIZ ANNE OLACAKSINŞeniz
yaaaa benim soruma cevap versene cici anneeeeeeeeeeeeeee
kardelen hangi soruna bana sorsna
a.s.kizlar ben cikiyorum artik uyuyalim bence sizlerde yarin görüsürüz yine olurmu iyi geceler tatli rüyalarŞeniz
CANIMSIN erkegin spermi tam 9 saat canli kalabiliyormus ve tabiki 15 20 dk da yumurtaliklarina sperm yerlesiyordur ama aya kalkinca ve ya dus alin ca bunu orani dusuyo doktorum 9 saat diyor ama 12 saati de doldurursan tum spermi icinde besliye bilirsin sansin daha yuksek yani
hanginizin kasintisi vardi ya ben karistirdi canim yaaa,söyleyinde bi tavsiyem var cunku ben yararini gördüm
tamam sağol cici annecim ama niye 12 saat anlamadım 20-25 dk yetmiyomu
cici anne sperm kadın vücudunda tam 72 saat calı kalıyo 9 saat değil.yani sperm kadın genital kanalında 3 gün canlı kalıyo doktorun yanlış söylemiş.internette yumurtlama günleri diye gir googledan orda yazıyo bütün bilgiler 9 saat yanlış
canim onu demek istemedim senin dedigin doru biliyorum ama 9 saat demem dölleme meselesi nasil anlatacam ki kafamdakini malesf dile getiremiyorum :uhm:ama dedigimi yaparsan bir kaybin olmayacak gerisi sana kalmis canim:teytey:
hımm anladım canım biz bi dün 12.14.günleri olduk inşallah olur hayırlısıyla kurban olduğum Allah herkese nasip etsin her isteyene nasip etsin inşallah canım ben yatıyorum seni çok öptüm kendine iyi bak iyi geceler. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?