Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

''bütün hamileler lütfen yardımcı olur musunuz.........

kızlar yeni konu açtım hamileliğin ilk zamanlarındaki bütün belirtilerinizi biz hamile kalmak için çalışanlarla yeni sayfada paylaşıp bize yardımcı olursanız sevinirim.belirtilerinizi bekliyorum.

canım konu şalığını tam yazsan arıyorum ama bulamıyorum cicim ya valla 2saattir arıyom bulamadımmmm.hamişlerden haberlerdemi yoksa gebeliktemi anlamadımm

merhaba kızlar bugün hamiş haberi var mı?merhaba duygucum hastalanmışsın üzüldüm.oysaki senden çok umutluydum.iyi tarafından bakacak olursak düğünün rahat geçecek.

bende umutluydum biraz olsada ama olmadı yalnız dün pembemsi akıntı geliosu sabah kalktım hiç bişi yok sonra yeni ped koydum çok gelio gibi geldi o bile dolmamış daha

CANIM SEN YANLIŞ YERE AÇMIŞSIN CİCİM GEBELİK YAZIYO YA BAŞLIK OLARAK:
Forumdaki Konular : Gebelik HEMEN BUNUN YANINDAKİ FORUMARAŞLARINDAN YAPACAKSAN ORDA HAMİŞLER GÖRMEZKİ CİCİM HADİ AŞAĞIYA Bİ DAHA AÇ İSTERSEN

valla duyducum bu nasıl iş yahu bi kan testi yaptırmadın bi var bi yok kuzum senin üstüne ben 2nci tedaviyi oldum bitti bekliyom be yaw anam sen böle hastalanıyosan zaten doktora git.çok uzun ara iki regi için.bence bebiş yoksa bile doktora git

semacım ya bu ikince kez gelio benim başıma 2 yıl öncede bi kez böyle olmştu ama normalde hiç olmazdı hep düzenlidir adetim bende birşey anlamadım gtti artık

semacım ya bu ikince kez gelio benim başıma 2 yıl öncede bi kez böyle olmştu ama normalde hiç olmazdı hep düzenlidir adetim bende birşey anlamadım gtti artık

duygucum belkide üstüne görme olayını yaşıyorsundur.bence sen dr git ya da bir kan testi yaptır.aslında bu ay hiç gününde gören olmadı galiba.belki havalardanda olabilir

kıslar daha önce adetimden bir iki gün önce kasıklarım ve belim ağrırdı şimdi 2 hafta önce ağırmaya başladı. ve daha öncesinde göğüslerim 1 hafta öncesinden ağrırdı şimdi hiç ağrı yok gibi bişi sadece uçları sızlıyo. acele cevap yazınn hamişmiyimmm ....
sıkıldım yanılmaktann amaaaaaaaaaa

kızlerrrrrrrrrr adetime 5 gün varrrr hamişmiyimm yaaa
geçen ay rahim ağzı yarası yaktırdım bu hamileliğe engel midir kii

merhaba canım adet in ne zaman?

kızlerrrrrrrrrr adetime 5 gün varrrr hamişmiyimm yaaa
geçen ay rahim ağzı yarası yaktırdım bu hamileliğe engel midir kii

bazı belirtiler psikolojikte olabiliyor canım en güzeli sen adetgününün gelmesini bekle gecikirse test yaparsın.ayrıca yara yaktırma hamileliğe engel mi bilemiyorum canım.bu konuda fazla bir bilgim yok.

canım regline kaç gün var.bence sadece ikisi belirti olamaz ama olabilirde tabiki bence kendini dinlememeye çalış .günün geçsin öle belirtileri takip et cicim.geçen ay bende takmıştım belirtilere ama bu ay hiç umurumda deil.olursa olur valla.8aydır ha oldu ha olcak.yok kasıklarımsancıdı yok mşdem bulandı yok canım şunu çekti hepsi psikolojikmiş bendeki a.s

16 sında olmam lazım daha önce hiç sekmedi bakalımm çok heycanlıyımmmm bennn:1rolleyes:

canım artık şu adetlerle ilgili birşey diyemiyorum çünkü benimkide 2 aydır sapıttı.önceden tam gününde gelirdi geçen ay 7 gün gecikti bu ayda 6 gün önce geldi bir dahaki adet tarihimi tahmin dahi edemiyorum.birde havalardan mıdır nedir son zamanlarda herkesin adetinde sapmalar oldu.inşallah sen adet olmazsın ve hamilesindir

semacım her ay takmicam diyoruz ama nafile adet yaklaştıkça kendimizi dinlemeye başlıyoruz.ama benim bu ay farklı çünkü adet tarihimi tahmin bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…