canim benim sanirim sende bizler gibi çok istiyorsun herhalde ben bazan oyle daliyorum ki içinden çikamiyorum sonra kendimi toparliyoerum ya ben ne yapioyrum diyorum ya bu hamile olanlarin haberleri ni onlarin yasadiği belirtileri okumak bile insani mutlu ediyor sanki kendim hamile gibi hissteyorum insallah bu ay ağustos 2 de mutlu haber gelecek rabbim ne olur bizede nasip et
ıstenmezmı bebış,,ahh sımdı olsada sole koklaya koklaya opse ,sarılsa ınsan.anne degılım hıc ama bu analık duygusu bız kadınlara daha dogdugumuzda allah tarafından ıcımıze verılen bı duygu bence.
benım sonucumda bu ayın 24 de bellı olucak beklemek bıle zor.ıyısımı unutmaya calısıp zamanın gecmesını beklemek.:1hug:
kızlar benimde bu ay ilk denememdi. dün doktora gittim. gebelik yok...
insan hiç olmasa bile yinede hazırlıyor kendini... ve sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor...
hala düzelemedim. moralim çok bozuk. ama bir karar aldım. artık yumurtlama günüymüş şuymuş buymuş hiç düşünmiycem. allah ımdan istedim. ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum artık.
zaten bu akşam tatile gidiyoruz. daha regl bile olmadım. ama hiç takmıyorum... pc de götürcez ama çok giremem heralde. herkese selam arada girebilirsem alırım haberlerinizi...
herkes kendine ii baksın...
kısllarrrrr hepınıze meraba bende geldım aranıza bı kac gudur sıteyı takıp edıyorum cok hosuma gıttı benımde dertlesmeye ıhtıyacım var bende 4 aylık evlıyım korunmadıgım halde bebıs yok adetıme 11 gun var kasıklarımdada agrı var sankı acab psıkolojıkmı yoksa bu usrede bu belırtı olurmu bende cok ıstıyorum bebıs alah tum ısteyenlere verır ınsallah hayırlısıyla
kısllarrrrr hepınıze meraba bende geldım aranıza bı kac gudur sıteyı takıp edıyorum cok hosuma gıttı benımde dertlesmeye ıhtıyacım var bende 4 aylık evlıyım korunmadıgım halde bebıs yok adetıme 11 gun var kasıklarımdada agrı var sankı acab psıkolojıkmı yoksa bu usrede bu belırtı olurmu bende cok ıstıyorum bebıs alah tum ısteyenlere verır ınsallah hayırlısıyla
hoşgeldin aramıza
bence daha çok erken aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi we adetim 15 gün gecikti. 15. gün adet oldum şuan olabilir mi die düşünmen bile belirti yapabilir hiç takma kafana
arkadaşlar aramızda şuan hamile biri varsa bana yardımcı olabilir mi acaba..hamile olduğumu 3 gün önce süpriz bir şekilde öğrendim.beklemioduk yanii..şaşkınlık ve svinç bir arada oldu Allahıma şükür..ama 2 gündür çok kötü karım ağrıo bunlar normal mi??bugün doktoruma gittim ameliyattamış soramadım..telaşlanıyorum.:tomato:.????yorumlarınızı bekliorum..
:lepi:ben burdayım:)
beklıyorum bakalım,dun asılama yaptırdık
beklıyorum bakalım,dun asılama yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?