Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ıstenmezmı bebış,,ahh sımdı olsada sole koklaya koklaya opse ,sarılsa ınsan.anne degılım hıc ama bu analık duygusu bız kadınlara daha dogdugumuzda allah tarafından ıcımıze verılen bı duygu bence.
benım sonucumda bu ayın 24 de bellı olucak beklemek bıle zor.ıyısımı unutmaya calısıp zamanın gecmesını beklemek.:1hug:

wavy yapmıştım zaten özel mesajla ilgili kısmın yanına tıkladım ve değişkilikleri kayıt ettim ne yazcaktın çok da merak ettim. çok mu özel burdan yazsana.

arkadaşlar aramızda şuan hamile biri varsa bana yardımcı olabilir mi acaba..hamile olduğumu 3 gün önce süpriz bir şekilde öğrendim.beklemioduk yanii..şaşkınlık ve svinç bir arada oldu Allahıma şükür..ama 2 gündür çok kötü karım ağrıo bunlar normal mi??bugün doktoruma gittim ameliyattamış soramadım..telaşlanıyorum.:tomato:.????yorumlarınızı bekliorum..

ewet ya hıç bısey bu kadar guzel değildi evlılığimin 5 ayında bı ruya gormuştum benım bebeğım oluyordu yatıyor bı an kendımı anun yanında değilde baska bı yerde gordum içim sızladı hemen yanına gıttım ve acıkıyor ben onu emzırıcem ama korkuyorum acır dıye abım elıne ekmek vermış onu yıyordu ruya işte kuçuçuk bebek ekmek yermı ama aynı esıme benzıyodu uyandımkı o sızı hala kalbımde vardı onun yumusacık bedenı hala kolaarımda gıbıydı çok sevmıştım ben onu allahım insallah bızlerede verır

simeraycım çok üzüldüm boşwer hayırlısı buymuş demekki bende adet oldum artık iyice gelio:1no2: sana ii tatiller cnm hiç kafana takma tatilini geçir eğlen

kısllarrrrr hepınıze meraba bende geldım aranıza bı kac gudur sıteyı takıp edıyorum cok hosuma gıttı benımde dertlesmeye ıhtıyacım var bende 4 aylık evlıyım korunmadıgım halde bebıs yok adetıme 11 gun var kasıklarımdada agrı var sankı acab psıkolojıkmı yoksa bu usrede bu belırtı olurmu bende cok ıstıyorum bebıs alah tum ısteyenlere verır ınsallah hayırlısıyla

hoşgeldin aramıza
bence daha çok erken aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi we adetim 15 gün gecikti. 15. gün adet oldum şuan olabilir mi die düşünmen bile belirti yapabilir hiç takma kafana

canım dahaçok erken üzülmek için dur bakalım eşlerde hiçbir problem olmasa bile hamile kalma oranı %25 dir. üzülme bakiiim.. bende 10 aylık evliyim daha eadetine 11 gün varmış belirti olmaz şimdiden. kafayı fazlatakarsan hamile kalman zorlaşır rahat ol allahtan herzaman hayırlısını dile a.s.a.s.

hoşgeldin aramıza
bence daha çok erken aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi we adetim 15 gün gecikti. 15. gün adet oldum şuan olabilir mi die düşünmen bile belirti yapabilir hiç takma kafana

kızoldun demek herneyse kısmet birdahaki aya bende bekliyom bugün gelmesi gerekir normalde baakalım ama benimde gelcek gibi hayırlısı artık kendine dikkat et çalışmalara devam..... pazartesi görüşürüz artık ben haftosonu giremiyorum pekkk

hos geldın..
sole demelıyımkı evlılıgın ılk 1 senesı zaten bebek olmaması normal sayılıyor.cunku yenı bır hayata baslıyorsun psıkolojın degısıyor halıyle.oyuzdende adet duzensızlıgı bıle yasayabılırsın hepsı normal bunların.zaten doktora gıtsende sana ılk 1 sene gecmeden hıcbır tedavı uygulamaz.tabı bu durum yas sınırını gecıyorsa durum degısebılır.yanı 30 dan fazlaysanız 1 seneyı beklemeye gerek duymaz tedavın bıran once sorun varsa halledılır.

Canım aynı şeyleri ilk hamileliğimde yaşadım yaklaşık 3-4 ay hastalanacakmışım gibi sürekli karın ağrısı ve kasık ağrısı vardı. Sonra kendiliğinden geçti. Doktorum bazı gebeliklerde böyle ağrılar olur dedi.
Ama sen istersen gene doktoruna görün.

merhaba kızlar bugün hamiş haberi var mı?merhaba duygucum hastalanmışsın üzüldüm.oysaki senden çok umutluydum.iyi tarafından bakacak olursak düğünün rahat geçecek.

ben bu ay çok rahatım .2 aydır adetim o kadar şaşırdıki yumurtlama ne zaman olucak hesaplamak zor.enazından yumurtladım yumurtlicam derdi yok.

ılk asılamam...cok heycanlıyım umarım tutar.dr sansımız yuksek dedı ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…