Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benim adetim güne gününe hiç bir geçikme olmadan şakır şakır olmuştu. adetim bittikten bir iki gün sonra midem ulanmaya başladı. kan testi yaptırdıım sonuç pozitif çıktı. bende çok şaşırdım çünkü bende ne bir belirti nede adet geçikmesi oldu. taa ki adetim bitene kadar şimdi bir iki aylık hamileyim.:1rolleyes:

Babyface konuyu biraz daha açar mısın? Benim de adetim günü gününe hiç gecikmeden gayet normal bi şekilde oldu. Adetim biteli yaklaşık 3-4 gün oluyo ve 2 gündür hiçbişey yiyemiyorum. Acayip midem bulanıyo. Hiçbir belirti olmadı mı sende? Göğüslerde hassasiyet falan gibi?

kızlar bende dün akşam gelen kanamayla adet oldum . ama dün geceden beri ped de bir damla bile gelmedi. sün birlikte olmuştuk eşimle ondan sonra oldu kanama. adet oldum sandım. ama şu an hiçbişi yok göğsüün acısı falan geçti ve benim daha 25. günüm

nbr hand
nolsun bu aralar biraz yoğunum arada girip okuyorum ama pek takılamıyorum.
durum böle canım ya bu ayda es geçtik. hayırlısı 6. ayımızdı olmadı gene anlaşılan yarın tatile gidiyoz otelde kırmızılarla dolaşcam ne kötü dimi
artık dönüşte bir dr. cuğumu ziyaret etcem bir sonraki adette nasip

E ama handecim tam başlamadı demiştin. İlişkiden kaynaklı bişey olmadığına emin misin?

sanmıyorum. yani adet gibi baya açık rwenkli kanda pembemsi. olmasa bile yarın kesin gelcek. durup duruken kanama gelirmi tam otelde sinir oluyorum ama yapcak bişi yok. tampon falan idare etcez.

Evet haklısın, gerçekten de çok sinir bozucu tam tatile giderken olması. Zaten bizler için ne zaman olursa olsun sinir bozucu ama böyle olunca da katmerli oluyodur muhtemelen!

kızlar selaaaam,
handefe canım sana özelden mesaj atmak istedim ama özel mesajın kapalı sanırsam. onu bir açsana canım..

kızlar bugun cuma bol bol dua edelım ıkındı ezanından sonra allahu teala hazretlerı bu ıkındı vaktınde bı zaman varmış çok kısaymış bu vakıtte kım dua ederse kabul ederım demış kızlar lutfen hepimiz umutlu bı sekılde rabbımızden tevekkul edrek ısteyelım ne olur kızlar bırbırımıze dua edelım hamıle arkadaslar ınsallah çok rahat bı hamıleklık gecırır ısteyen herkesede rabbım verır ınsallah yarabbı sensın bızım yaradanımız sensın dağı tası yaratan yarabbı senın ıçın hıçbı ış zor değil yarabbı bızler acız kulların kapına geldık sığınacak tek çaremız sensın yarabbı kuluna muhtac etme senden gelen herseye çok sukur yarabbı bu gunahkar ellerını acıp senden yardım beklıyor yarabbı bana ve butun kardeslerıme hayırlı sağlıklı ve senın yolunda gıdecek bı evlat nasıp et yarabbı senın yucelığın herseyde ustun yarabbı bızlerı zor durumda kaldığımız zaman yanımızda olan sen seın bızlerı her daım gozetım koruyan rabbımızsın senın ısmın öyle yuse kı herkes senı anar senden yardım bekler sen bıze acı yarabbı bızlersende n çok kuçuk bısey ıstıyoruz insallah verırsın rabbım senın herseye gucun yeter rabbım bızlere bebek nımetı nasıp et yarabbı hamıle arkadaşlarımıza hergun bakıp içimiçekıyorum amaa ben daha hıçbıseyu bukadar çok ıstememıstım hergun aklıma gelıyor çareler arıyorum bal karıştırıyorum yıyorum ama gunu geldığı zaman rabbımın hıçbıseyte muhtac olmadan vereceğini biliyorum o öyle çok bağişlayan kı her seyde ona muhtacız allahım dualarımızın kabulu ıçın yalvarıyorum rabbım ne olur hayırlı bı evlat nasıp et bana ve tum canım kardeslerıme amın allahım bızım halımıze acı rabbım

Tesekkur edrim nalancim okuduğun için kizlar bizim için bu mubarek gunler bi arayiç işte insallah olurda dualarimiz kabul olur amin kizlar lutfen hafife almayalim lutfen duamizi bol bol edelim demeyelimki dua ediyorum rabbim kabul etmiyor o yuce rabbim bizi duşunuyor elbet vaktini zamanini biliyor biz ne yapsak olmuyor değilmi ama bi gun geliyor hiç beklenmeyen bi anda o mujdeli haberi aliyoruz insallah tum canim kardeslerim rabbim kalbine gore verir amin kizlar duaya devam lutfen ele geçmez bi daha bu gunler sizleri seviyorum sanki bunlari yazarken yanimdaki bi arkadasima konusuyormus gibi sizi kendime oyle yakin hissdiyorumki bi rabbim bi esim bide sizler biliyorsunuz halimi rabbim sana yalvariyoruz sen bize aci aci rabbim hayirli evlet nasip et amin

handefe canım açamamışsın dur ben bi bakıyım sana nasıl yapılacağını anlatayım:)))

handefe canım kontrol paneline gir yan sütünda ayarlarınız bölümü var onu tıkla açılan pencerede aşağı doğru in ortalarda sanırım özel mesajlaşma ile ilgili bir yer var ona tik at ve kaydet:)))

Semacim sanada tesekkur edrim yazdiklarimi okuduğun için kizlar ben 2 aydir kullaniyorum yumurtlama uyarici gonophene insalah işe yarar ve sizlerede banada rabbim vererin insallah bi evlat amin

kızlar bende dun aşılama yaptırdım

allahım hepımızın dualarını kabul eder ınsallahda yuzumuz guler..sımdı hepımız ıcın kuran okuyup dua edıcem,allah bebişi olmayanlara bebiş versin,bebişi olanlarada sağlıklı versın diye.:1closedeyes:

canim benim sanirim sende bizler gibi çok istiyorsun herhalde ben bazan oyle daliyorum ki içinden çikamiyorum sonra kendimi toparliyoerum ya ben ne yapioyrum diyorum ya bu hamile olanlarin haberleri ni onlarin yasadiği belirtileri okumak bile insani mutlu ediyor sanki kendim hamile gibi hissteyorum insallah bu ay ağustos 2 de mutlu haber gelecek rabbim ne olur bizede nasip et

kızlar benimde bu ay ilk denememdi. dün doktora gittim. gebelik yok...
insan hiç olmasa bile yinede hazırlıyor kendini... ve sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor...
hala düzelemedim. moralim çok bozuk. ama bir karar aldım. artık yumurtlama günüymüş şuymuş buymuş hiç düşünmiycem. allah ımdan istedim. ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum artık.
zaten bu akşam tatile gidiyoruz. daha regl bile olmadım. ama hiç takmıyorum... pc de götürcez ama çok giremem heralde. herkese selam arada girebilirsem alırım haberlerinizi...
herkes kendine ii baksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…