Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kesinlikle haklisin rockwell. ben surekli burdayim. evlendim geldim burdayim gibi gorunuyo

benim hic cocugum yok. 3 yildir evliyim canim. sen 10 aylik daha bisey degil bekle biraz daha olur insallah.

INSALLAH CANIM PEKI YANLIS ANLAMZSAN EYER BENI BI SEY SORACAGIM PAYLASMAK ISTERSEN ANLAT TABIKI:SORUN OLAN NE BEBEK ICIN DOKTOR NE DIYOR CUNKU BENDE SABAH DOKTORA GIDECEGIM YAAA NE OLACAGI BELLISIZDE

ciciannem rockwell arkadasimin da dedigi gibi amerikadaki dr lar korkuyolar bisey demeye.

ama merak etme eminim bisey yoktur. ve bekleyin deneyin dicektir. insallah haber verirsin durumunu yarin gelince

evet Cici Anne burdakiler bi tuhaf. Bizim turk doktorlarina benzemiyorlar. Herseye ok,ok diyip gecistiriyorlar.

rockwell cim sen bisey demedin bu ay bisey olma ihtimali varmi senin?

ZATEN BENIDE SINIR EDEN BU DR LAR INAN CILDIRIYORUM DEDIGINIZ GIBI TEHSIS KOYMAYA KORKUYORLAR O YUZDN BEN DR MU DA DEGISTIRDIM SABAH YENI DOKTORUMA GIDIYORUM ESKI DOKTORUM BANA BISEY DEMIYOR BIR SORUN YOK DEYIP DURUYO VE BEN TAM 2 AYDIR regl OLMUYORUM CILDIRACAM KIZLAR YAAA

cok sik diyemem :) iki yilda bir falan. sen?

ben turkiyeden tatilden doneli tam 1 sene oldu. Ancak agustosta falan gidebilirim tekrar. Cok SIK gidilmiyor ya. Cok pahali. Gittisi geldisi ordaki masrafin. Bazi arkadaslar var hep gidiyorlar ama. O da degisik yani. ne olursa olsun borc harc bi sekilde gidiyorlar. Ben oyle yapamiyorum.

iki aydir adet olmuyon ama hamilede degilsin oylemi? arkadasim nasil bisey yok diyo dr ozaman. insallah onemli bidey degildir cok dua et belki suprizle donersin:teytey:
insallah gulum artik kendim boyle haber veremedigim icin arkadaslarin haberleri ile avunuyorum:çok üzgünüm:

Canim 2 aydir regl yok ama bebekte gozukmuyor oylemi? Yani kan ve idrar testinde yok bebek? Cok ilginc. insallah bu doktor iyi gelir. Bi aciklama yapmalari lazim ama bisey demiyorlar. He he 1 ay sonra gel diyorlar.

evet arkadasim oyle ya sonucta burda bi ev idare etmeye calisiyoz. sonrada turkiyede nerdeyse bir yil biriktirmeye calistiklarimizi dokuyoz. bende cok sik gitmeyi istemiyorum

arkadaslar benim cikmam lazim ama ikinizide arkadaslarim arasina kaydettim eger sizde kabul ederseniz. size ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…