canim piyasad 9.5 ytl sanirsam ama oncomed diyede var 2.5 ytl oda hizli gebelik testibu test ne kadar? Fiyatını öğrenebilirmiyim? Yada tahminen ne kadardır... Bilgi için teşekkürlera.s.a.s.
anneme ve kardeşlerime haber verdim, eşime yüzyüze haber vermek istedim, birazdan gelicek beni almaya. Annem havalara uçtu, çok güzel bir duyguymuş valla, umarım sorunsuz geçer. umarım herkes bu duyguyu yaşar çok güzelmiş
canim piyasad 9.5 ytl sanirsam ama oncomed diyede var 2.5 ytl oda hizli gebelik testi
pitos doktor benden bir takım tahliller istemişti ya tekrar.içinde beta tahlilimde vardı şimdi beta değerim 1046 olmuş sence iyimi yani 1 hafta içinde 85.37 den 1046 ya yükselmiş
canım ay kusura bakma 19 yazıcaktım helal et ama ben oncomed aldım 2.5 ytl oda aynı dediler zaten sonuçta doğru çıktı maalesefcanım başka bi arkadaş fortel ultra testi için 18-20 müilyon arası yazmış..okadar pahalımıdır...9.5 sa yine iyi
canım baktım şimdi bebişin büyümüşte ondan oluyomuş okadar fark ee ben sana dedim panik olma diyepitos sana bi soru sormuştum görmedin herhalde canım
anneme ve kardeşlerime haber verdim, eşime yüzyüze haber vermek istedim, birazdan gelicek beni almaya. Annem havalara uçtu, çok güzel bir duyguymuş valla, umarım sorunsuz geçer. umarım herkes bu duyguyu yaşar çok güzelmiş
canım tamam işte bende onu diyorum şaşkın bbişin büyüdüde ondan :sm_cool::sm_cool:ala ala aynı yere yaptırdım dotorumu perşembe görcem ama yapan adam ooooo ne güzel bak yükselmiş demiş eşim aldı sonuççları bi problem yoktur umarım
inşallah canım rabbim yardımcın olsun meleğine kavuş bu ay ama mutlaka yaz varmı regli olmana dahaçok tebrik ederim canım.Sağlıklı bi şekilde aylarını tamamlayıp bebeğine kavuşmanı diliyorum.Darısı başıma,inşallah bu ay sonunda ben de böyle bi paylaşımda bulunabilirim.
ya canım kanda gebelik testi diye girdim kapattım tüh ya ama öylee yaz bulursun bişeyler yada gebelikte kandegeri kaç olmalı falan yazay canım pitos beni çok mutlu ettin nerden baktın sölermisin bende bakayım
bu testin fiyatı ne kadardır?
ala ala aynı yere yaptırdım dotorumu perşembe görcem ama yapan adam ooooo ne güzel bak yükselmiş demiş eşim aldı sonuççları bi problem yoktur umarım
direk lab a gittim, e profeyonelleşmiştim artık:) ama bu ay hiç beklemiyordum, herkes derdi bekleme kalıcan en sonunda bıkıp takmadık kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?