Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ALTURNA tebrikler arkadaşım allah sağlıklı bi hamişlik ve sağlıklı bi bebek nasip etsin hayırlısıyla.hadi dikkat et kendine ohhhhhhhhh tadını çıkar.bize de dua et aklına geldikçe emi.benden tüm ii dileklerle

tebrik ederim canım.Allah tamamını erdirsin...kucağına almayı nasip etsin..hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur inşallah...yerimseniben

pitos doktor benden bir takım tahliller istemişti ya tekrar.içinde beta tahlilimde vardı şimdi beta değerim 1046 olmuş sence iyimi yani 1 hafta içinde 85.37 den 1046 ya yükselmiş

canım benden istenmedi o ilk yaptırdım o var bitek sen doktoruna bir sor neden okadar farklı ki

ala ala aynı yere yaptırdım dotorumu perşembe görcem ama yapan adam ooooo ne güzel bak yükselmiş demiş eşim aldı sonuççları bi problem yoktur umarım

çok tebrik ederim canım.Sağlıklı bi şekilde aylarını tamamlayıp bebeğine kavuşmanı diliyorum.Darısı başıma,inşallah bu ay sonunda ben de böyle bi paylaşımda bulunabilirim.

çok tebrik ederim canım.Sağlıklı bi şekilde aylarını tamamlayıp bebeğine kavuşmanı diliyorum.Darısı başıma,inşallah bu ay sonunda ben de böyle bi paylaşımda bulunabilirim.
inşallah canım rabbim yardımcın olsun meleğine kavuş bu ay ama mutlaka yaz varmı regli olmana daha

ala ala aynı yere yaptırdım dotorumu perşembe görcem ama yapan adam ooooo ne güzel bak yükselmiş demiş eşim aldı sonuççları bi problem yoktur umarım

canıııımm, gözün aydııııın harika bak o değerin her iki ggünde bir iki katına çıkması lazım. yani senin bebiş SÜPEEEEEER:dance::dance: kuzum demedik mi biz sana perşembe günü ultrasonda görcen bebişini hayırlısıyla:lepi:

direk lab a gittim, e profeyonelleşmiştim artık:) ama bu ay hiç beklemiyordum, herkes derdi bekleme kalıcan en sonunda bıkıp takmadık kafaya

Alturna seni ve eşini tebrik ediyorum:dance: hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün gelişsin annesinin kucağına gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…