canım nasılsın hiç pas verdmedinde bir zıplıyim dedim önüne nasılsuııııınAlturna seni ve eşini tebrik ediyorum:dance: hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün gelişsin annesinin kucağına gelsin inşallah
vallaha doğru dedin ayy artık iki çizgi görmenin hayaliyle yaşıyorum oyy oyyy bu ayda geçmezz:bbo:pitoooooos kuzum sıra bize geldi ona göreee :)))
canım nasılsın hiç pas verdmedinde bir zıplıyim dedim önüne nasılsuııııın
vallaha doğru dedin ayy artık iki çizgi görmenin hayaliyle yaşıyorum oyy oyyy bu ayda geçmezz:bbo:
valla hamilelere tezahürat yapınca sana pası geç verdim ama tam verdim haayerimseniben
bak anacım haberler çifter çifter geliyooo. Allah verdi mi veriyooo:dance: biz de görcez hayırlısıylan üzülmee:teselli:
:sm_cool::sm_cool:ya nasıl sevindim bende evet canım tam pas oldu ah birde gol olsa bu ayyy:roflol:
benim kocişte damlar birazdan hatun yemek yemek diye zırıldar:roflol:inşallaaah. valla böyle güzel haberler alınca insanın içi açılıyo. deminden beri yere göğe sığamadım. ocakta da yemeğim var. bir oraya bir buraya koşup duruyorum valla :)))
benim kocişte damlar birazdan hatun yemek yemek diye zırıldar:roflol:
ya bu aralar tatile çıksamda şu stersten kurtulsam korku bastı bile içimi şimdidn ay nasıl olcak ya<a:bbo:
ya aşılama için anestezi olcam ya korkuyorum tatil planı var ama icraat olurmu bilinmez canım çıkmam gerek dedim damlar diye ve şıp dedi damladı öptüm:1hug:1. var mı öyle tatil planı falan?? 2. ne korkusu yavkorkmak falan yok 3. sen üzülmeee bizimkiler yoldaaayerimseniben
pitooos senin bi sonraki regl tarihin ne, olmıcaksın ama yani ne zaman anlarız die soruyom yani...
ben geçen ay aldım. Tabi sonuçta doğru çıktı. Negatif. Fiyatı:18,50 ytl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?