Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet çok hamiş var kıslar bizde sıkışalım aralara ya dua edin hamiş hooppp bizi unutmayın sakın

inşallaaah. valla böyle güzel haberler alınca insanın içi açılıyo. deminden beri yere göğe sığamadım. ocakta da yemeğim var. bir oraya bir buraya koşup duruyorum valla :)))

inşallaaah. valla böyle güzel haberler alınca insanın içi açılıyo. deminden beri yere göğe sığamadım. ocakta da yemeğim var. bir oraya bir buraya koşup duruyorum valla :)))
benim kocişte damlar birazdan hatun yemek yemek diye zırıldar:roflol:
ya bu aralar tatile çıksamda şu stersten kurtulsam korku bastı bile içimi şimdidn ay nasıl olcak ya<a:bbo:

benim kocişte damlar birazdan hatun yemek yemek diye zırıldar:roflol:
ya bu aralar tatile çıksamda şu stersten kurtulsam korku bastı bile içimi şimdidn ay nasıl olcak ya<a:bbo:

1. var mı öyle tatil planı falan?? 2. ne korkusu yav korkmak falan yok 3. sen üzülmeee bizimkiler yoldaaayerimseniben

1. var mı öyle tatil planı falan?? 2. ne korkusu yav korkmak falan yok 3. sen üzülmeee bizimkiler yoldaaayerimseniben
ya aşılama için anestezi olcam ya korkuyorum tatil planı var ama icraat olurmu bilinmez canım çıkmam gerek dedim damlar diye ve şıp dedi damladı öptüm:1hug:

ben 3 gündür odaların hepsini değiştirdim bu nedenle fazla giremedim.son durumlardan haberim olmadı.o kadar çok ilerlemişsiniz ki okumayada üşendim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…