Ben varim
ya ben nasil profile resim yükliycem bilen varmi
kontrol panelinden kullanıcı resmine gir oradan ayarlarsın canım
BULDUM TEŞEKKÜRLER CANIMa.s.
canım adetine kaç gün var. benim 6 gün var şuan benimde kasık ağrılarım var ve ateşimi ölçüyorum her sabah 36,7 civarlarında. birde sivilce çıktı bende. ama göğüslerde birşey yok henüz.arkadaşlar günaydın.ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı ve afedersiz ama çok şiddetli gaz sancısı çektim.
canim en erken nezaman belli olur...yani adet gecikmesini beklemeden ilişkiden ne kadar sonra belli olur. Ne kadar erken almaliyim?
canım adetine kaç gün var. benim 6 gün var şuan benimde kasık ağrılarım var ve ateşimi ölçüyorum her sabah 36,7 civarlarında. birde sivilce çıktı bende. ama göğüslerde birşey yok henüz.
benimde adetime 5 gün var
mide bulantılarım oluyor, tansiyonum düşüp duruyor
dün biraz belim ağrıdı ve arar ara sol kasığıma bişeyler saplanıyor sanki
benimde göğüslerde bişey yok
sadece geç ucları hafifi sızladı okadar
inşallah hamileyizdir yaa
merhaba arkadaslar bende sizler gibi her ay kendimde gebelik belirtileri ariyordum ve her ay ayni belirtileri gosteriyordum.benden tavsiye kendinizi bu kadar dinlemeyin.çunku bu belirtiler kisiden kisiye degisiklik gosteriyor.ben hamile oldugumu ogreneli bir hafta oldu.ama belirtilerin bir çogu bende yok henuz.gogus agrilari ve siskinlik yeni basladi.renginde ise bir fark goremiyorum.ne mide bulantisi ne baska bir belirti sadece ara sira basim donuyor.bence adet gununuze kadar bekleyin ve bir gun geçerse test yapin çikiyor zaten bir gun geçtiginde.ama adet gununden once test yapmayin.ben bu ay adetime 4 gun kala yaptim.yaptigim teste gore adete 4 gun kala yapildiginda % 55 dogru çikiyormus.ama benim negatif çikmisti.ben adetimin uzerinden 2 gun geçtikten sonra tekrar test yaptim ve pozitif çikti.lutfen acele etmeyin.sizleri anliyorum ama daha sonra hayal kirikligina ugruyor insan.bence ovulasyon testini kesinlikle deneyin.ben ilk denemede sonuç aldim çunku.ise yaradigina kesinlikle inaniyorum.hersey gonlunuzce olsun.en kisa zamanda mujdeli haberlerinizi almak dilegiyle.
kızlar benimde 4 gün geçti idrar testi yaptım negatifffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?