Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım çok sevindim haberlerine. evet bende ovulasyon testinden almak istiyorum. nasıl bir test bu fiyatı nekadar ve nerden alınıyor bilgi verirsen bizde aynı yoldan gidelim. gerçi daha hormonlarıma baktırmadım 24ünde gitmem gerekiyor ama ek olarak gereken neyse alalım canım.

ben eczaneden aldim testi.sanirim ordada eczanelerde satiliyordur.eger bulamazsan internetten siparis verirsin. 5 adet test çubugu var içinde.ben haziranin 7 sinde adet olmustum en son.eczaci arkadasla hesapladik ve testleri ayin 23 ile 27 si arasinda yapmami soyledi.ben 23 haziranda ilk testi yaptim ve çok belirgin iki çizgi çikti.yani ovulasyonumun o hafta olacagini bulmustum.diger testleri yapmadim gerek kalmadi .biz o hafta denedik :) ve sonuç malum.adetlerinin duzenli olmasi çok onemli testi hangi gunlerde yapacagini daha iyi hesaplarsin.eger duzensizse iki kutu alman gerekebilir.dogru gunu bulana dek her sabah yaparsin.bir ayrinti testte ki çizgi belirgin olmali.hafif çigi çikarsa sonraki gunler tekrar denersin.insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz.bebegimi sag saglim kucagima almak için sabirsizlaniyorum.bu arada bu linktenden faydalanabirsin sanirim.daha once baslik açilmis bu konuda.
http://www.kadinlarkulubu.com/ovulasyan-testi-yapan-var-mi-t45424/index.html

Son düzenleme:
kızlar merhaba benim adetim geçeli 1 hafta oldu bende dün test yaptım çıkmadı tabi bende umutsuzluğa kapıldım acaba bi şey yokmu diye sizce neden çıkmamış olabilir

ya kizlar ovulasyon testi aldim bugun yumurtlama gunum.dun ve bir gun once bu testi yaptim ama negatif cikti.4 saat idrar yapmayin diyor.iyide 4 saat de insan catlar.yumurtlamayi olcudem diye mesanemi patlaticam.deniyenler varmi.yada 4 saat bekleyebilenler. bekleyemedigim icin negatif cikmis olabilir mi.

arkadasim mesaneni patlatmana gerek yok sabah kaktiginda ilk idrarinla yaparsin olur bitera.s ben bu testin gerçekten ise yaradigini biliyorum ve sizlerinde anne olmayi bu kadar istiyorken faydalanmanizi istiyorum.pes etme.en son ayin kaçinda adet oldun ve kaç gun surdu canim.

canim sabah ilk idrar la yapmayin diyor testi.simdi yaptim 2 bucuk saat beklemistim ama gene cikmadi .hesaplamama gore 15 yani bugun yumurtlama gunum.son adetim 3. de basladi ve 9. da bitti.sol kasigimda agri var heralde yumurtlama belirtisi ama teste cikmiyor anlayamadim gitti walla.

canim ben senin ovulasyon gunun için henuz erken oldugunu dusunuyorum.bence ayin 21 de baslaman gerek testlere.

29 unda adetim baslicak o tarihten 14 gun cikarilmiyormuydu.Ay iyice kafam karisti simdi:)
ben gene bu testi yapiyim bakalim ne zaman cizgiyi gorucem.canim snin durumun ne yazilarini okuyamadim da sende bekleyenlerden misin?

29 unda adetim baslicak o tarihten 14 gun cikarilmiyormuydu.Ay iyice kafam karisti simdi:)
ben gene bu testi yapiyim bakalim ne zaman cizgiyi gorucem.canim snin durumun ne yazilarini okuyamadim da sende bekleyenlerden misin?

ben hamile oldugunu 5 gun once ogrenelerdenimcanim:roflol: bende bu ay bu testler sayesinda hamile kaldim.

kızlar merhaba benim adetim geçeli 1 hafta oldu bende dün test yaptım çıkmadı tabi bende umutsuzluğa kapıldım acaba bi şey yokmu diye sizce neden çıkmamış olabilir

canım benimde aynı 4- 5 gün oldu hiç gelcek gibi bi halde yok bu bekleyiş sinirlerimi bozuyo idrar testi yaptım bişey yok sıkıldım adet olsam bukadar üzülmezdim insan ümit bağlıyor testide negatif görünce yıkılıyor

canim benimde geçen ay 5 gun geçmisti esim hergun soruyodu oldun mu diye :) ve sonunda adet oldum.ama bu ay hamile kaldim.takma kafana nasipte varsa olur elbet.

ben hamile oldugunu 5 gun once ogrenelerdenimcanim:roflol: bende bu ay bu testler sayesinda hamile kaldim.

hmm sen yurt dışındasın, peki ben akşam eve giderken alayım o testi bi denicem kesin.
regller düzenli 26 günde bir oluyor.28haziranda olmuştu en son. şimdi 23 temmuzda bekliyorum. tahminen sanırım reglimin ilk gününden itibaren 12. gün oluyıor benım ovulasyon. daha doğrusu o günlerde dimi canım.:enbuyukkk:

çok ağolun arkadaşlar destekleriniz için nekadarlık hamilesin beatrise çok sevindim allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

serdicim o teste inanma yanı %50 doğru o testler. kesinlikle bi kan testi yaptırmalısın canım. zaten regl ve gebelik belirtileride aynı olduğu gibi bazı bayanlarda hiç belrti göstermediği için insanın kafasını çok karıştırıryor. bende uzun zamandır çekiyorum be arkadaşım. en sonunda dr gittim. hormon ölçümü yapacak bakalım
ama yılmadan çalışmalara devam canım :)

Son düzenleme:
ben 8 temmuzda adet olmaliydim normalde.ayin 10 unda tests pozitif çiki ve ertesi gun kantesti yaptim hemen.ama henuz doktora gitmedim.ama takvimimde 5 hafta 3 gun diyor.ayin 24 unde doktora gidecegim sabirsizlaniyorum açikcasi.umarim hersey yolundadir.soyledigim gibi hiç kafana takma.beklemedigin bir anda birde bakmissin hamilesin.ben istiyordum ama testleri negatif gore gore umidim kalmamisti.bu defa yaparkende yine negatif bekliyordum pozitif oldugunu gordugumde inanamadim çok heyecanlandim.hemen eczaneye gidip bir test daha aldim o dijitaldi.hamile yada hamile degil yaziyordu.hamile yazdigini gorunce beni gormen lazimdi.çok degisik bir duygu.darisi basiniza.

canım benim böyle anları okuyunca kendımız yaşamış gibi çok heycanlanıyoruz.
sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle. mutlu bir aile olun :)
tabi darısı bizlerin başına...:sm_cool::sm_cool:

Fortel Ultra Hassas cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyormuşsun. Bu sayede hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarım oldu.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s.

29 unda adetim baslicak o tarihten 14 gun cikarilmiyormuydu.ay iyice kafam karisti simdi:)

evet canim bugünlerde çalişmaya başlayin..

Kizlar ben yarin rahim filmi cektiricem ama cok korkuyorum internetten arastirdigim kadariyla aciyormus,,,siz cektirdiniz mi?Lutfen bana yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…