merhaba arkadaslar bende sizler gibi her ay kendimde gebelik belirtileri ariyordum ve her ay ayni belirtileri gosteriyordum.benden tavsiye kendinizi bu kadar dinlemeyin.çunku bu belirtiler kisiden kisiye degisiklik gosteriyor.ben hamile oldugumu ogreneli bir hafta oldu.ama belirtilerin bir çogu bende yok henuz.gogus agrilari ve siskinlik yeni basladi.renginde ise bir fark goremiyorum.ne mide bulantisi ne baska bir belirti sadece ara sira basim donuyor.bence adet gununuze kadar bekleyin ve bir gun geçerse test yapin çikiyor zaten bir gun geçtiginde.ama adet gununden once test yapmayin.ben bu ay adetime 4 gun kala yaptim.yaptigim teste gore adete 4 gun kala yapildiginda % 55 dogru çikiyormus.ama benim negatif çikmisti.ben adetimin uzerinden 2 gun geçtikten sonra tekrar test yaptim ve pozitif çikti.lutfen acele etmeyin.sizleri anliyorum ama daha sonra hayal kirikligina ugruyor insan.bence ovulasyon testini kesinlikle deneyin.ben ilk denemede sonuç aldim çunku.ise yaradigina kesinlikle inaniyorum.hersey gonlunuzce olsun.en kisa zamanda mujdeli haberlerinizi almak dilegiyle.
canım çok sevindim haberlerine. evet bende ovulasyon testinden almak istiyorum. nasıl bir test bu fiyatı nekadar ve nerden alınıyor bilgi verirsen bizde aynı yoldan gidelim. gerçi daha hormonlarıma baktırmadım 24ünde gitmem gerekiyor ama ek olarak gereken neyse alalım canım.
ya kizlar ovulasyon testi aldim bugun yumurtlama gunum.dun ve bir gun once bu testi yaptim ama negatif cikti.4 saat idrar yapmayin diyor.iyide 4 saat de insan catlar.yumurtlamayi olcudem diye mesanemi patlaticam.deniyenler varmi.yada 4 saat bekleyebilenler. bekleyemedigim icin negatif cikmis olabilir mi.
arkadasim mesaneni patlatmana gerek yok sabah kaktiginda ilk idrarinla yaparsin olur bitera.s ben bu testin gerçekten ise yaradigini biliyorum ve sizlerinde anne olmayi bu kadar istiyorken faydalanmanizi istiyorum.pes etme.en son ayin kaçinda adet oldun ve kaç gun surdu canim.
canim sabah ilk idrar la yapmayin diyor testi.simdi yaptim 2 bucuk saat beklemistim ama gene cikmadi .hesaplamama gore 15 yani bugun yumurtlama gunum.son adetim 3. de basladi ve 9. da bitti.sol kasigimda agri var heralde yumurtlama belirtisi ama teste cikmiyor anlayamadim gitti walla.
29 unda adetim baslicak o tarihten 14 gun cikarilmiyormuydu.Ay iyice kafam karisti simdi:)
ben gene bu testi yapiyim bakalim ne zaman cizgiyi gorucem.canim snin durumun ne yazilarini okuyamadim da sende bekleyenlerden misin?
kızlar merhaba benim adetim geçeli 1 hafta oldu bende dün test yaptım çıkmadı tabi bende umutsuzluğa kapıldım acaba bi şey yokmu diye sizce neden çıkmamış olabilir
ben hamile oldugunu 5 gun once ogrenelerdenimcanim:roflol: bende bu ay bu testler sayesinda hamile kaldim.
canım benimde aynı 4- 5 gün oldu hiç gelcek gibi bi halde yok bu bekleyiş sinirlerimi bozuyo idrar testi yaptım bişey yok sıkıldım adet olsam bukadar üzülmezdim insan ümit bağlıyor testide negatif görünce yıkılıyor
ben hamile oldugunu 5 gun once ogrenelerdenimcanim:roflol: bende bu ay bu testler sayesinda hamile kaldim.
ben 8 temmuzda adet olmaliydim normalde.ayin 10 unda tests pozitif çiki ve ertesi gun kantesti yaptim hemen.ama henuz doktora gitmedim.ama takvimimde 5 hafta 3 gun diyor.ayin 24 unde doktora gidecegim sabirsizlaniyorum açikcasi.umarim hersey yolundadir.soyledigim gibi hiç kafana takma.beklemedigin bir anda birde bakmissin hamilesin.ben istiyordum ama testleri negatif gore gore umidim kalmamisti.bu defa yaparkende yine negatif bekliyordum pozitif oldugunu gordugumde inanamadim çok heyecanlandim.hemen eczaneye gidip bir test daha aldim o dijitaldi.hamile yada hamile degil yaziyordu.hamile yazdigini gorunce beni gormen lazimdi.çok degisik bir duygu.darisi basiniza.
Fortel Ultra Hassas cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyormuşsun. Bu sayede hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarım oldu.
29 unda adetim baslicak o tarihten 14 gun cikarilmiyormuydu.ay iyice kafam karisti simdi:)
ben gene bu testi yapiyim bakalim ne zaman cizgiyi gorucem.canim snin durumun ne yazilarini okuyamadim da sende bekleyenlerden misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?