Ya Kizlar Aslinda Doktora Gidelim 1 Ay Oldu Doktor Yok Deyince Bende Artik Doktora Gitmicem Diye Sinirlendim Ve Beklemeye Basladim Ama Bekle Bekle Bi Sey Yok Canim Eski Doktarima Iki Hafta Once Gittim Termin Almadan Ve Kan Testi Yapin Dedim Hemsireye Oda Dedi Dokto Demedn Ben Bisey Yapamam Ben Dedim Kan Testi Nerde Yapiliyo Söyleyin Diyorum Gicik Hemsirede Hayir Buna Doktor Karar Verir Eeee Hani Doktorun Karari Bebek Yoksa Sorun Nerde Sorun Yoksa Bebek Nerde Doktor Deyip Hemsireye Kizdi Esin Ve Ben Ve Bizde Tekrar Doktor Aradik Bakalim Bu Doktor Ne Dicek Bir Hafta Dir Bekliyorum Ve Sabah Gideceyim Kizler Insallah Hayirli Ve Bebisli Haberlerle Gelirim Bana Bugun Lutfen Dua Edin Kizlar Bende Size Edeceyim Inaninki
bu arada canım senin regl olmaman açıkçası hamile olma ihtimalini gösteriyor. İnş canım dualarım seninle umarım hayırlı bir evlat vardır içinde.
canım inşallah öyledir çünkü normalde ayın 10unda olmam gerekiyordu benim heray 6 gün öne atar kan testi yaptırdım çıkmadı bişey dedilerki tam 1 ay bekleyelim ayın 16 sıda geçti 2 gün daha tık yok hiç bir belirti yok üstelik bakalım işte bekliyroum
allah sana da isteyen herkesede nasip etsin inşallah bende hamişimdir kıslarrr:çok üzgünüm:
canım fortel diye bir gebelik testi var o test mükemmel sonuç veriyor bence mutlaka ondan al dene en azından için rahat eder
Cocostar sen ne zamandır deniyosun?Evet ya asortie dönmedi hala.Onun bari olsa iyi haberleri.Bu günlerde duymaya ihtiyacımız var:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?