Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ok'dir canim. Bende cikiyorum zaten. Cici Anne sana da iyi geceler ya da sabahlar :) Yarin konusuruz kizlar.

Ya Kizlar Aslinda Doktora Gidelim 1 Ay Oldu Doktor Yok Deyince Bende Artik Doktora Gitmicem Diye Sinirlendim Ve Beklemeye Basladim Ama Bekle Bekle Bi Sey Yok Canim Eski Doktarima Iki Hafta Once Gittim Termin Almadan Ve Kan Testi Yapin Dedim Hemsireye Oda Dedi Dokto Demedn Ben Bisey Yapamam Ben Dedim Kan Testi Nerde Yapiliyo Söyleyin Diyorum Gicik Hemsirede Hayir Buna Doktor Karar Verir Eeee Hani Doktorun Karari Bebek Yoksa Sorun Nerde Sorun Yoksa Bebek Nerde Doktor Deyip Hemsireye Kizdi Esin Ve Ben Ve Bizde Tekrar Doktor Aradik Bakalim Bu Doktor Ne Dicek Bir Hafta Dir Bekliyorum Ve Sabah Gideceyim Kizler Insallah Hayirli Ve Bebisli Haberlerle Gelirim Bana Bugun Lutfen Dua Edin Kizlar Bende Size Edeceyim Inaninki

canim benim insallah hayirli bir cocuk haberi ile gelirsin. olursa bizede haber ver. kendine ii bak

Insallah Canim Bu Haberi Bende Baskalarinda Duyunca Deli Gibi Seviniyorum Inan Artik Ben De Olursa Nasil Bisey Olur Bilmiyorum Ben Bu Gece Sabaha Kadar Dua Edeceyim Yalniz Kendimicin Deyil Tum Bebis Isteyenler Icin Allahim Kimsenin Kucagini Bos Birakmasin Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn Sanada Iyi Geceler Canim Yarine Iyi Veya Neyse Iste Haber Veririm Ok

Kizlar Sizi Listeme Ekledim Florida Ve Rockwell Beni Eklerseniz Sevinirim Ok Yarin Iyi Haberlerle Gelmek Uzere Insallah Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Ben Artik Bebis Istiyorum Allahim Sen Dualarimizi Duy Yarabbim Amiiiiiiiiiiiiiiiinnn

arkadaşlar hala regl olmadım ve göğüslerim ve vucudumda bi kaşıntı var başka ne gibi belirtiler olabilir arkadaşlar ya offfff bebiş istiyorum umarım yola çıkmış ve geliyordur :) artık istiyoruz

güneşgözlü ben de forumdaki konuları yazılanları okudukça biliyoe musun bende de belirtiler olmaya başladı. ama sanırım psikolojik. canım umarı msenin bebeğin içindedir benimki gibi psikolojik değildir senin belirtilerin de umarım. 5 aydır bebek istiyoruz ondan önce istemedik. bakalım Rabb'im ne zamana kısmet edecek? dua istiyorum.

bu arada canım senin regl olmaman açıkçası hamile olma ihtimalini gösteriyor. İnş canım dualarım seninle umarım hayırlı bir evlat vardır içinde.

bu arada canım senin regl olmaman açıkçası hamile olma ihtimalini gösteriyor. İnş canım dualarım seninle umarım hayırlı bir evlat vardır içinde.

canım inşallah öyledir çünkü normalde ayın 10unda olmam gerekiyordu benim heray 6 gün öne atar kan testi yaptırdım çıkmadı bişey dedilerki tam 1 ay bekleyelim ayın 16 sıda geçti 2 gün daha tık yok hiç bir belirti yok üstelik bakalım işte bekliyroum

allah sana da isteyen herkesede nasip etsin inşallah bende hamişimdir kıslarrr:çok üzgünüm:

Benim üşümem devam ediyor kızlar inanamıyorum resmen polar+battaniye+yorgan uyudum gece banamısın demedi. son 4 gundeyim

Slm arkadaşlar,
İnşallah bekleyen arkadaşlar hamişsinizdir.Darısı başımıza artık.Cicianne bugün doktora gidecektin.Ayrıntıları yaz canım tamam mı?İnşallah hamişsindir.
Beyazmelekçim seninde sesin çıkmaz oldu nerelerdesin?

Asortie senden de ses yok canımSonuçlar belli oldu mu?İnşallah olumludur:dance:

asortie yi ben de çok merak ettim ama ses yok hala. umarım iyi haberlerle gelir.

kızlar reglime 4 5 gün var idrardan test yaptım negatif cok moralim bozuk yaaaa.

ben de olmuştu kızlar hem de evlendım sonra 2 ay adet olmadım .surekli midem bulanıyor du . doktor bile hamile süpheşi koydu.ama bişey yoktu .anne babadan ayrılmanın stresıymıs ondan oldu.dediler
ama allah herkese wli ayagı duzgun bır evlat nasıp ettsın

canım fortel diye bir gebelik testi var o test mükemmel sonuç veriyor bence mutlaka ondan al dene en azından için rahat eder

canım fortel diye bir gebelik testi var o test mükemmel sonuç veriyor bence mutlaka ondan al dene en azından için rahat eder

canım 3 çeşit denedim hiç birinde çıkmadı doktorumda çıkmaya bilri yanılma payları var dedi şimdi mecbur 10 gün daha bekleyecem sonra doktor yoları bana göründü
doktorum kanda bile çıkmayabilir dedi...inşallah öyledir :smiley-cool:

Cocostar sen ne zamandır deniyosun?Evet ya asortie dönmedi hala.Onun bari olsa iyi haberleri.Bu günlerde duymaya ihtiyacımız var:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…