Kızlar ateş olçme yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyorum.. ovulasyondan hemen sonra goguslerim hassaslaştı.. 4-5 gun sonrada gecti ve mide bulantım başladı.. adetime 5 gun var.. gogus hassasiyetim gecti ama midem cok bulanıyor.. alakalı olabilir mi? yardım edin..:bbo:
Canım bu ay bende yapacaktım geç kaldım.İnşallah tutmuştur.Göğüs hassasiyeti,mide bulantısı uyuyor ama adet belirtileri de olabiliyo bazen.Ben hemen hemen her ay yaşıyorum bunları artık umutlanamıyorum bile.İnşallah tutmuştur canım.Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.Biraz daha bekle bakalım.Adet günün geçince kesinleşir zaten.:teytey:
Angel'cim canım, goguslerin ovulasyon sonrası agrımas ve 4-5 gun sonra gecmesi de bir belirtimi diyorsun.. Evet sabırla bekleyecegim ateşimde daha dusmedi ama son dakika surprizi de olabilir..hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..
kızlaaar hamileymişim dün kan testi yaptırdı beta hcg 2362,5 çıktı 5 haftalık dediler yaaaa çok güzel bişe buuu
kızlaaar hamileymişim dün kan testi yaptırdı beta hcg 2362,5 çıktı 5 haftalık dediler yaaaa çok güzel bişe buuu
rockwell,doğa,gülsü,cici anne ordamısınızzzzzzzzz[/KIZLAR MORALIM COOOOOOOOOOOOOOKKK BOZUK YAAAA senağlama YINE NEGATIF SONUC YAAAAAAAAA BU GUN NASIL UMUTLENMISTIM HAMIS HABERI VERIRIM DIYEAMA YOOKKKKKKK BEBIS YOKMUS:1no2:AMA BIR SORUNDA YOK DIYOR DOKTORUM TEK SORUN SENIN PISKOLEJIN DIYOR KENDINE SITRES SIKINTI YAPIYORSUN ODA REGLININ GELMESINI ENGELLIYOBASKA BIRSEYIN YOOOOOOOOOOOOKKK DIYOR:çok üzgünüm: ÖNCE ALLAHTAN SORNA SIZLERDEN KIZLAR BANA BIRAZ MOREL VERIN YAAA:çok üzgünüm:SIZ SIZ OLUN KIZLAR BEBEK ISTIYORSANIZ SAKIN SITRESE GIRMEYIN EN BUYUK HASTALIGIMIZ O BIZIM VEDE HAMILELIK BELIRTILRINI KENDIMIZDE ARAMAYALIM O BELIRTILERI BIZ YARATIYORUZ REGL OLMUYORUZ GUNUMUZ GECINCE HEMEN TEST LER YPMAYA BASLIYORUZ BEBIS VARSADA SITRESTEN GERI OLMUYO CUNKU BENDE GÖYUS HASSAZLIGI AKINTI KARSIK AGRILARI BACAK AGRILARI VS HAMILE BELIRTILIKLERINDE NE OKUYORSAM HEPSI PISKOLEJIME YERLESIYO VE ONU BIZ KENDIMIZE YARATIYORUZ:çok üzgünüm:KIZLAR GELIN KARAR ALALIM VE KENDIMIZI BEBIS SITRESINE SOKMAYALIM BILIYORUM ELIMIZDE DEYIL AMA BEBIS ICIN ARTIK ARSIZ OLMANIN ZAMANI GELDI BENIM ICIN SIZI BILMIYORUM:sm_confused:CUNKU BEN HER AY HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAKTAN YORULDUM senağlama HER SEY KADER BILIYORUZ AMA BIRAZDA BIZIM ELIMIZDE BUNU UNTMAYALIM :enbuyukkk: BANA ILLE KATILIN DEMIYORUM SADECE BENIM GIBI OLMAYIN DERIM KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?