Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde 8 ay kadar oldu işte.İnşallah bizde bigün o sevinci yaşarız.Asortieeeee...Senden de güzel haberler bekliyoruz.Nerelerdesinn:uhm:

Kızlar ateş olçme yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyorum.. ovulasyondan hemen sonra goguslerim hassaslaştı.. 4-5 gun sonrada gecti ve mide bulantım başladı.. adetime 5 gun var.. gogus hassasiyetim gecti ama midem cok bulanıyor.. alakalı olabilir mi? yardım edin..:bbo:

Canım bu ay bende yapacaktım geç kaldım.İnşallah tutmuştur.Göğüs hassasiyeti,mide bulantısı uyuyor ama adet belirtileri de olabiliyo bazen.Ben hemen hemen her ay yaşıyorum bunları artık umutlanamıyorum bile.İnşallah tutmuştur canım.Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.Biraz daha bekle bakalım.Adet günün geçince kesinleşir zaten.:teytey:

Angel'cim canım, goguslerin ovulasyon sonrası agrımas ve 4-5 gun sonra gecmesi de bir belirtimi diyorsun.. Evet sabırla bekleyecegim ateşimde daha dusmedi ama son dakika surprizi de olabilir.. hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..

İnşallah canım ya.Artık herşey süpriz olucak bu gidişle zaten bakalım.:teytey:

kızlaaar hamileymişim dün kan testi yaptırdı beta hcg 2362,5 çıktı 5 haftalık dediler yaaaa çok güzel bişe buuu

asortie tebrikler darısı biz isteyenlerin başına. aman iyi bak bebişine. tekrar kutluyoruuummmm

asortie tebrikler darısı biz isteyenlerin başına. aman iyi bak bebişine. tekrar kutluyoruuummmma.s.

kızlaaar hamileymişim dün kan testi yaptırdı beta hcg 2362,5 çıktı 5 haftalık dediler yaaaa çok güzel bişe buuu

Ay canım daha yeni okudum.Çok tebrik ederim ya.Kendim hamileymiş gibi oldum valla.Çok sevindim inanki.ÇOOOK tebrik ederim darısı başımıza inşallah.Çok güzel bir haber ya.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.Kendine dikkat et.a.s.

Asortie cim kaç aydır deniyodun.Ayrıca olması için bişeyler yaptın mı?Uğraştın mı yoksa kendiliğinden mi oldu?
Ayy cnm ya inanki çok sevinim.:teytey:

canım yaa sabırsızlıkla yazmanı bekliyordum. Hayırlı olsun inşallah çok sevindim. Allah analı babalı, sağlıklı, hayırlı bir evlat olmasını nasib eder inşallah. bizler içinde dua etmeyi unutma emi...

kızlar ben geldim kimse yok mu bu arada asortie çok sevindim inşallah tamamına erer.ve herkesten hamileyim haberi alırım.

napıyon rockwell canım benim özlettiniz kendinizi ben dün arkadaşta kaldım o yüzden hiç giremedim ne var ne yok bakalım

a.s. TEBRIKLER CANIM Şeniz BEBISINE KAVUSANLARDAN OLDUN SENDE DARISI BIZIM GIBI ISTEYENLERE BENDE BU GUN BEBIS HABERI VERIRIM DIYE DUSUNDUM AMA MALESEF CANIM DOKTOR YOK DEDI ALLAHIM BIZEDE SENIN YASADIGIN O GUZEL MUTLULUGU YASATMAYI NASIP ESIN AMINa.s.BEBISINE VE KENDINE DIKAT ET CANIM KENDINI SIKINTIYA SAKIN SIKMA HAMILELIGINI NASIL GECIRISEN BEBISINDE ÖYLE OLURMUS UNUTMA ALLAHIM ANALI BABALI BUYUTSUN ACISINI YASTMASIN AMINŞeniz

canım benim üzme kendini cici anne olur umudunu yitirme Allahtan hayırlısını dile canım benim seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…