Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

herkese günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın tatlı bela.Kulübe hoş geldin :1rolleyes:bende dün üye oldum yani senin gibi yeniyim ve de bu kulübün takipcisiyim.Sende mi bebek isteyenlerdensin benim ki de soru yani:bbo: yoksa burda işin.O halde seninde güzel haberlerini alırız inşallah

selam arkadaslar bende dun katildim araniza kafayi yemek uzereyim lutfen yardim edin adetime 5 gun var test yaptim (bu 4. test biliyorum sacma) ikinci cizgi cook belli belirsiz ama onceki testlerde oda yoktu tecrubeli biri varmi lutfen biseyler yazsin simdiden tesekkurler.

canim arkadasim.buradaki arkadaslar silik bile ciksa pozitif kabul edildigini soyluyorlar ve genelde de oyle olmus.sen 1 2 gun sonra gene yap testi.
Ama simdiden hayirlisi olsun sanirim hamissin :)

Öncelikle hoşgeldin,bende dün katıldım :1rolleyes: Tecrübeden değil de biraz aceleci davranmışsın en azından adetinin üzerinden bir kaç gün geçmesini bekleseydin.Seni üzmek istemem ama daha erken diye düşünüyorum:1no2:

canım çok erken yapmışsın ama silikte olsa çıkmış yani adetin geçtikten sonra yaparsan daha belirgin çıkar. ayrıca sabah ilk idrarla yaparsan yine daha belirgin çıkar. inş. sonuç olumludur çünkü öyle gibi gözüküyor hehe :)

bayanlar herkese merhaba;
dün saat 21:00 gibi kahverengi lekem geldi.
zaten bikaç gündür belim ağrıyordu. hastalandım herhalde
sabah uyandığımda kırmızıları bekliyordum.
fakat hala gelmemiş kırmızılar .....

bu ayda olmadı; oysaki ne kadar çok çalışmıştım. klava:

şuanda silik çıkması çok normal canım ama kan testi yaptırırsan kaç haftalık olduğunu bile öğrenebilrsin.bence bugün bir kandan baktır ama silik çıktıysa büyük olasılıkla hamilesin canım tebriikleeeeeeer.

hosgeldin canım ben gecen sene test yapmıstım silik cizgi o kadar belliydi ki hamileyim sanmıstım ve cok sevinmiştim testin prospektüsünde dk. veriyorlar o dk.yı cok gecirmemek gerek sonuc acısından yani benim hemen cıkmıstı ama hamile degildim bazılarında duydum ikinci cizgi hemen cıkmıyor ama bir iki saat cıkıyor falan dediler cizgi için o da yanlıs sonuclanmıstı valla bekle derim canım yada git bir kanda test yaptır inş. gebesindir

şirvancım uzuldum canım ya ama belli de olmaz canım be benimde akıntım cok gogsum agrıyor şiş belim agrıyor kasıklarım hafiften var agrılar sanırım bende adet olucam zannetmiyor hamilelik belirtisi oldugunu cokta umitliydim ya cokta calıstım ama........

arkadaşlar hepinize teşekür ederim bende dün katıldım inşallah hepimiz birbirimizin yarasını sarıcan
ve destek olucaz ben 2 yıllık evliyim ve 5 aydır çocugum olmuyor bugün cuma ve şuanda selalar veriliyor inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar veriri

herkese selam

herhalde bu ay benim daha çok umudum var arkadaşlar 7 yıldır belkide bu anı bekliyordum.

adet günüm ilk defa geçikti. tam 8 gün oldu bugün ama hala test yapmadım neden diyeceksiniz . uzun yıllar 1 gün bile geçse hemen test yapardım artık negatif cıkmasından yoruldum . bu sefer de bekliyorum. sadece sizlerden belirtileri ögrenebilirmiyim.

inşallah hamilesindir canım iyi bekliyosun valla ben ddayanamazdım

yedi yıl dilek olay ki dahada uzun bekleyenler vardır ama buyuk sabırlar versin canım cok zor bir durum insan kafayı sıyırıyor ya ama en cok calısmayanlar yanlız olanlar cunku dusunecek baska biseyi olmuyor eger hiç 8 gun falan gecmediyse bir yap istersen ya inşallah vardır bisey inan suan kendimden daha da ister oldum ben 11 aydır ugrasıyorum ama 7 yıl ne demek CADIARZU

7 yıl çoooook uzun bir süre geride ne üzüntüler kalıyor canım her ay umut ediyorsun bu ay tamam diyorsun ama olmuyor belli bir seneden sonra kendini işlere veriyorsun biraz olsa unutuyorsun.

psikolojik olarak bekliyorum . çok test yaptırdım hep negatifti sonuç çok merak ediyorum ama yapmıyorum. aslında hamileyim durumuna geçtim kaç gündür. belkide yapınca negatif olacak üzüleceğim için korkuyorum ondan yapmıyorum.

çok değişik bir ruh hali aslında anlatması zor yaşamak gerekiyorrrrrr

bak canım bence biran once yaptır niye dersen şimdi sen duygusal dusunuyorsun ama soyle; kendsinde diyorsun geciktikce iyice hamilik moduna gireceksin kendini çoooooooookkkkk kaptıracaksın ama bir bakmıssın adet olmussun ben senin yerinde olsam kendimi ilk once toparlarım ve derimki kendi kendime hamile degilimdir heralde ya stresten gecikmişimdir diye dusunurum kotusune yorarım yani alıstırırım kendimi sonrada bir test alırım cıkarsa vakit kaybetmeden kanda baktırırm ve inşallah cıkar mutluluktan havalara ucarım ama degilsede ben demiştim zaten derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…