herkese günaydın kızlar nasılsınız
herkese günaydın kızlar nasılsınız
selam arkadaslar bende dun katildim araniza kafayi yemek uzereyim lutfen yardim edin adetime 5 gun var test yaptim (bu 4. test biliyorum sacma) ikinci cizgi cook belli belirsiz ama onceki testlerde oda yoktu tecrubeli biri varmi lutfen biseyler yazsin simdiden tesekkurler.
selam arkadaslar bende dun katildim araniza kafayi yemek uzereyim lutfen yardim edin adetime 5 gun var test yaptim (bu 4. test biliyorum sacma) ikinci cizgi cook belli belirsiz ama onceki testlerde oda yoktu tecrubeli biri varmi lutfen biseyler yazsin simdiden tesekkurler.
bayanlar herkese merhaba;
dün saat 21:00 gibi kahverengi lekem geldi.
zaten bikaç gündür belim ağrıyordu. hastalandım herhalde
sabah uyandığımda kırmızıları bekliyordum.
fakat hala gelmemiş kırmızılar .....
bu ayda olmadı; oysaki ne kadar çok çalışmıştım.klava:
yiğit yamur ordamısın
herkese selam
herhalde bu ay benim daha çok umudum var arkadaşlar 7 yıldır belkide bu anı bekliyordum.
adet günüm ilk defa geçikti. tam 8 gün oldu bugün ama hala test yapmadım neden diyeceksiniz . uzun yıllar 1 gün bile geçse hemen test yapardım artık negatif cıkmasından yoruldum . bu sefer de bekliyorum. sadece sizlerden belirtileri ögrenebilirmiyim.
herkese selam
herhalde bu ay benim daha çok umudum var arkadaşlar 7 yıldır belkide bu anı bekliyordum.
adet günüm ilk defa geçikti. tam 8 gün oldu bugün ama hala test yapmadım neden diyeceksiniz . uzun yıllar 1 gün bile geçse hemen test yapardım artık negatif cıkmasından yoruldum . bu sefer de bekliyorum. sadece sizlerden belirtileri ögrenebilirmiyim.
7 yıl çoooook uzun bir süre geride ne üzüntüler kalıyor canım her ay umut ediyorsun bu ay tamam diyorsun ama olmuyor belli bir seneden sonra kendini işlere veriyorsun biraz olsa unutuyorsun.
psikolojik olarak bekliyorum . çok test yaptırdım hep negatifti sonuç çok merak ediyorum ama yapmıyorum. aslında hamileyim durumuna geçtim kaç gündür. belkide yapınca negatif olacak üzüleceğim için korkuyorum ondan yapmıyorum.
çok değişik bir ruh hali aslında anlatması zor yaşamak gerekiyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?