Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kizlar cok saolun icim sanki biraz rahatladi gibi ya bide aranizda sigara icen var mi ben iciyorum hamis oldugumu ogrenince birakcam dedim eger su an hamileysem cok zarar verirmi bebege sizce .

anliyorum seni ama ben yinede sabredemezdim helal olsun walla bence yaptir bir an once sevincli haberler bekliyoruz senden .

ya supersin ya acayip heyecanlandim simdi ama cookk silikti ya burda keske turkiyede olsam burda kafana gore kan testi yaptiramiyonki nasil bekliycem 5 gun bilemiyorum Allahim sen isteyen herkese ver hatta bana ikiz ver ucuz ver :))

kizlar cok saolun icim sanki biraz rahatladi gibi ya bide aranizda sigara icen var mi ben iciyorum hamis oldugumu ogrenince birakcam dedim eger su an hamileysem cok zarar verirmi bebege sizce .

arkadaşım inş hamilesindir.Eğer hamileysen ve şüphen varsa hemen bırakmalısın sigarayı ilk 3 ay içinde gelişiyor bebğin sinir sistemi be bütün organlarının hücre yapıları zihinsel ve bedensel gelişimi için en azından böyle bir olasılık var bırakmalısın hemen zor olsada

bende içiyorum ama daha adet gunun gecmedigi için daha yeni yeni olustugu için zararı olmaz diye okudum canım ama kesin sonucu ogren bir an once kanda baktır sonra bırakırsın ona bakarsan ne insanlar var içiyor bilmiyor hamile oldugunu birşeyi olmuyor tabiki allah istiyor olmamasını ama sen net sonucu ogrenmeye bak canım

Canım yaşadıklarını az çok anlıyorum. Çünkü ablamında 12 yıl sonra kendiliğinden oldu. Sürekli adet günleri geldimi psikolojik olarak bozuluyordu. Bize belli etmemeye çalışsada çok üzülüyordu. Aradan zaman geçtiğinde hamile olduğunu bile anlamadı. Çünkü böyle birşey yaşayacağını hiç tahmin etmiyordu. Düşünsene koskoca 12 yıl geçince artık günlerini bile takip etmemeye başladı.Taki adet günü 2 ay geçinceye kadar. Doktora adet olamadığından dolayı iğne vurdurmaya gittiği zaman öğrendi. Kısacası Allah nasip ettikten sonra veriyor. Bence o yüzden canını hiç sıkma . Mutlaka testini yaptır. Ne olur ne olmaz. Belki bu mübarek günde duaların kabul olur. İnşallah sevinçli haberlerinide alırız.

ya cok stresliyim bu beklemek adami oldurur nasil birakayim simdi sigarayi netlesirse tabiki birakicam ama simdi hiiccc hazir degilim

Canım ben oğluma hamile olduğumu öğrendiğim zaman sigarayı bıraktım Ama doktorum eğer sigara içiyorsan günde 3 taneyi geçmemeli dedi. Fakat doğum yaptıktan sonra kesinlikle içmemelisin.Çünkü nikotin sütle direk olarak bebeğe geçer diye bahsetmişti. Eğer hamileysen (İnşallah hamilesindir) ilk günlerinde birşey olmaz. Ama bırakmayı da sakın unutma.

ya cok stresliyim bu beklemek adami oldurur nasil birakayim simdi sigarayi netlesirse tabiki birakicam ama simdi hiiccc hazir degilim

ama cnm bebğin için bu sağlığı için onun için herşeye değmezmi bunu düşünmelisin en azından eğer hamileysen(inş )annelik sorumluluğu başladı demek buyerimseniben:sm_cool::1rolleyes::teytey::dance:

cok haklisin ama yalnizlik okadar kotuki bulundugum yerde hic turk yok gercek anlamda tek arkadasim esim oda turk degil:) cok denedim birakmayi bi kere 5 ay biraktim ama olmadi hamis oldugumu ogrenir ogrenmez birakcam bebegime kendimi affettircem:)

benim adetimede 5 gün varama hiç ümitli değilim çünkü şimdiden karın ağrım başladı bile üffffffffffffffffffffff

bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuğumuzun olmasını eşimle birlikte çok istedik her adet dönemini yaklaştığında hamile olabiirmiyim diye çok sevindim geçen haftada adetim gecikti eşimle acaba hamile olabilirimmi diye düşündük çünkü hemen hemen bütün belirtilr vardı ama maalesef dün adet oldum bu çok farklı bi duygu insan yıkılıyor resmen ama hayırlısı ALLAH tan tabii kısmet

kızlafr merhabalar nasılsınız baklım bugün kalabalığız.ben fazla yazamıyorum buraya ama hep okuyorum.kloemn ve gonaphene ile diye başlık var ordayım ama buranın da eski müdavimlerindenim.benim adetim 20 temmz bekliyorum bakalım henüz hiç bi belirti yok ne gebelikle alakalı ne de regl ila alakalı sadece göğüs uçalrım ilk defa çok hassas oldullarçben tırnaklasam bile hiç bişe hissetmezdim uçlarında.bakalım.bi de rüyamda hamiştim geçen hafa doğum yapmıştımkızım olmuştu ağlıyoduk eşim ve ben sonra uyandım yastığa sarılmış ağlıyodum yani çok gerçekçiydi.bilmem bu da ilk oldu.fazla düşünmüyorum bu ay olursa olur.olmazsa göbekten iğneler geçicez günlük.klomeni bırakcam yani.hayırlısı hepimiz için.allahım tez zamanda dua eden elimizi kolumuzu bebişlerimizle doldursun inşallahhhhh bu cuma günü kabul eder inşallah dualarımızı

cok haklisin ama yalnizlik okadar kotuki bulundugum yerde hic turk yok gercek anlamda tek arkadasim esim oda turk degil:) cok denedim birakmayi bi kere 5 ay biraktim ama olmadi hamis oldugumu ogrenir ogrenmez birakcam bebegime kendimi affettircem:)

inş hammişsindierde yalnızlığına derma olur meleğin cnm.hem biz varız ne yalnızı:dance::dance::dance::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…