inş hammişsindierde yalnızlığına derma olur meleğin cnm.hem biz varız ne yalnızı:dance::dance::dance::teselli:
Kizlar ben birşeyi çok merak ediyorum aranizda bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydinlatsin şimdi gebe olma ihtimali internete göre hesapladimiz 5 günlük bir yumurtlama dönemi varya onun haricinde birlikte oldugun zaman gebe kalamiyormusun
Kizlar ben birşeyi çok merak ediyorum aranizda bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydinlatsin şimdi gebe olma ihtimali internete göre hesapladimiz 5 günlük bir yumurtlama dönemi varya onun haricinde birlikte oldugun zaman gebe kalamiyormusun
Eslem genellikle moralini bozmak istemem ama adet olacağım zaman bende öyle oluyorum. Her yanım buz kesiyor. Bu sıcaklarda ayağıma çorap giyiyoum. Sonra 1-2 gün sonra adet oluyorum. Sen gen tam emin olnucaya kadar ilaç felan kullanma. Ne olur ne olmaz.
Patricia .!.:ay eslemcim canım ya hamileysen?
bende regl olmadan önce çok ağrı oluyor. hemen bir aprol fort atıyorum ağzıma. aslında bu bebek varsa eğer çookk kötü
:lepi:kızlar sızlere suan doktorumla olan konusmalarımızı ıletmek ıstıyorum.ben bu ayın 10 da asılama yaptırmıstım.yanı asılama yaptıralı bugun 8. gun.ben asılama yaptırdıgım 5.gun ıdrar testı yaptırmıstım ve bellı belırsız bı ıkıncı cızgı daha vardı.sanırım kullandıgım ıgnelerde gebelık hormonu vardır dıye fazlada umutlenmemıstım dogrusu.bugun evde temızlık yapmak ıstedıgımı doktoruma solemek ıcın aradım,hanı bı zararı olurmu dıye.oda hıcbı sorun olmucanı gundelık hayatıma donebılecegımı soledı.sonra doktoruma kullandıgım ıgnelerde gebelık hormonu olup olmadıgını sordum.oda hayır yo dedı,bende 5.gun yaptıgım ıdrar testınden bahsettım ve cogul gebelıklerde hormon yuksek oldugu ıcın ıdrar testınde erken cıkabılıyormus dedım.doktorum 5.gun cıkan bu ıkıncı cızgıye sasırdı,ve ınsallah cogul gebelık degıldır dedı.yoksa ısımız zor olurdu dedı..yanı ne bılım doktor epey olumlu konustu test hakkında.
ee hadı kızlar sızlerde bırer test yapın bakalım:lepi:
S.korkmaz hoşgeldin aramiza ne kadarlik evlisin ne kadar zamandir çocuk istiyon kendini tanitsana
inşallah şüpelerin doğrudur arkadaşım çok şanslısın benim adet tarihim 17 siydi 14 de adet oldum yani hiç ümitlenmeye fırsatım bile olmadı bu yöndende şanslısın
slm umarım hamilesindir bu duyguyu tatmanı diliyorum...
ya ınsallah allahım benımde yuzumu guldurucek.okadar dua ettımkı allah bılıyor ıcımden gecenlerı.ol deyınce herseyı yaratabılen rabbım.ınsallah benım bebek sahıbı olmam ıcınde ol dıcektır.yaratan rabbım hepımız ıcın hayırlısını versın...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün üye oldum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?