Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar ben birşeyi çok merak ediyorum aranizda bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydinlatsin şimdi gebe olma ihtimali internete göre hesapladimiz 5 günlük bir yumurtlama dönemi varya onun haricinde birlikte oldugun zaman gebe kalamiyormusun

canim kesin bisey doktorlar bile soyleyemiyo o 5 gunluk sure genel bi durum ama istisnalar olabilyor yumurtanin gec yada erken olgunlasmasi yada tupe gec ulasmasi falan gibi yapiya gore degisir diye dusunuyorum ama bi arastir internetten istersen

Canım normalde Yumurtlama zamanı Adet tarihinden itibaren 14. güne denk geliyo ve doktorlar genlde 12.14.16.18 günleri olucağını söylüyoolarmış. ama yumurtlama günleri herkeze göre farklılık gösterdiğinden gün aşırı yapmak daha iyi oluyoo diyolar yani 2 günde bir Yumurtlama gününü kaçırmamış oluyosun.Allah tez zamanda herkeze meleğini göndersinn (Amin):1rolleyes:

Valla bu kadar erken beklemiyordum ama adetim dün akşam geldi, size yazdığım mesajdan 2,3 saat sonra kanamam oldu. iyiki içmişim ilacı çok fenaydım çünkü, sabah anca kendime geldim, bir sonraki aya çalışcaz artık
Maratona yazılcam tekrar, sıkı hazırlanmam lazım zafer elbet benimde olucak bir gün :lepi:
teşekkür ederim canlarım:1hug::enbuyukkk:

Patricia .!.:
ay eslemcim canım ya hamileysen?
bende regl olmadan önce çok ağrı oluyor. hemen bir aprol fort atıyorum ağzıma. aslında bu bebek varsa eğer çookk kötü

yok anam yok ben artık anlayamıyorum geçen ay tık yoktu, hiç bir belirti, ağrı sızı, kuzu kuzu günüm gelince adetimde geldi, bu ayda tam tersi, belirti üstüne belirti ve erken geldi
bende anlamıyorum artık. bebeğin olma ihtimali düşük olduğu için ağrıyı çekmektense iç ilacı diyorum, Rabbim verecek olduktan sonra böylede verir
çünkü bir defasında tam 1 hafta günüm geçti ağrım acayipti ama
doktora gittim nedir ne değildir diye ama ağrı kesici içmeye karar verdim, doktorum kanda gebeliğe bakalım yoksa içersin ilaç dedi, tahlil sonucu çıkmadan ben adet oldum, ilacı da o zamna aldım ama ağrı başlamıştı bir kere, pek fayda etmedi
hakkımızda hayırlısı olsun a.s.

:lepi:kızlar sızlere suan doktorumla olan konusmalarımızı ıletmek ıstıyorum.ben bu ayın 10 da asılama yaptırmıstım.yanı asılama yaptıralı bugun 8. gun.ben asılama yaptırdıgım 5.gun ıdrar testı yaptırmıstım ve bellı belırsız bı ıkıncı cızgı daha vardı.sanırım kullandıgım ıgnelerde gebelık hormonu vardır dıye fazlada umutlenmemıstım dogrusu.bugun evde temızlık yapmak ıstedıgımı doktoruma solemek ıcın aradım,hanı bı zararı olurmu dıye.oda hıcbı sorun olmucanı gundelık hayatıma donebılecegımı soledı.sonra doktoruma kullandıgım ıgnelerde gebelık hormonu olup olmadıgını sordum.oda hayır yo dedı,bende 5.gun yaptıgım ıdrar testınden bahsettım ve cogul gebelıklerde hormon yuksek oldugu ıcın ıdrar testınde erken cıkabılıyormus dedım.doktorum 5.gun cıkan bu ıkıncı cızgıye sasırdı,ve ınsallah cogul gebelık degıldır dedı.yoksa ısımız zor olurdu dedı..yanı ne bılım doktor epey olumlu konustu test hakkında.
ee hadı kızlar sızlerde bırer test yapın bakalım:lepi:

inşallah şüpelerin doğrudur arkadaşım çok şanslısın benim adet tarihim 17 siydi 14 de adet oldum yani hiç ümitlenmeye fırsatım bile olmadı bu yöndende şanslısın

inşallah şüpelerin doğrudur arkadaşım çok şanslısın benim adet tarihim 17 siydi 14 de adet oldum yani hiç ümitlenmeye fırsatım bile olmadı bu yöndende şanslısın

cok sagol canım.ıcımı ole bı heycan kapladıkı anlatamam.2 senedır bole bı duygu yasamamıstım.ınsallah hamısımdır.allah hepımızın yuzunu guldursun kızlar

slm umarım hamilesindir bu duyguyu tatmanı diliyorum...

ya ınsallah allahım benımde yuzumu guldurucek.okadar dua ettımkı allah bılıyor ıcımden gecenlerı.ol deyınce herseyı yaratabılen rabbım.ınsallah benım bebek sahıbı olmam ıcınde ol dıcektır.yaratan rabbım hepımız ıcın hayırlısını versın...

amin canım bekleyip sonucunda hüsrana uğramanın ne kadr zor oldığunu bilirim inşallah ALLAH senin için hayırlısını nasib eder ve mutlu haberi alırsınŞeniz

Arkadaşlar bazı üyelerin yazılarının en altında bazı şekilli semboller var onu nasıl yapıyorsunuz imza kısmı olarak mı geçiyor bişeyler denedim ama sanırım başarılı olamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…