Hoş geldin aramıza arkadaşım,aynı zamanlarda üye olmuşuz bu kulübe bende dün katıldım.Biz yeniyiz umarım eski üyeler bizi yanlız bırakmaz :enbuyukkk:
Hoş geldin aramıza arkadaşım,aynı zamanlarda üye olmuşuz bu kulübe bende dün katıldım.Biz yeniyiz umarım eski üyeler bizi yanlız bırakmaz :enbuyukkk:
ay kızlar benimde adetime8 gün var bugün test yaptım negatif çıktı aslında erken biliyourm test yapmak için ama duramadım canımda çok sıkıldı sabredemiyorum ama karar veridm adetim geceikmeden bir test daha yapmıycam hıı bide beni gögüsleirmde herhangi bir hasasiyet yok ama kazzıklarıma iğne batar gibi bişeyler oluyor bide sık idarara çıkıyorum tabiki bunalrın psikolojik olacağınıda düşünyorum inşaallah bu ay bekleyen herkesi sevidirirrr
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. BEnde 2-3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. İnanın her ay bu erken hamilelik belirtilerini hissettim. Ama negatif... Bu ay umarım olur
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. BEnde 2-3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. İnanın her ay bu erken hamilelik belirtilerini hissettim. Ama negatif... Bu ay umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?