Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canim acayip test yapmak istiyo ama test kalmadi evde arkadaslar gebelik tecrubesi olan varmi varsa soylesin gobek deligi cukurlasmismi bugun farkettim ama biraz kilo aldim acaba ondanmi olduki?

Kizlar ben erken belirtilere fazla takilmayin derim en iyisi beklemek adeti.benim bu ay acayip büyümüştü göğüsler .uçlarida hiç olmadiği kadar büyümüştü hassastida ama adet oldum bu gün üzülmemek için en iyisi akişina birakmak herşeyi zor olsada

ay kızlar benimde adetime8 gün var bugün test yaptım negatif çıktı aslında erken biliyourm test yapmak için ama duramadım canımda çok sıkıldı sabredemiyorum ama karar veridm adetim geceikmeden bir test daha yapmıycam hıı bide beni gögüsleirmde herhangi bir hasasiyet yok ama kazzıklarıma iğne batar gibi bişeyler oluyor bide sık idarara çıkıyorum tabiki bunalrın psikolojik olacağınıda düşünyorum inşaallah bu ay bekleyen herkesi sevidirirrr

slm umarım güzel haberlerini alıız

merhaba arkadaşlar.ben birkaç gündür fazla giremedim.aramıza yeni arkadaşlar katılmış.hepiniz hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. BEnde 2-3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. İnanın her ay bu erken hamilelik belirtilerini hissettim. Ama negatif... Bu ay umarım olur

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. BEnde 2-3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. İnanın her ay bu erken hamilelik belirtilerini hissettim. Ama negatif... Bu ay umarım olur

aramıza hoşgeldin canım.inşallah bu ay bekleyen herkes hamile kalırAllah herkesin gönlüne göre versin

bizde 5 aydır deniyoruz altıncı aya girdik inşallah bu defa kırmızıları görmem de hamileyimdir.

slm arkadaşlar adetim 9 gün geçti ama hamilelikte olan belirtiler yok sadece gögüslerim şişti ve karın alt bölgemde ağrı var adet belirtilerine çok benziyor bilen varsa söylesin lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…