slm arkadaşlar adetim 9 gün geçti ama hamilelikte olan belirtiler yok sadece gögüslerim şişti ve karın alt bölgemde ağrı var adet belirtilerine çok benziyor bilen varsa söylesin lütfen....
cevaplarınızı bekliyorum
slm arkadaşlar test yaptım hemde 2 tane ikiside pozitif çıktı ama ben yinede güvenemiyorum yarın sabah 3 . yüde yapacağım pazarteside doktora gideceğim inşallah test yanıltmaz beni Yüce Rabbim isteyen herkese versin... testin kesin doğru sonuç verdiğini bilen varmı acaba?
slm arkadaşlar test yaptım hemde 2 tane ikiside pozitif çıktı ama ben yinede güvenemiyorum yarın sabah 3 . yüde yapacağım pazarteside doktora gideceğim inşallah test yanıltmaz beni Yüce Rabbim isteyen herkese versin... testin kesin doğru sonuç verdiğini bilen varmı acaba?[/QUO
Günaydın Serminarzu test sonuçlarına göre hamile görünüyosun yani inşallah adetinden 9 gün geçmiş eğer aksaman olmuyorsa hamilelik için Allahın izni ile oldukça şansın var diye düşünüyorum ve de hayırlı haberlerini bekliyoruz :dance:
kızlar benım tam 50gu oldu adet olmadım gecen ayda 20gun gecmıstı fakat bu sefer sol kasıgımda sureklı sancı var ve bacagıma vuruyo kollarımda agrıyo akıntım var ve cok halsızım sızce hamılemıyımdır yoksa yıne gecıkmemı.ama mıde bulantısı ılk 2.haftada olmustu fazla yok yanı bırazdan test yapıcam lutfen dua edın hamıle cıkıyım.esımde cok umutlu aksam ona bı suprız yapsam ne guzel olurrrrrrrr
ah be canım 50 gün bekledinmi yavv ben bir saat geçse eczanede alıyorum soluğukızlar benım tam 50gu oldu adet olmadım gecen ayda 20gun gecmıstı fakat bu sefer sol kasıgımda sureklı sancı var ve bacagıma vuruyo kollarımda agrıyo akıntım var ve cok halsızım sızce hamılemıyımdır yoksa yıne gecıkmemı.ama mıde bulantısı ılk 2.haftada olmustu fazla yok yanı bırazdan test yapıcam lutfen dua edın hamıle cıkıyım.esımde cok umutlu aksam ona bı suprız yapsam ne guzel olurrrrrrrr
kızlar benım tam 50gu oldu adet olmadım gecen ayda 20gun gecmıstı fakat bu sefer sol kasıgımda sureklı sancı var ve bacagıma vuruyo kollarımda agrıyo akıntım var ve cok halsızım sızce hamılemıyımdır yoksa yıne gecıkmemı.ama mıde bulantısı ılk 2.haftada olmustu fazla yok yanı bırazdan test yapıcam lutfen dua edın hamıle cıkıyım.esımde cok umutlu aksam ona bı suprız yapsam ne guzel olurrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?