Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm arkadaşlar adetim 9 gün geçti ama hamilelikte olan belirtiler yok sadece gögüslerim şişti ve karın alt bölgemde ağrı var adet belirtilerine çok benziyor bilen varsa söylesin lütfen....

merhaba serminarzu bende senin gibi 8 gün geçti ama sonra hasta oldum canım ama inşallah sen olmazsın belirtiler herkezde aynı olmaz

yarin sabah bi test daha yapmaya karar verdim adetime 3 gun kala olmus olacak ve bu 5. test sabirla adetin gecmesini bekleyen arkadaslari gercekten yurekten takdir ediyor ve helal olsun diyorum. her ay davul gibi sisen goguslerde tik yok bu nasil is anlamadim.

kızlar kendini hamile hissedtmek hormonları çalıştırıp yumurtlamayı kolaylaştırıyor die biliyom ben inşallah hissetmekle kalmazda hayırlısıyla bir melekte dünyaya biz getirebilsek.(amin)

arkadaşlar iyi geceler öncelikle benim bugün adet günüm ve olmadım genelde hep 1 yada 2 gün önce oluyorum ama tam günümde olmadım bu sefer acaba hamişmiyim bide göğüslerde şişlik ve karnımda şişlik var bilen varsa yazsın lütfen

slm arkadaşlar test yaptım hemde 2 tane ikiside pozitif çıktı ama ben yinede güvenemiyorum yarın sabah 3 . yüde yapacağım pazarteside doktora gideceğim inşallah test yanıltmaz beni Yüce Rabbim isteyen herkese versin... testin kesin doğru sonuç verdiğini bilen varmı acaba?

İnşallah hamişsindir canım. İnşallah test yanıltmıyordur. Silik çizgi de bile hamilelik haberleri aldık. Allah gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar cuma günü tuvalete girdim çamaşırıma böle su gibi pembe bi sıvı geldi acaba düşükmü dedim.hemen doktora gittim kanın m
ktaını sordu bende anlattım düşük tehdidi dedi.bir hafta ayağa kalkma dedi.canım sıkılıyo evde.of ne zaman bu tehlikeleri anlatırım şuan 1 aylık hamileyim

merhaba arkadşlar.benimde bu bebek istediğim 9.ay.ama mayıs ayında erken bir düşük yaşadım.bu ay yaklaşık 5-6 gündür göğüslerim acıyordu ama şuan daha normal,ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu.sık tuvalete çıkma da vardı tabi bu psikolojik de olabilir çünkü hamile kaldığımda öyle olmuştu.bu ay 21 ya da 22sinde adet olmam lazım ama bugün kahverengimsi akıntım oldu az miktarda.ve sol bacağım ağrıyo.moralim bayağı bozuldu sanırım adet olucam

Kızlar benim de gecikti... 17sinde olmam lazımdı... Hala olmadım...Ama ümit etmek istemiyorum... Çünkü tam 6 kez hayal kırıklığı yaşadım... Aslında bu ay ilaç kullanmam gerektiği için korunmuştuk biz... Ya hamileysem şimdi! Çok fazla olmamakla beraber, ilaç kullandım... Korku heyecan hepsi birbirine karıştı yaaa...
Bu arada adet olacakmışım gibi belirtiler de var ama olamıyorum bir türlü... Hiç çocuğum olmadığı için çok acemiyim... Bilenler varsa fikir verebilirler mi?!!

kızlar benım tam 50gu oldu adet olmadım gecen ayda 20gun gecmıstı fakat bu sefer sol kasıgımda sureklı sancı var ve bacagıma vuruyo kollarımda agrıyo akıntım var ve cok halsızım sızce hamılemıyımdır yoksa yıne gecıkmemı.ama mıde bulantısı ılk 2.haftada olmustu fazla yok yanı bırazdan test yapıcam lutfen dua edın hamıle cıkıyım.esımde cok umutlu aksam ona bı suprız yapsam ne guzel olurrrrrrrr

güzelim 50 günmü :1shok: nasıl dayandın o kadar hemen koş koş bi test yap. eğer hamile değilsende mutlaka doktora git ihmale gelecek bir gecikme değil bu

sevgiler

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.... günler çok hızlı geçiyor yaz da bitmek üzere ama hala hamiş kalamadık yaaaaa......hayırlısını versin rabbim herkeze...

zelal canım sabrına hayranım yani 50 gün yaaaa nasıl dayandın bu kadar bebeğin tekmelemeye başlayıncamı test yapacaksın hadi hemen yap tesitini sonucu bildir bize inşallah hamişsindir tatlım....

diptisdiptis canım naberrrr ?

:icecream: ah be canım 50 gün bekledinmi yavv ben bir saat geçse eczanede alıyorum soluğu
inşallah beklediğine değer ve bebişinin haberini verirsin bize rabbim hayırlı olanı versin bekliyoruz canım:teytey:

zelal63 hepimizi şoke ettin valla.bu sitedekiler günü gelmeden bile test yaparlar bende dahil.nasıl dayandın.inşallah hamilesindir ama değilsen acilen bir doktora gitmelisin bu hiç normal değil canım.haberini bekiliyoruz...:1shok:

Çok şaşkınım :bbo: belki yanlış rakam yazmışsındır diye düşündüm bir ara 50 gün ne demek şaka gibi yani hiç mi belirti olmadı yada meraklanmadın zelal63 çok garip neyse haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlıdır.Sabrına hayran oldum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…