Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar günaydın adetime 5 gün var benim şuanda midem bulanıyo ve canım bişey istemiyo.acaba hamilemiyim.göğüslerimde ağrımaya başladı ama adet belirtiside olabilir.diyorum bu ay hiç düşünmicem üstüne düşmicem diyorum ama olmuyo adet günüm yaklaşınca yine aynı şeyi yapıyorum yaaa.kendime çok kızıyorum bazen..

haklısın insan takmıycam desede çok takıyor erken gebelik testlerinden al bence rahat edersin ben hiç bekleyemiyorum mesela inşallah hamilesindir canım

haklısın insan takmıycam desede çok takıyor erken gebelik testlerinden al bence rahat edersin ben hiç bekleyemiyorum mesela inşallah hamilesindir canım

teşekkürler canım.ben cumaya kadar bekleyim ve kan testi yaptırayım eniyisi.ama varssa eğer bugün bile yaptırsam kan testi çıkar heralde.bilmiyorum ya kafam çok karışık.ben böyle çok takınca bişeyler yapınca eşimde kızıyor.ona çaktırmadan yapmalıym.senin çalışmalar nasıl.ne zamandan beri deniyosun

canım benim sorun biraz farklı vajinusmusum ben oyüzden direk aşılama yapıldı ilki tutmadı şimdi çarşamba 2. si yapılcak sende durumlar nasıl

Günaydın Nalan82 adet belirtileri ile benzeşiyo bişey söylemek için erken biraz daha sabır yerimseniben mesela benim adet günümden 3 gün geçti ama ben daha bekliyorum yarın yada öbür gün belki test yaparım Ayrıca Malatya'lı mısın neresinde oturuyosun :uhm: Hayırlı haberlerini alırız inşallah :dance:

bazen insan sabredemiyo işte keşke hiç takmasam.malatya merkezde oturuyrm ama eşim malatyalı ben buraya gelin geldim canım.işyerimde doğanşehirde.sende malatyalısın galiba sorduğuna göre??*

canım benim sorun biraz farklı vajinusmusum ben oyüzden direk aşılama yapıldı ilki tutmadı şimdi çarşamba 2. si yapılcak sende durumlar nasıl

allah şifanı versin canım.bu konuda tedavi aldınmı.psikoloklar çözüyo bu sorunu diye biliyorum.sende işe yaarmadımı.benim bu üçüncü ayım.ama biraz tembellik yaptık bu ay.olmaz diye düşünüyorum ama bellimi olur canım

sağol canım evet 2 yıldır her yeri gezdim ama sonuç aynı buda benim imtahanım inşallah bebişin seni fazla bekletmez

sağol canım evet 2 yıldır her yeri gezdim ama sonuç aynı buda benim imtahanım inşallah bebişin seni fazla bekletmez

bence pes etmemelisin.mutlaka tedavi ediyolar.edemeyene gitmişsindir.peşini bırakma canım ya.artık bunu çözüyolar unutma ve buna inan.allah yardımcın olsun.hepimizin kucağı bebiş dolar işallah

pitosum kaç gündür görüşemedik.. ben de seni merak ediyordum. çarşambaya aşılaman varmış. hadi hayırlısı inşallah heyecan var mı heyecan:teytey:

merhabaaa.........ben yeniyim ve bir türlü tecrübe kazanamadım.....canım çok sıkılıyor.Adetime 4 gün var ve beklerken işe bile konsantre olamıyorum..

bugüne kadar tüm hamilelik belirtileri vardı ama adetime 4 gün kala sadece göğüs sızılarım ve birazda kasık ağrısı..başka hiç bir şey yokkkk hastalanmak istemiyorummmm ayyyy ben depresyona giriyorum galiba

merhaba canım sabret gecsin gunun test yaparsın benimde gecen ayki gunumden uc gun gecti yarın sabah test yapıcam inşallah bu sefer vardır birseyler belirtilerim var 10 gundur falan ama o belirtiler adet belirtileri de olabilir hamilelikte yarın buyuk gun bakalım ne olacak allahım butun isteyenlerin dualarını kabul etsin

pitosum kaç gündür görüşemedik.. ben de seni merak ediyordum. çarşambaya aşılaman varmış. hadi hayırlısı inşallah heyecan var mı heyecan:teytey:

ahanda canım arkadaşımla görüştük hem nasıl heyecan bilsen bugün son kontrolüm var eeee sen nasılsın

herkese merhaba arkadaşlar
23 temmuz adet günüm ne tesadüftürkü aynı zamanda evlilik yıldönümüm okadar çok isterdim kocama evlilik yıldönümümüzde bebegimizi hediye edeyim ama üzgünümkü
adet belirtilerim başladı ve karnım agrıyor

HAMİLEYİMMMMMMMM... bugün doktora gittim öğrendim 5 haftalık hamileyim... çok mutluyum ama tatile ailemin yanına gideceğim giresuna doktorum yolculuğu önermiyorum dedi. hamileyken yolculuk yapan varmı gerçekten sakıncalımı yoksa sadece bir önlem mi bilen söylesin lütfen...

tebrik ederim canım darısı hepimizin başına.düşük tehliken varsa doktor yasak demiştir bence riske atma.ama risk yoksa hiç sakıncası yok.yada arabayla gidin 2saatte bir mola verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…