kızlar günaydın adetime 5 gün var benim şuanda midem bulanıyo ve canım bişey istemiyo.acaba hamilemiyim.göğüslerimde ağrımaya başladı ama adet belirtiside olabilir.diyorum bu ay hiç düşünmicem üstüne düşmicem diyorum ama olmuyo adet günüm yaklaşınca yine aynı şeyi yapıyorum yaaa.kendime çok kızıyorum bazen..
haklısın insan takmıycam desede çok takıyor erken gebelik testlerinden al bence rahat edersin ben hiç bekleyemiyorum mesela inşallah hamilesindir canım
teşekkürler canım.ben cumaya kadar bekleyim ve kan testi yaptırayım eniyisi.ama varssa eğer bugün bile yaptırsam kan testi çıkar heralde.bilmiyorum ya kafam çok karışık.ben böyle çok takınca bişeyler yapınca eşimde kızıyor.ona çaktırmadan yapmalıym.senin çalışmalar nasıl.ne zamandan beri deniyosun
kızlar günaydın adetime 5 gün var benim şuanda midem bulanıyo ve canım bişey istemiyo.acaba hamilemiyim.göğüslerimde ağrımaya başladı ama adet belirtiside olabilir.diyorum bu ay hiç düşünmicem üstüne düşmicem diyorum ama olmuyo adet günüm yaklaşınca yine aynı şeyi yapıyorum yaaa.kendime çok kızıyorum bazen..
Günaydın Nalan82 adet belirtileri ile benzeşiyo bişey söylemek için erken biraz daha sabır yerimseniben mesela benim adet günümden 3 gün geçti ama ben daha bekliyorum yarın yada öbür gün belki test yaparımAyrıca Malatya'lı mısın neresinde oturuyosun :uhm: Hayırlı haberlerini alırız inşallah :dance:
canım benim sorun biraz farklı vajinusmusum ben oyüzden direk aşılama yapıldı ilki tutmadı şimdi çarşamba 2. si yapılcak sende durumlar nasıl
allah şifanı versin canım.bu konuda tedavi aldınmı.psikoloklar çözüyo bu sorunu diye biliyorum.sende işe yaarmadımı.benim bu üçüncü ayım.ama biraz tembellik yaptık bu ay.olmaz diye düşünüyorum ama bellimi olur canım
sağol canım evet 2 yıldır her yeri gezdim ama sonuç aynı buda benim imtahanım inşallah bebişin seni fazla bekletmez
sağol canım evet 2 yıldır her yeri gezdim ama sonuç aynı buda benim imtahanım inşallah bebişin seni fazla bekletmez
bugüne kadar tüm hamilelik belirtileri vardı ama adetime 4 gün kala sadece göğüs sızılarım ve birazda kasık ağrısı..başka hiç bir şey yokkkk hastalanmak istemiyorummmm ayyyy ben depresyona giriyorum galiba
pitosum kaç gündür görüşemedik.. ben de seni merak ediyordum. çarşambaya aşılaman varmış. hadi hayırlısı inşallahheyecan var mı heyecan:teytey:
HAMİLEYİMMMMMMMM... bugün doktora gittim öğrendim 5 haftalık hamileyim... çok mutluyum ama tatile ailemin yanına gideceğim giresuna doktorum yolculuğu önermiyorum dedi. hamileyken yolculuk yapan varmı gerçekten sakıncalımı yoksa sadece bir önlem mi bilen söylesin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?