Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım benim üzme kendini cici anne olur umudunu yitirme Allahtan hayırlısını dile canım benim seni çok iyi anlıyorum

YA CANIM UZMEMEK ELDEMIKI :çok üzgünümUSUNSENE 2 AY SEN BEKLE HAMILE UMUDUYLA SORNA GIT NEGATIF :çok üzgünüm:INSANA ISGENCE GIBI GELIYO O CATALA OTURMAK BILIRSIN ONUN KARSILIGINDA NE GATIF ALINCA INSAN SANKI YIKILIYO:çok üzgünüm:AMA ARTIK BU HAMILELIK BELIRTILERINE KANMICAM CNKU OLMUYOR CANIM 10 aydan belli yani 11 re girdi nerdey
se her ay bu hayal kirikligi senağlamaama ir su 2 3 gunu atlatirsam bana yeter ondan sorna artik beklemiyecem bekleyince olmuyor canim cunku inan:a015:

cicianne, moralini bozma ve oluruna bırak.. sen de bir gün hamile kalacaksın inşallah, demek ki henüz zamanı gelmemiş öyle düşün.. olacağına inan, umudunu kaybetme ve dua et, sabırla bekle.. yalnız değilsin bak bu sitede ne zamandır bebek bekleyen ama hala umutla bekleyen insanlar var..
ben aklıma geldikçe dua ediyorum, allah bebek isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.. amin.

COK IYISIN CANIM TSKR AMA INAN BENDE DUALERIMI EKSIK ETMIYORM AMA INSANLIK HALI ISTE HAYALLER YIKILINCA NE YAPACANI BILMIYOR :sm_confused:SENIN BEBIS VARMI CANIM

Neyse Kizlar Ben Cikiyorum Gece Görusmek Uzere Herkese Hayirli Aksamlar

evet çok şükür hamileyim, darısı başınıza inşallah..
8. ayda hamile olduğumu öğrendim, normalde adetime günler kala testler yapardım negatif çıkınca çok üzülürdüm tabii ama bu sefer test mest yapmadım, benimki oluruna bırakmak da değil aslında, ben umudumu kaybediyordum artık bebeğimiz falan olmayacak diye düşünmeye başlamışken adet olacağım günü idrar testi yaptım, üstelik aynı adet olacakmışım gibi belirtiler vardı idrar testi pozitif çıkınca (günüm bile geçmemişti) hemen kan verdim, hamileyim..
hala inanamıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum, sanki hiç hamile kalamayacakmışsınız gibi geliyor ama gerçekten kendini üzme, oluruna bırak, doğru zamanı rabbim biliyor, sen hayırlısını iste ve bunun için kendini üzme..

iyi geceler kızlar,
ben bugün kan testi yaptırdım,peryodumun 20.günü gögüs hassasiyetim yumurtlama gününden beri o kadar fazlaki çok umutlydum ama negatif çıktı
sizce erken mi yapırdım ,tekrar ne zaman tekrarlasam

kan testi mi negatif canım,bence adetine yaklaşırken bidaha yaptır derim belki o zaman çıkar

yumurtlama gununden 12 gun sonra cıkıyormus kanda canım, bence biraz daha beklemeliydin

stella naber kız ben bu ay yumurtlama dönemim bitti inşallah hamile kalırım hayırlısı bakalım ama yumurtlama döneminde göğüslerimde hassasiyetlik vardı ama şu an yok göğüs hassasiyeti ne zaman başlar eğer hamile kaldıysam bilen var mı

şu an birde hafif hafif kasıklarda batmalar oluyo ve belim ağrıyo olabilir mi bunlar yoksa daha erkenmi

selam kardelen. Insallah hamilesindir. belirtiler oyle gozukuyor ama biliyorsun adet belirtileride aynen boyle. Ancak kanda belli olcak.

benim yumurtlama dönemimden sonra akıntılar biterdi yine akıntı devam ediyo bu normal mi

adetten 10 gun once falan basliyorsa o zaman bazen hamile cikiyormus sonuc ama bilmiyorum yinede kesin canim. Beklicen artik birazcik.

adetten 10 gun once falan basliyorsa o zaman bazen hamile cikiyormus sonuc ama bilmiyorum yinede kesin canim. Beklicen artik birazcik.

evet benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu 10 gün önce hatta şaşırmıştım daha adetime çok var bu karın ağrıları batmalar niye oluyo diye ama doğru hamilelik belirtisi olaniliyo ama inşallah bu sefer tutunur sen neler yapıyosun canım

iyidir ne olsun. Spora falan basladim arkadaslarla. Is guc derken vakit geciyor. Daha da yapilcak islerim var ama sunun basina oturdummu kalkamiyorum bi turlu mayisiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…