canım benim üzme kendini cici anne olur umudunu yitirme Allahtan hayırlısını dile canım benim seni çok iyi anlıyorum
cicianne, moralini bozma ve oluruna bırak.. sen de bir gün hamile kalacaksın inşallah, demek ki henüz zamanı gelmemiş öyle düşün.. olacağına inan, umudunu kaybetme ve dua et, sabırla bekle.. yalnız değilsin bak bu sitede ne zamandır bebek bekleyen ama hala umutla bekleyen insanlar var..
ben aklıma geldikçe dua ediyorum, allah bebek isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.. amin.
iyi geceler kızlar,
ben bugün kan testi yaptırdım,peryodumun 20.günü gögüs hassasiyetim yumurtlama gününden beri o kadar fazlaki çok umutlydum ama negatif çıktı
sizce erken mi yapırdım ,tekrar ne zaman tekrarlasam
selam kardelen. Insallah hamilesindir. belirtiler oyle gozukuyor ama biliyorsun adet belirtileride aynen boyle. Ancak kanda belli olcak.
benim yumurtlama dönemimden sonra akıntılar biterdi yine akıntı devam ediyo bu normal mi
adetten 10 gun once falan basliyorsa o zaman bazen hamile cikiyormus sonuc ama bilmiyorum yinede kesin canim. Beklicen artik birazcik.
hani genelde adetten itibaren 10. gun baslar diyorlarya yumurtlama, benim akinti 10. gun basliyor ve 18. gune kadar devam ediyor
benimde canım adet bittikten sonra 3 veya 4 gün kuru oluyo sonra başlıyo yumurtlama bitene kadar devam ediyo akıntılarım.inşallah bu ay bari kalsam,Allah nasip eder inşallah hayırlısını.demek spora başladın ha ne güzel kızım belki hamile kalırsan anlamazsı sonra spor yapacam derken düşürürsün dikkat eta.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?