HAMİLEYİMMMMMMMM... bugün doktora gittim öğrendim 5 haftalık hamileyim... çok mutluyum ama tatile ailemin yanına gideceğim giresuna doktorum yolculuğu önermiyorum dedi. hamileyken yolculuk yapan varmı gerçekten sakıncalımı yoksa sadece bir önlem mi bilen söylesin lütfen...
ya kızlar benım sat tarıhım 2 temmuzdu.ve 10 temmuzda asılama yaptırdım.asılamadan 5 gun sonra ıdrar testı yaptım ve sılık ıkıncı cızgıyı gordum.aran bıkac gun gectı ve bır ıdrar testı daha yaptım bundada sonuc negatıff.neden bole cıktı anlamadım.acaba kullandıgım ılaclarda gebelık hormonumu var ondanmı ılk test pozıtıf cıktı dıye dusundum.doktoruma durumu anlattımkullandıgım ılaclarda gebelık hormonunun olmadıgını soledı.ama su ıkıncı yaptıgım negatıf test benı cok dusunduruyor.bıkac gun sonra kan tahlılı yaptırıcaz.cok kafam karısık.sızce hamılemıyım dılmıyım.bı akıl verın???
canım inşallah haimlesindir iki test markası aynı mıydı bu onemli ve ikinci cizgi hemen mi cıktı yoksa yarım saat bir saat vs. gibi sonradan mı cıktı bu da onemli testi sabah ilk idrarla mı yaptın bu da onemli ama asılamadan 5 gun sonra diyorsun bunu cok dikkate alma derim psikolojin acısından bazı tstler var haimleyken bile negatif sonucu gosteriyor erken oldugu icin sen kan sonucunu bekle canım hakkında hayırlı olsun her iki sonucada kendini hazırla insallah haimlesindir
HAMİLEYİMMMMMMMM... bugün doktora gittim öğrendim 5 haftalık hamileyim... çok mutluyum ama tatile ailemin yanına gideceğim giresuna doktorum yolculuğu önermiyorum dedi. hamileyken yolculuk yapan varmı gerçekten sakıncalımı yoksa sadece bir önlem mi bilen söylesin lütfen...
arkadaslar test yaptim pozitifffff cok mutluyum aslinda yapmiycaktim ama bugun arabada giderken rimelim akmismi diye bi aynaya baktim gozbebeklerim acayip kocamandi esime gosterdim sasirdi guneste kuculmesi lazim dedi eve gelince aksam ustu test yaptim ve pozitif arkadaslar gozbebeklerinize bakin hemen kosun aynaya ama sunu soyliyim gecen ay 24 unde adet gordum ve gozbebeklerimi bugun farkettim sizde hesabinizi yapin yarin doktora gidiyorum umarim bi sorun yasamam darisi hepinizin basina. hepimizin saglikli bebisleri olsun Aminnn
teşekkür ederim arkadaşlar Allah isteyen herkese versin inşallah
arkadaslar test yaptim pozitifffff cok mutluyum aslinda yapmiycaktim ama bugun arabada giderken rimelim akmismi diye bi aynaya baktim gozbebeklerim acayip kocamandi esime gosterdim sasirdi guneste kuculmesi lazim dedi eve gelince aksam ustu test yaptim ve pozitif arkadaslar gozbebeklerinize bakin hemen kosun aynaya ama sunu soyliyim gecen ay 24 unde adet gordum ve gozbebeklerimi bugun farkettim sizde hesabinizi yapin yarin doktora gidiyorum umarim bi sorun yasamam darisi hepinizin basina. hepimizin saglikli bebisleri olsun Aminnn
günaydın şekerler nasılsınız bakalım.... günler çok hızlı geçiyor yaz da bitmek üzere ama hala hamiş kalamadık yaaaaa......hayırlısını versin rabbim herkeze...
zelal canım sabrına hayranım yani 50 gün yaaaa nasıl dayandın bu kadar bebeğin tekmelemeye başlayıncamı test yapacaksın hadi hemen yap tesitini sonucu bildir bize inşallah hamişsindir tatlım....
diptisdiptis canım naberrrr ?
Yüce Rabbim isteyen herkese versin çok mucizevi bir olay, ben çok şaşkınım eşimde öyle, gün boyunca yaptığımız tek şey eşi dostu arayıp haber vermek ve o minicik ultrason resmine bakmaktı, darısı hayırlısı ile herkesin başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?