Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

tebrikleeerrrrrrr canım allah saglıklı bir sekilde kucagında gormeyi nasip etsin canım ne zaman ve nasıl ogrendin ve belirtilerin neydi bizimle paylasır mısın cok mutlu oldum :teytey:inşallah bizlerede nasip eder allahım kendine dikkat et dr onermiyorsa gitme canım bak kac ay,sene ugrasanlar var kıymetini bil

............canım benim çok mutlu oldum ALLAH tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et rabbim bizede kısmet etsin

benim çok yakın arkadaşımada doktor yolculuğa çıkman sakıncalı çıkma dedi ama o dinlemedi ve dönüşde bebegini kaybetti
bence sakın çıkma annenleri özlediysen onlar seni görmeye gelsinler iyi düşün son pişmanlık fayda etmez

ya kızlar benım sat tarıhım 2 temmuzdu.ve 10 temmuzda asılama yaptırdım.asılamadan 5 gun sonra ıdrar testı yaptım ve sılık ıkıncı cızgıyı gordum.aran bıkac gun gectı ve bır ıdrar testı daha yaptım bundada sonuc negatıff.neden bole cıktı anlamadım.acaba kullandıgım ılaclarda gebelık hormonumu var ondanmı ılk test pozıtıf cıktı dıye dusundum.doktoruma durumu anlattımkullandıgım ılaclarda gebelık hormonunun olmadıgını soledı.ama su ıkıncı yaptıgım negatıf test benı cok dusunduruyor.bıkac gun sonra kan tahlılı yaptırıcaz.cok kafam karısık.sızce hamılemıyım dılmıyım.bı akıl verın???

canım inşallah haimlesindir iki test markası aynı mıydı bu onemli ve ikinci cizgi hemen mi cıktı yoksa yarım saat bir saat vs. gibi sonradan mı cıktı bu da onemli testi sabah ilk idrarla mı yaptın bu da onemli ama asılamadan 5 gun sonra diyorsun bunu cok dikkate alma derim psikolojin acısından bazı tstler var haimleyken bile negatif sonucu gosteriyor erken oldugu icin sen kan sonucunu bekle canım hakkında hayırlı olsun her iki sonucada kendini hazırla insallah haimlesindir

testlerın ıkısıde aynı markaydı.ıkıncı cızgı en fazla 5 dk gıbı bı sure bıle gecmeden cıkmıstı.testlerımın ıkısınıde aksam 8-9 gıbı yapmıstım.

bısı daha var,ben bu 5 gun testı yaptıktan sonra doktorumu aradım demıstımya.doktor demıstıkı belkı o 5 gun yumurta rahıme tutunmustur,oyuzden ogun hormonlar yuksek cıkmıs olabılır demıstı

dogrudur canım ya dr tabiki daha iyi bilir inşallah tutmuştur hayırlısıyla alırsın haberleri bizide bilgilendirirsin

:dance: Tebrik ederim Serminarzu harika bir haber.Allah kucağına alacağın günleri de göstermeyi nasip etsin inşallah.

arkadaslar test yaptim pozitifffff cok mutluyum aslinda yapmiycaktim ama bugun arabada giderken rimelim akmismi diye bi aynaya baktim gozbebeklerim acayip kocamandi esime gosterdim sasirdi guneste kuculmesi lazim dedi eve gelince aksam ustu test yaptim ve pozitif arkadaslar gozbebeklerinize bakin hemen kosun aynaya ama sunu soyliyim gecen ay 24 unde adet gordum ve gozbebeklerimi bugun farkettim sizde hesabinizi yapin yarin doktora gidiyorum umarim bi sorun yasamam darisi hepinizin basina. hepimizin saglikli bebisleri olsun Aminnn

ayrica ben 5 gun oncede test yapmistim ikinci cizgi cookk silik cikmisti test alicaksaniz first response diye bi test var onu alin super bisi adet oncesindede yapabiliyosunuz hamileyseniz ikinci cizgi silik cikiyo. sizlerinde guzel haberlerini en yakinda duyarim ins.

merhaba kızlar.kutlarım canım .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı biz bekleyenlerin başına.

canım sana birşey sorucam.adetin gecikmişmiydi yoksa daha adetine vardıda testi erken mi yaptın.

canım saol iyiyim cumartesiyi bekliyorum inşallah hastalanmam gene fisfisfis bugün zaten dayanamadım test yaptım :tomato: tabi negatif :roflol: yanlız kızlar sabah bir midem bulandı anlatamam hala bulanıo ara ara. umarım bebikdendir gamyoncuiremsu

Ay canim cok mutlu oldum.Allah saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin:teytey:

bizimde darisi basimiza insallah

Yüce Rabbim isteyen herkese versin çok mucizevi bir olay, ben çok şaşkınım eşimde öyle, gün boyunca yaptığımız tek şey eşi dostu arayıp haber vermek ve o minicik ultrason resmine bakmaktı, darısı hayırlısı ile herkesin başına inşallah...

tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin. Darısı başımıza inşallah:1hug:

serminarzu ve egedeniz sizleri çooook tebrik ediyorum... darısı bekleyenlerin, gün sayanların, belirti arayanların başınaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…