canım sana birşey sorucam.adetin gecikmişmiydi yoksa daha adetine vardıda testi erken mi yaptın.
serminarzu ve egedeniz sizleri çooook tebrik ediyorum... darısı bekleyenlerin, gün sayanların, belirti arayanların başınaaa :)))
Yüce Rabbim isteyen herkese versin çok mucizevi bir olay, ben çok şaşkınım eşimde öyle, gün boyunca yaptığımız tek şey eşi dostu arayıp haber vermek ve o minicik ultrason resmine bakmaktı, darısı hayırlısı ile herkesin başına inşallah...
yiğit yağmur hemşerim nerelerdesin yoksun hiç yoksa işllerin çokmu yoğun
selam arkadaslar bu ilk mesajim, ilginc belirtiler okuyorum,bulamadigim bir konu var gobek altindaki cizgi gebeliktemi olusuyor normaldede varmi, daha once hic dikkat etmemistim,var ama dikkatli bakinca gorunuyor, onceden varmiydi bilmiyorum
slm arkadaşlar rsenağlamasenağlamaegli günüm yarın düne kadar çok rahattım ama bugün içimde bir telaş gitiik eczaneden test aldım belki çıkar diye ne negatif ne de pozitif hiçç çizgi yok sizdede oluyormu böyle
slm arkadaşlar rsenağlamasenağlamaegli günüm yarın düne kadar çok rahattım ama bugün içimde bir telaş gitiik eczaneden test aldım belki çıkar diye ne negatif ne de pozitif hiçç çizgi yok sizdede oluyormu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?