Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amin canım Allah isteyen hasretini çeken herkese en hayırlı şekilde nasip etsin

canım sana birşey sorucam.adetin gecikmişmiydi yoksa daha adetine vardıda testi erken mi yaptın.

canim benim son adetim 24 hazirandi ben tam bilmiyorum kac gunde bir oldugumu 26 yada 28 gunde bir olmasi lazim hicbizaman adet gunumu hesaplamadim zaten bu benim ilk denememdi gebelik icin ama ben 17 temmuzda da test yapmistim silik cizgi cikmisti testin adi first response gunun ilk idrariyla yapmistim. suzancim senin nekadar var adetine belirtilerin varmi bu arada benim gogus uclarim hic acimadi ama hafif bi sisme oldu. seninde hayirli haberlerini bekliyorum

tebrikler arkadasim umarim rahat bi hamilelik geciririz benim esimde cok saskin ilk denememiz oldugu icin o hic ihtimal vermemisti hala sokta :))))

selam arkadaslar bu ilk mesajim, ilginc belirtiler okuyorum,bulamadigim bir konu var gobek altindaki cizgi gebeliktemi olusuyor normaldede varmi, daha once hic dikkat etmemistim,var ama dikkatli bakinca gorunuyor, onceden varmiydi bilmiyorum

selam arkadaslar bu ilk mesajim, ilginc belirtiler okuyorum,bulamadigim bir konu var gobek altindaki cizgi gebeliktemi olusuyor normaldede varmi, daha once hic dikkat etmemistim,var ama dikkatli bakinca gorunuyor, onceden varmiydi bilmiyorum

bende öyle birşey olmadı canım tek belirti adet gecikmesi gögüslerde şişkinlikti

arkadaşlar hamilelikte farkezmeden ilaç kullanan varmı ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 3 adet ilaç kullandım umarım birşey olmaz

günaydın herkese ...Serminarzu kullandığın ilaca bağlı .ir de Rabbim öyle ayarlamış ki vücut hamile oldığunu sana hissettirmeden önceki hiçbişiden etkilenmiyormuş.Yüce Yaradanın kullarına bi lütfu değil mi bu......Benim de 10 gün var adetime bakalım bu ay ne olacak ama artık o kadar takıntı yapmıyorum kendime....

slm arkadaşlar rsenağlamasenağlamaegli günüm yarın düne kadar çok rahattım ama bugün içimde bir telaş gitiik eczaneden test aldım belki çıkar diye ne negatif ne de pozitif hiçç çizgi yok sizdede oluyormu böyle

böyle bişey olması imkansız testin bozuk olduğu anlamına gelir.sen başka bir test daha alsaydın keşke yada eniyisi gününün geçmesini bekle.hemen kesin sonuç vermeyebilir

canım test bozukmuş ende buay bi umutla bekledim test yaptım çıkmadı sonra hiç gecikmeye adetim 5 gün gecikti iyice umutlandım tam 5 tane test yaptım sana tavsiyem sabırlı ol ben akıllandım rahat ol bekle ve adetin en az 3 gün geçsin öyle yap testi şimdiden kendini kasma sonra insanın adetide gecikiyor benim umudum ağustosa kaldı artık hayırlısı herkez için rabbim herkeze sağlıklıca nasib etsin bizlerede amin.a.s.

benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. ama ben pkos hastasıyım ve adetlerim gecikebiliyor. böyle olunca insan daha çok umutlanıyor. her seferinde acaba kalıyor içinde.

çok sağol serdi beklemeye karar verdim daha yapmıcam reglim zamanım geçsin beklicem yıpranıyo insan çıktımı çıkacakmııı sabıııırrrrrrrr hepimize inşallah dualrımız kabul olur bekeklerimizi kucağımıza en kısa zamanda alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…