Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Slm s.korkmaz buradayım canım,nasılsın sende yoktun epey zamandır.İki tane hamile haberi aldık artık darısı başımıza dimi arkadaşım :dance:

iyiyim canım evet giremedim bikaç gün şehir dılımdaydım hamile haberlerini okudum ve çok mutlu oldum darısı isteyen herkezin ve bizimde başımıza (amin) inşallahhhhhha.s.

kizlar yumurtlama gununu hesaplamak icin lekelenmeden itibari olan gundenmi ,iki gun lekelendikden sonra adetimim tam oldum ,yoksa adetimin tam olarak geldigi gunu ,yani lekelenme gunlerimi saymadanmi hesap etmem gerekiyor?

iyiyim canım evet giremedim bikaç gün şehir dılımdaydım hamile haberlerini okudum ve çok mutlu oldum darısı isteyen herkezin ve bizimde başımıza (amin) inşallahhhhhha.s.

Amin canım inşallah Allah isteyen herkesin yüzünü güldürür.:teytey:

slm arkadaslar oncelikle haimle bayanları kutlarım saglıkla kucaklarında gormeyi nasip etsin allah cok mutsuzum bugun test yaptım silik cizgi cıktı cok belirgin sekide ve sonra hemen kanda yaptırdım aksamustu arayıp ogrendim sonucu hamile degilmisim bu ne iş anlamadım ya idrarde pozitif kanda negatif cok üzgünüm aglamaktan gozlerim şişti acamıyorum gozlerimi o derece adetimden 5 gun gecti ve belirtilerim var bıktım artık bu eczanedeki testleri nereleriyle yapıyorlarsa hep beni hayal kırıklıgına ugratıyor

kendini çok yıpratmamaya çalış canım çok haklısın. ben de senin için çok üzüldüm. seni teselli etmek için ne diyebileceğimi bilemiyorum ama en azından şunu söyleyebilirim ki bu yıkımı bir an önce atlat ki hemen bir sonraki aya hazırlık yapmaya başlayabilesin. hadi artık ağlama lütfen :)):teselli:

arkadaslar benim reglime 2 gun var ama 4 5 gundur kasiklarimda sanki igne batiyor gibi sanci oluyor normal adet sancisi degil aninda girip geciyor ama surekli oluyor bu gunlerde hatta sol tarafima yattigimdada sol tarafimda oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi

canim olabilir tabiki.zaten farkli bir agri oldugunu soyluyorsun.Ama genede vucudumuz bazen bizi yaniltabiliyor.tek caremiz beklemek.Adet gununde bir test al canim.

Benimde yumurtlama gunumden itibaren kasik bel ve mide agrim var,

INsaallah ikimizde adet olmayiz benim daha var gerce 9 10 gun kadar adet olmama.
Senin gene az kalmis sanslisinsırnaşık şey

Test yapicinda mutlaka haber yada adet alursan merak ederim cicim
hayirlisi diyelim

bence yanılma benimde aynı şekilde olmuştu bir hafta önceden başladı karın ağrıları ama sonuçta dün hasta oldum hayırlısı canım kendini kasma rahat ol

günaydın kızlar bugün regli günüm dün akşamdan beri belim ağrıyo kasıklarımda ağrı var batma şeklinde ve göğüslerimdede batma var heralde regli olucam offffffffffff senağlamasenağlamasenağlama

günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???

Canım bence bugünde bi idrar testi al yap eğer yine aynısı olursa yaptır derim bencee

sabah yaptım tekrar test.yine çok silikti.dün daha belirgindi.kafayı yicem meraktan yaa.işallah vardır.ama varsa bu kasık ağrısı normalmi??
Canım ikinci keredede çıktıysa vardır bişeyler diye düşünüyorum bence yaptır rahatlat içini iki kere çıkmış sonuçta kasık ağrısı olabiliyo benim çalıştığım yerde şu anda yeni hamile kalmış arkadaşım var ikisininde bana dediği regli olacakmış gibi ağrıları olmuş sürekli onlar hiç beklemiyormuş. ama hamileler darısı başımıza

hadi bakalım işallah darısı başımızza.sen nezamandan beri uğraşıyosun.durumun nedir canım???

hadi bakalım işallah darısı başımızza.sen nezamandan beri uğraşıyosun.durumun nedir canım???

CANIM aslında bu ikinci denememiz ama insan sabırsız oluyo ve telaş yapıyor sanki olmayacakmış gibi böyle bir duyguyu önceden yaşayacağım aklıma gelmezdi. Ve bebek isteyip telaşlananları görünce onları sakinleştiren yine ben olurdum şimdi onların yerinde ben varım ve kendi kendime telaş yapıyorum siz ne zamandan beri istiyosunuz? umarım bebişin bu ay gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…