slm haseki sultan nerelerdesin?
Slm s.korkmaz buradayım canım,nasılsın sende yoktun epey zamandır.İki tane hamile haberi aldık artık darısı başımıza dimi arkadaşım :dance:
iyiyim canım evet giremedim bikaç gün şehir dılımdaydım hamile haberlerini okudum ve çok mutlu oldum darısı isteyen herkezin ve bizimde başımıza (amin) inşallahhhhhha.s.
arkadaslar benim reglime 2 gun var ama 4 5 gundur kasiklarimda sanki igne batiyor gibi sanci oluyor normal adet sancisi degil aninda girip geciyor ama surekli oluyor bu gunlerde hatta sol tarafima yattigimdada sol tarafimda oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi
günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???
Canım bence bugünde bi idrar testi al yap eğer yine aynısı olursa yaptır derim bencee
Canım ikinci keredede çıktıysa vardır bişeyler diye düşünüyorum bence yaptır rahatlat içini iki kere çıkmış sonuçta kasık ağrısı olabiliyo benim çalıştığım yerde şu anda yeni hamile kalmış arkadaşım var ikisininde bana dediği regli olacakmış gibi ağrıları olmuş sürekli onlar hiç beklemiyormuş. ama hamileler darısı başımızasabah yaptım tekrar test.yine çok silikti.dün daha belirgindi.kafayı yicem meraktan yaa.işallah vardır.ama varsa bu kasık ağrısı normalmi??
Canım ikinci keredede çıktıysa vardır bişeyler diye düşünüyorum bence yaptır rahatlat içini iki kere çıkmış sonuçta kasık ağrısı olabiliyo benim çalıştığım yerde şu anda yeni hamile kalmış arkadaşım var ikisininde bana dediği regli olacakmış gibi ağrıları olmuş sürekli onlar hiç beklemiyormuş. ama hamileler darısı başımıza
hadi bakalım işallah darısı başımızza.sen nezamandan beri uğraşıyosun.durumun nedir canım???
hadi bakalım işallah darısı başımızza.sen nezamandan beri uğraşıyosun.durumun nedir canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?