Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım ben seni yanlış mı hatırlıyorum eşin askere gidicekti dimi seninnn ara vericez faaln diyodunn?????*

evet canım doğru hatırlıyosun ama yinede korunmadık ama üstünede düşmedik.şimdide eşim diyoki vazgeçtim kasımda gitmekten.bende madem gitmiyosun bebek istiyorum dedim.gitsede gitmesede istiyorum artık ne yapalım herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle işallah..

ay çok sevindim senin adına gerçekden Allah büyüktür canım o geliceği zamanı ayarlar zaten sen hiç canını sıkma herşeyde bi hayır vardııır İnşallah hamişsindir. Gerçekden kafana takmazsan stres yapamazsan olma ihtimali daha yüksek bende bu ay takmamaya çalıştımm Hayırlısı artıkk 5 günüm kaldı benimde kasıklarıma bazen ağrı giriyoo yok canım diyorum adet olucam ondan diye kendimi ümitlendirmiyorum yaniii Bakalım bende silikde olsa çift çizgiyi görürüm inş... :1rolleyes:

a.s.arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım eşimle 1 senelik evliyiz 15 temmuz evlilik yıldönümümüzdü ve bebeğe karar verdik.yumurtlama dönemimemi denk geliyor bilmiyorum ama sanki bende bazı değişiklikler var.midemde kasılmalar,nadiren kısa süreli bulantı,ağız acılığı,göğüslerim şiş ama sadece elleyince hafif acı var o adet dönemimde de oluo normalde.en çok faklılık duygusallaştım ve gözüm kararıo bazen.sizce hamile olabilirmiyim.bu arada adet günüm herayın 28 daha 5 gün var bekliyorum ama ümide kapılmakta istemiyorum.geceleride uykusuzluk çekiyorum.deneyim yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?şimdiden teşekkürler.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba canım,bakma ben tecrübeli değilim sana cevap verecekler kadar ama okuduğum kadarıyla seninle paylaşayım..şayet yumurtlama günün olan 15/07 de beraber olduysan zaten gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günü değerlendirmişsin demektir.Ancak net birşey söylenmesi için erken bence..aradan geçen bir haftalık sürede yumurtayı dölleyen sperm emriyoyu oluşturuyor ve emriyonun rahim duvarına tutunması 7 günü buluyor bu süre zarfında bedenen bu tip belirtiler görebilirsin..umarım bebişin olur:)

çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.umarım olur ama insan hayal kırıklığına uğramamak için fazla ümitlenmek istemio.olursa sizinle paylaşırım.

çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.umarım olur ama insan hayal kırıklığına uğramamak için fazla ümitlenmek istemio.olursa sizinle paylaşırım.

Öncelikle hoşgeldin canım dediğin tarih büyük ihtimalle yumurtlama zamanı olabilir adet tarihlerimiz aynı bende ümitlenmek istemiyorum. Kendimi adet molucakmışım gibi hazırlıyorum.kişiden kişiye değişiyo belirtiler benimde kasıklarımda ve belimde ağrılar var ama fazla takılmıyorum sende öyle yap en büyük belirti adet gecikmesi sabırla beklemekden başka çaremiz yokk. Umarım hamilesindir.Hakkında hayırlısı olsun.Şeniz

bende bu ay bekleyenlerdenim,çok acayip acaba hamilemiyim diye içim içimi yiyo biran önce adet günüm gelsede emin olsam. sabır sabır diyorum sabırlı olmak lazım. bide internette okudum adeti beklemeden genelde 10. gün filan kan tahliliyle belli oluyomuş bilgisi olan varmı?

Merhaba,
Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum. Herkes ne kadar heyecanlı:) Aranıza yeni katıldım. Herkesten daha çok deneyeni benmişim gibi görünüyor. Neredeyse 2 sene olacak :1no2:
Bu ay ovulasyon testi aldım ama o da sanırım işe yaramadı. Hamile olsam hissederdim değil misüprizzzzz

hic belli olmaz canim bende yeni hamileyim ama mesela goguslerim hic sismedi ve acimadi bi cok belirtiyi yasamadim sadece kasiklarima asagidan kisa sureli anlik agrilar girmisti ve idrara sik cikiyordum. nekadar kaldi adetine? umarim guzel haberler aliriz senden.

arkadaşlar saolun yorumlarınız için.umarım hepimiz hamileyizdir:)
adet döneminden normalde nefret ederdim gelmesin isterdim bu ay sabırsızlıkla bekliyorum geçicekmi diye ama gelmio ne hikmetse:1no2:
ama biliyorumki gelirsede büyük hayal kırıklığı olucak.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar Bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır sizi takip ediyorum ben de 1 senedir ugrasıyorum 4 aydır da klomen kullanıyorum ama olmuyoooor.Bakalım bu ay ne olacak ?

merhaba arkadaşlar Bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır sizi takip ediyorum ben de 1 senedir ugrasıyorum 4 aydır da klomen kullanıyorum ama olmuyoooor.Bakalım bu ay ne olacak ?

hosgeldin aramıza pınara.s.valla cok yorucu bir surec ama beklemekten baska care yok ne yapıcaz allah hakkımızda hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin canım

herkese merhabalar kızlar. ben de bebişim olmasını istiyorum. geçen yıl 2 defa hamile kaldım ikisinde de kaybettim bebeğimi. 5 aylık bir aradan sonra bu ay denedik. sizden bir yardım isteyeceğim kızlar. ben bu aydan zaten umutlu değildim. çünkü daha önceki gebeliklerim klomenle olmuştu. öylesine ilaçsız deneyelim dedik ilk ay. daha adetime 10 gün var çok erken olduğunu biliorum ama bende birçok belirti var. zamanı olmamasına rağmen mide bulantısı yaşıyorum, göğüslerimde küçük kabarcıklar oluştu, başım dönüyor ve kasıklarım şişik hafifi ağrı var. bunlar psikolojik olamaz kızlar çünkü ben ille de bu ay olsun die kasmamıştım zaten kendimi. hatta kesin olmaz die bakıyordum. lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşın kızlar. bu belirtiler için daha çok erken değil mi sizce?

Canim bende senle ayni durumdayim.yumurtlama gunumden itibaren kasik bel mide yani ne ararsan var.banada cok ilginc geldi bu ay ben yarin test yapicam adet gunum 29 unda.6 gun onceden haber veren testlerden aldim bakalim hayirlisi.
Ama erken mi demissin herkese gore degisiyo bence belirtiler
mesela benim teyzem sabahina anlamis bir seylerin degisik oldugunu..
Kendinizi cok dinlemeyin diyorlar ama
eger bebek istiyorsan ve bunun icin ugrasiyorsan dusunmeden olmazki
zaten insan farkediyo degisik bir agrilar fln.seni umitlendirmek istemem kesinlikle ama
10 gunvarmis adetine bende bi 5 gun sonra erken sonuc veren testlerden al canim
hayirlisi hamissin dir umarimyerimseniben

çok teşekkür ederim suaya. umarım hamişimdir canım. biliyor musun öyle bir şey olursa kendime güvenim gelecek:) çünkü önceki iki gebelikte de dediğim gibi ilaçla hamile kalmıştım ve bu hiç beklediğim bir durum değildi ve sonrasında 5 ay depr. tedavisi gördüm. hamişsem çok mutlu olacağım , sürpriz olacak yani. cevabın için çok teşekkür ederim. umarım ikimiz de bu ay adet görmeyiz ve bebişlerimize kavuşuruz:)

Canim benim insaallah oyleyizdir.Haberlerini beklicem unutma merak ederim walla.sana son 10 banada 5 6 gun var dua edicem bol bol ins Allah yuzumuze gulucek cicoss..

Ay bu arada nickin den dolayida sana ayri kanim isindi sanirim
cunku kardesime ben hep cicos derim

çok teşekkür ederim suaya. umarım hamişimdir canım. biliyor musun öyle bir şey olursa kendime güvenim gelecek:) çünkü önceki iki gebelikte de dediğim gibi ilaçla hamile kalmıştım ve bu hiç beklediğim bir durum değildi ve sonrasında 5 ay depr. tedavisi gördüm. hamişsem çok mutlu olacağım , sürpriz olacak yani. cevabın için çok teşekkür ederim. umarım ikimiz de bu ay adet görmeyiz ve bebişlerimize kavuşuruz:)

tesadüfe bak ben de kardeşlerime öyle seslenrimi neyse umarım iyi haberlerini alırım buradan. ben de dua edeceğim:)

merhaba arkadaşlar.. ben 32 yaşındayım. bende 3.keredir deniyorum... bugün yarın olmam gerek. Ancak karnımda bir şişlik ve bu şişkinliğin tam altında bir çukur var... bu normal mi anlayamadım. Ben daha önce böyle şiştiğini hatırlamıyorum. Ayrıca 28.gün bugün... benim 28. günde pembe pembe gelirdi hiç hareket yok hala... Ovulasyon hesaplamasına göre ben geçen adetimi Haziran 27 de olmuştum. 5 - 10 Temmuz arası yumurtalama sürecine girmiş oluyormuşum. Ve ben 7 ile 8 Temmuz arasında ilişkiye girmiştim. Eşimle işi gereği çok sık birlikte olamıyoruz. Ama bu tarihlerde olduğuna göre heralde birşeyler olması ihtimali var gibi hissettim. Ama dediğiniz gibi insan olmayınca çok üzülüyor. Sizleri anlayabiliyorum...fisfisfis

Hakikaten insan hamile bile olmasa belirtiler sanki hamileymiş hissi uyandırıyor. Ben bunu diğer ikisinde de hissetmiştim. Ancak birşey olmadığında gerçekten çok çok üzülüyorsun. Ay ay hiç düşünmedim dahi yani unuttum bu 2 gündür aklıma geldi yine. Pek ümitli değilim açıkçası. Çünkü sık görüşemiyoruz eşimle bu de şansı düşürüyor. Takmaktan ziyade sık birlikte olunamadığı için olmayacağını düşünüyorum. Herkesin bir sıkıntısı var yazık ki... Allah hayırlısını nasip etsin... kısmetse olur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…