Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bu arada kimse yok mu arkadaşlar.. Ben biraz kendimi tanıtayım sizlere. 32 yaşındayım ve 4 aydır evliyim. İstanbul'da yaşıyorum. Eşimde işi gereği sürekli seyahat ediyor. Çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz allahtan dileğim hayırlısıyla çocuğumuzu sağlıklı bir şekilde göndermesi... bizim ailede ikizde var hatta keşke ikiz olsa... :1rolleyes:

merhba kist varken hamilelik olabiliyo mu bilen var mı?bende kist oldu gonaphene kullanmıştım.şimdi başka ilaç verdi dr duphaston diye bişi.

evliliğin çok yeni inş en kısa zamanda hamiş olursun ben 5 yıldır evliyim 3 senedir de bebişimiz olmuyo.beklemek o kadar zor ki:çok üzgünüm:

bende hesaplamalarda hata yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Mesela geçen 27 Haziran'da oldum dediğim gün çok hafif pembe pembe gelmişti kesilmişti. Ertesi günü şiddetlendi. Bu durumda adetimin başladığı gün 27 Haziran mı oluyor yoksa 28 Haziran mı? :uhm:

ben sanırım 2.deneme aşamasında buraya üye olmuştum işlerimin yoğunluğu nedeniyle de girememiştim bayağı zamandır. Ve dediğim gibi 2.denemenin sonucu negatif olunca kafamdan silip atmıştım. Hatta ilişkiden sonrada da düşünmemeye devam ettim. 2 gün öncesine kadarda aklımda yoktu. Bu aradan sonra ilk dün girdim sayfaya. Öncelikle kaldığım yerden okumaya devam edeyim diye hiç mesaj atmadım. Tüm cevapları bugün bitirebildim arkadaşlar...:1rolleyes::1rolleyes:

merhba kist varken hamilelik olabiliyo mu bilen var mı?bende kist oldu gonaphene kullanmıştım.şimdi başka ilaç verdi dr duphaston diye bişi.

canım bende kullandım 2 ilacıda ovalosyon ilacı yumurtalıklarımda kist yaptı duphaston adet olmanm için vermişti doktor sancıyla gittim tekrar doktora kesti yasmin kullandum gecti kist varken hamile kalanı biliyorum hemde ikizleri oldu

hesaplamalarım yanlışsa bu durumda ilk yarın pembe pembe de olsa gelebilir. Yada direkt olabilirim. 25 Temmuz oluyor yani o zaman. Bugün için birşey söylemeye erken. Yarın olursam ki inşallah olmam dua ediyorum.sengözlerimebaksanab

Bu arada belirtiler arasında halsizlik var ama bu adet olduğum zamanlarda da oluyor. Mide bulantısı var gibi ama rahatsız edecek kadar değil. Kaldı ki bu belirtiyi ben yine adet dönemlerimde yaşıyorum. Hatta yumurtlama döneminde de oluyor. Bunun dışında pek bir belirti göremedim...

ayyyyyyyyyyy çok sevindim yaa.inş bu duphastonu kullanırkrn bebiş gelir.regl günüm 1 ağustos.1 hafta bekliycem daha.3 senedir artık inş olur Allahın izniyle .bana çooooooooooook dua edin bu 1 hafta:1rolleyes:

Evet bende kist olup hamile kalanlari duymustum canim..hayirlisi
Arkadaslar suan onceden hamilelik yasiyan varsa belki daha iyi bilebilir ama.
adetime 5 gun var ama 10 gundur yani yumurtlama gununden beri kasik agrim mide bulantim ve bel agrim var..
Ancak 2 gun once aynada belimin ortasinda yani asagiya dogru sanki sismis.boyle abarti bir sislik yok ama hafif..
netten baktim ama surekli karsima kil donmesi cikiyo belde sislik diye arayincasırnaşık şey

boyle bir sey basina gelen varmi varsa ne olur yazsin

arkadaşalr.benim işyerinde hamile bir rakdaım var .8. ayında bende ki değişmleri dikaktle izliyor.onun hamile olduğunu ben anlamıştım mesela o ihtimal vermiuyorud.dıaşrdan bakmak faydalı galiba:)
ama bende makat oturup kalkarken bir baskı oluşuyor ağrı gibi değil baskı nasıl anlatsam bilmiyorum.
onu söyleyince bana hamile olduğunu öğrenmeden önce kendindde olduğunu bir süre de devam erttiğini söyledi.
doktoru da evet hamilelikten demiş yani ilk günlerde bile varmış
böyle olan başka kimse var mı?

merhaba,yeni üyelerdenim ..inşallah tüm cocuk sahibi olmak isteyenlere allah nasip eder,sizlere bir sorum olucak..7 cm e yakın miyomum var fakat doktorum endimetrium a uzak karnına doğru büyüyo dedi ve hamilelik önerdi sezeryanla miyomunu da alırız dedi çok da tecrubeli bir doktor fakat genede içimde bi korku oluştu çocuğa bi zararı olur mu yada hamile kalmamı engeller mi miyom..ve hamilelik dönemim çok problemli geçer mi açıkçası çok tedirginim bilgilendirirseniz sevinirim sevgilerimle..

ben tam bilmesem de bir arakdaşımda olmuştu ve doktor ona da öyle demişt.
sanırım dokturunuz iyi ama şüpheniz varsa 2. bir doktora gidniz.
ama allah en yakında zamanda bebek verisn hayırlısı ile size de

bu arada arkadaşlar kimse yok mu? ben buradaki yoğun sohbete daha şahit olamadım... merak ediyorum...:1no2::uhm::çok üzgünüm::1rolleyes:

Eşim gelecek bugün 19:00 gibi işyerinden beni alacak. Böyle özlemle geçiriyoruz işte yeni evli olunca da çok zor oluyor. Üstelik çok istediğimiz çocuğa da kavuşamıyoruz. Umarım bu defa Allahım görürde nasip eder...

amiiiiiiiin cümlemize.fazla kafanda büyütme hamişliği takma yani takınca da hamişliği etkiliyomuş öyle duymuştum.Allah büyüktür inş hepimizin olacak...

Bunu kim söyledi. Dr.lar diyodur haklıdırlar da... Ben burada okudum arkadaşları kafasına takan bir sürü arkadaş hamile kaldı amaaaaa!!! Ancak tabi ki psikolojik açıdan bakarsan takmak iyi birşey değil farkındayım onunda... Dr.lar diyorsa doğru diyorlardır... :1rolleyes: Ben aslında çok fazla takmıyorum desem yeridir... Yani bu sayfayı da işte adetime 2 gün kala hatırladım da girdim... 2.denemede merak edip gelmiştim buraya üye olmuştum. Sonra yoğunluktan kendimi unuttum... Aslında en güzeli denemeye başladığın andan itibaren gayet sakin olacaksın ve kesinlikle başka işlerle meşgul olacaksın işte ben bu 3.deneme tamda bunu yaptım 2 gün kala aklıma gelmesi işi bozmaz umarım sırnaşık şey

Merhaba ege-deniz,
Bir yerde okumuştum. Hamile kaldığının ertesi günü göğüslerde acıma ve şişkinlik oluyor diye. Bu ay bende hiçbirşey yok. Sonra senin yazını okudum. Henüz hamile kaldığını bilmiyordun ve göğüslerde tık yok demiştin. Hamile olduğunu öğrendiğimde ben de umutlandım açıkçası. Belki tüm belirtiler herzaman olmuyordur. Bilemiyorum, sadece bekleyip göreceğiz artık. Şu anda reglime en az 5 gün var ve sanki yarın hastalanacakmışım gibi karnım ağrıyor. Bir de bugün ilke kez dediğin kasılma oldu. Bu ay artık bir süpriz istiyorum.

Merhaba bende yeni üyeyim.Ben kızıma hamile kaldığımda ki belirtiler adet öncesiyle aynı.Abartılı değişik bişey yok 1 Senedir ugrasıyoruz kardeşi olsun diye fakat başarılı olamadık.4 aydır klomen kullanıyorum bakalım bu ay ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…