Bu arada kimse yok mu arkadaşlar.. Ben biraz kendimi tanıtayım sizlere. 32 yaşındayım ve 4 aydır evliyim. İstanbul'da yaşıyorum. Eşimde işi gereği sürekli seyahat ediyor. Çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz allahtan dileğim hayırlısıyla çocuğumuzu sağlıklı bir şekilde göndermesi...bizim ailede ikizde var hatta keşke ikiz olsa... :1rolleyes:
merhba kist varken hamilelik olabiliyo mu bilen var mı?bende kist oldu gonaphene kullanmıştım.şimdi başka ilaç verdi dr duphaston diye bişi.
merhaba,yeni üyelerdenim ..inşallah tüm cocuk sahibi olmak isteyenlere allah nasip eder,sizlere bir sorum olucak..7 cm e yakın miyomum var fakat doktorum endimetrium a uzak karnına doğru büyüyo dedi ve hamilelik önerdi sezeryanla miyomunu da alırız dedi çok da tecrubeli bir doktor fakat genede içimde bi korku oluştu çocuğa bi zararı olur mu yada hamile kalmamı engeller mi miyom..ve hamilelik dönemim çok problemli geçer mi açıkçası çok tedirginim bilgilendirirseniz sevinirim sevgilerimle..
Eşim gelecek bugün 19:00 gibi işyerinden beni alacak. Böyle özlemle geçiriyoruz işte yeni evli olunca da çok zor oluyor. Üstelik çok istediğimiz çocuğa da kavuşamıyoruz. Umarım bu defa Allahım görürde nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?