Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba Funke,
27 haziranda regl olduysan 7-8 aslında tam isabet olmalı. Tabi ne kadar sürede bir regl olduğuna da bağlı. Yani siklus'una. Bence eşinle çok fazla yan yana gelemiyorsan kesin ovulasyon testi al derim. En azından yumurtlayıp yumurtlamadığını bilirsin.

Merhaba bende yeni üyeyim.Ben kızıma hamile kaldığımda ki belirtiler adet öncesiyle aynı.Abartılı değişik bişey yok 1 Senedir ugrasıyoruz kardeşi olsun diye fakat başarılı olamadık.4 aydır klomen kullanıyorum bakalım bu ay ne olacak?

:uhm:Merhaba bende yeni üyeyim.Ben kızıma hamile kaldığımda ki belirtiler adet öncesiyle aynı.Abartılı değişik bişey yok 1 Senedir ugrasıyoruz kardeşi olsun diye fakat başarılı olamadık.4 aydır klomen kullanıyorum bakalım bu ay ne olacak?

merhaba kızlar.bu aralar pek takip edemiyorum.yeni üyeler aramıza hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.

aslında itiraf etmek gerekirse ben belirtilere kendimi fazla kaptırmamak için biraz uzak duruyorum.adetime 10 gün kaldı.zaman geçmek bilmiyor.diğer aylar hüsrana uğradığım için bu ayda umudum yok.

kızlar nerdesiniz yaaa :sm_confused:ben geldim diye kaçtınız mı hepiniz:roflol::roflol::roflol:

Ben klomen'i ilk kez duyuyorum. Eşimin sperm değerleri iyi olmadığı için hep ona odaklandık. Ameliyat oldu. Doktorum bana ne prolaktin testi ve de başka birşey yaptı. Sadece ilaçlı rahim röntgeni istedi her ihtimale karşı. Daha önce hamile kalsan, doğum yapsan da farketmezmiş. Tüplerde tıkanıklık olabiliyormuş. Bu röntgen işi de çok zahmetliymiş öğrendiğim kadarıyla.Klomen ne işe yarıyor. Hemen eczaneden birkaç kutu alayım:dance:

Her ay yeni bir bekleyiş ve umut hepimiz için. O kadar çok isteyip de bebeği olmayan var ki Suzanşan. Hepsinin söylediğinde ortak bir cümle var." Ne zaman kafamdan attım, hamile kaldım. Yine internette okumuştum. Spermlerin geçtiği yolu ağlarla dolu bir yer olarak düşün.Eğer aklın hep bu fikirde okursa bu ağlar o kadar sıklaşıyor ki sonuçta yumurtaya ulaşamaz duruma geliyorlarmış. Mümkün olduğunca kendini sıkmamaya çalış bence.

bende o yüzden aranıza fazla katılamıyorum.ne zaman açsam hep belirtiler konuşuluyor.farklı bir konu açılsa da herkesin kafası birazcık dağılsa ne güzel olur

ben evleneli yarın sekiz ay oluyor.29 yaşındayım.meslek aslında güvenlik görevlisiyim ama yapmak istemediğim için çalışmıyorum.antalyadayım.

bu arada yeni katılan arkadaşlardan belki bilmeyenler vardır.yeni yazılanları görmek için arada bir f5 e basın.ilk zamanlar bende zorlanmıştım

Ben 31 yaşındayım, hala inanamasamda. 4 yıldır evliyim ama eşimi 11 yaşımdan beri tanıyorum. Arkadaş, sevgili, nişanlı derken sonunda kocam oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…