Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ne kadar güzel en azından çok iyi tanıyorsundur.bizde eşimle 9 yıl önce tanıştık.çıkmamızın 5. yılında evlendik.flört baya uzun sürmüş değil mi:roflol:

Ben 8 sene çıktım. Flört etmek güzel ama evlilik gibisi yok derim. Boşuna zaman kaybetmişiz. Çalışmayı düşünmüyor musun

aslında bizim zaman kaybımız eşim yüzünden oldu.o kendini hazır hissettiği zaman evlendik.daha doğrusu kendini biraz toparlamak için zamana ihtiyacı vardı galiba.ama o da bu kadar uzattığı için pişman.keşke daha önce evlenseymişiz diyor

Ben o kadar yoğun çalışıyorum ki. Çok stresli bir işim var. Kurumsal bir firmada yöneticilik yapıyorum. Bazen stresten vücudumun zarar göreceğini, hatta bu yüzden hamile kalmakta güçlük çektiğimi düşünüyorum. Kısa zamanları kaçarak değerlendirmeye çalışıyorum. Evde gün ve saat düşünmeden oturmayı o kadar çok istiyorum ki. Yani şanslı bir dönemdesin. Hem de Antalya gibi bir yerde.

Benim eşimin de hazırlanması uzun sürdü. Erkekler maddi açıdan sağlamda olmak istiyorlar. Ama zaman kaçıp gidiyor. Onunla 20 yaşındaydım çıkmaya başladık. 28 yaşımda evlendim. Az zaman mı bu. Ne gerek vardı? Ben de hiçbir zaman evlenelim demedim açıkçası. Ona bıraktım herşeyi.

hiç oradaki üyelerle tanışmayı düşündün mü canım.ah bizim buralardan katılanlarda çok olsaydı ben bir tanışma günü ayarlardım herhalde

genelde erkekler bu konuda çok yavaş kalıyorlar.halbuki bilselerki yaşın gebelikteki faktörünü.

Zaten çok yeniyim. Pek kimseyi tanımıyorum. Belki bize kızıyorlardır. Şu anda forum hamilelik belirtileri üzerine. Başka konudan bahsetmemizi hoş karşılamayabilirler. Herkes kendinden birşeyler arıyor. Derdine, umuduna ortak da diyebiliriz

haklısın ama benim gibi belirtilerden uzak olmak için hiç buraya uğramayanlarda var.istersen belrtilere dönebiliriz

benim adetim 3 ağustosta ama 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar giriyor.herhalde üşüttüm.klima çarpmış olabilir

Çok tatlısın. Sohbet etmek çok güzel ama maalesef yapmam gereken birçok iş var. Haftasonu İst.'u terkedeceğim de bavulumu hazırlamam lazım. Eşim gelen kadar işleri yetiştirmem gerekiyor. Salı günü döneceğim. Kendine iyi bak. Eğer belirtileri okumaya dönersen tekrar görüşürüz.:smiley-cool:

sana iyi eğlenmeler.kolay gelsin.girebilirsem görüşürüz canım.kendine çok iyi bak.Allah gönlüne göre versin:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…