Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın arkadaşlar 23 temmuz regli günümdü fakat halen olmadım biçgündür mide bulantısı var kasıklarda ağrı göğüslerde batma dün beyaz akıntı oldu dün sabah ve bu sabah mide bulantısı artı hafif başım dönüyo tansiyonum düşüyo sanki dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı gerçi eczaneden alırken henüz belli olmaz en az idrar testiyle 1 haftada çıkar sonuç dedi kan testide boşa yaptırmak istemiyorum pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum. offffffffffffff çok sıkıntılı bir süreç sizce ne zaman yaptıyayım kan testiniii

gunaydın canım belki stres yaptıgın için olmamıssındır biraz daha bekle derim gerci bekleyince de zaman gecmek bilmiyor biliyorum ama hafta içi falan yaptır istersen benimde gunum gecti ve butun belirtilerim vardı idrar yaptım pozitif cıktı kan yaptım negatif bosu bosuna yaptırdım heveslendim idrarda cıkınca ve hala olmadım adet stres yaptıgım için o yuzden belirtilere aldanma derim benim gibi depresyona girersin

Arkadaşşlar bugünlerde herkesin adet günü geçiyor benimde adetimin günü 23 temmuzdu bende halen olmadim hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok sadece adet belirtim var dizlerim ağriyor açikcasi testte yapmak istemiyorum çünkü her yaptigimda hüsrana ugruyorum

canım haklısın bende belirtilere çok kaptırmamaya bakıyorum kendimi olmazsa çok kötü olurum sitresten olabilir belki gecikmeler hepimiz geriliyoruz işte elimizde olmadan hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırızzz

Arkadaşlar merhaba bunu da hayatın doğal akışı diye düşünün bence olursa da hayrına olmazsa da hayrınadır. Tabi ısrarla olmuyorsa o zaman bunun için başka yollara başvurmakta var ama bunları bile stres altında karşılamamak lazım. Çünkü eğer tedavilerinde hiçbiri tutmuyorsa isyan etmek olmaz. Herşeyi denediğinizde de olmuyorsa takdir allahın diyeceksiniz. Oluruna bırakmak lazım... Hayatın akışı bu... İnsanoğlu denen varlık ilk dünya yüzeyinde ortaya çıktığından beri doğum olgusu var... Herşey nasip kısmet arkadaşlar...

üstelik bu çağda kadın olarak dünyaya gelmiş olmamız bile bizler için bir şans. Çok eskilere baktığınızda kadınlar doğum yüzünden ne sıkıntılar yaşamışlar. Büyük zorluklar altında doğumlarını gerçekleştirmişler. Düşünün ki diş yüzünden ölen insanlar varken şükredelim bu çağda ve çok iyi şartlarda doğum yapmak isteyen kadınlar olarak yaşıyoruz... :CüvCüv::1rolleyes:

arkadaşlar hasta olacakmışım gibi belirtiler var ama daha olmadım... bakalım sonuç ne olacak... bugün tam günüm yani pembe pembe de olsa gelmesi gerekiyor... gelmezse ilk şaşkınlığımı bugün yaşayacağım demektir. Benim bir gün dahi olsa gecikmez mevsim dönümünde beklerim ama bu dönemi geçtim. Kaldı ki geçtiğimiz bahar ayındaki mevsim dönümünde bir kere 30 günde oldum ondan sonra hep tam günümde oldu yine...

malesef biraz önce hasta oldum baya kendimi kötü hissettim moralim bozuldu insan elinde olmadan kendini güzel şeylere kaptırıyor neyse kısmet bu ayda değilmiş rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder

malesef biraz önce hasta oldum baya kendimi kötü hissettim moralim bozuldu insan elinde olmadan kendini güzel şeylere kaptırıyor neyse kısmet bu ayda değilmiş rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder

:teselli: çok üzüldüm canım inşallah doktora gitmenegerek kalmadan olur çocuğun tedavi sırasında daha zor geliyo adet olmalar a.s.

TATLI BELA üzülme bak benimde şu an için belirsizliğini korumaya devam ediyor. Rabbim ne zaman uygun görürse bebişlerimiz olacak. Hem daha gençsin, ben 32 yaşındayım... Takma kafana çok fazla... hayatın akışına bırakmalısın... Hayatımızda yaşayacağımız günlerimizden birinde allah sağlık versinde bebişlerimizi görmemizi nasip eylesin... :1rolleyes:

canım ya tek kelimeyle çok üzgünüm o kadar umutlanmıştımki 3 gün geçmişti günüm neyse bundandada var bir hayır ne diyebilirizki

funke canım olma ihtialini içinde yüksek tut sonra insan çok üzülüyor hem yaşın büyüktedegil ayrıca kendini komplekseler sokma rabbim vermeyi nasip ederse yaşa falan bakmaz

hepinize teşekür ederim arkadaşlar ne olur birbirimize dua edelim

geçmiş olsun canim
fazla üzülmemey çaliş ki işin daha kolaylaşsinç
nazli bebkelerden demek ki senin meleğin
allah yaridmcimiz olsun
tabi ki her iş dua ile
bende garib bir şekild bekliyorum.
Ha şimdi ha sonra diye
ama bakalim daha adetime 1 hafta var
nasil geçer bu günler bilmem

TATLI BELA'cım senin içinde dua edeceğim ben burada bebiş isteyen herkese dua ediyorum. Sende artık canını sıkmıyorsun yaşın var daha... Ben ne yapayım... Kendini şanslı saymalısın ve dediğim gibi akışına bırakmalısın... Meraklanma takıyor gibi görünsemde ben akışına bıraktım ama işte meraklanıyor insan...

Şimdi ben ayrıca size daha öncede aşağı yukarı bahsetmişimdir ama daha detaylı geçeyim ovulasyon hesaplamaları var biliyorsunuz. Ondan yaptım şimdi emin olmak için tekrar. Ve pembe pembe dahi gelse o günleri ilk gün olarak aldım. Bu hesaplama sonucunda diyor ki

Girdiğiniz verilere göre silkuslarınız yaklaşık 28 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz muhtemelen 24/07/2008 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 05/07/2008 ile ovulasyon gününüz olan 10/07/2008 arasındadır.

Şimdi ben eşimle 7 - 8/07/2008 tarihlerinde birlikte oldum... Şansım var görünüyor ama 3.deneme bu daha öncesinde de denk geldiğini hatırlıyorum ama olmamıştı... insan ne diyeceğini bilemiyor...:1rolleyes:

selam:)

canım bu ovulasyon günleri her zaman belirlenen tarih aralağında olamayıp 1-2 gün kayabiliyor her ne kadar adet düzenli ise de o ay farklı faktörlerden yumurtlama aralığı kayabiliyor okuduğum kadar ile o yüzden ovulasyon aralığın 05/07-10/07 arası ise 4/07-6/07-8-07-10/07 gb gün aşırı birlikte olmak ihtimali oldukça yükseltiyor diye biliyorum yani ovulasyon dönem aralığında 3-4 kez ilşkiye girmek şansı yükseltiyor spermler 48-72 saat kadar yaşaşıyabiliyor yumurta ise 12-24 saat kadar o yüzden 10 temmuz da ovulasyonunun olma ihtimaline göz önüne alarak 11/07 de de birlikte olmak işe yarayabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…