günaydın arkadaşlar 23 temmuz regli günümdü fakat halen olmadım biçgündür mide bulantısı var kasıklarda ağrı göğüslerde batma dün beyaz akıntı oldu dün sabah ve bu sabah mide bulantısı artı hafif başım dönüyo tansiyonum düşüyo sanki dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı gerçi eczaneden alırken henüz belli olmaz en az idrar testiyle 1 haftada çıkar sonuç dedi kan testide boşa yaptırmak istemiyorum pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum. offffffffffffff çok sıkıntılı bir süreç sizce ne zaman yaptıyayım kan testiniii
gunaydın canım belki stres yaptıgın için olmamıssındır biraz daha bekle derim gerci bekleyince de zaman gecmek bilmiyor biliyorum ama hafta içi falan yaptır istersen benimde gunum gecti ve butun belirtilerim vardı idrar yaptım pozitif cıktı kan yaptım negatif bosu bosuna yaptırdım heveslendim idrarda cıkınca ve hala olmadım adet stres yaptıgım için o yuzden belirtilere aldanma derim benim gibi depresyona girersin
malesef biraz önce hasta oldum baya kendimi kötü hissettim moralim bozuldu insan elinde olmadan kendini güzel şeylere kaptırıyor neyse kısmet bu ayda değilmiş rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder
malesef biraz önce hasta oldum baya kendimi kötü hissettim moralim bozuldu insan elinde olmadan kendini güzel şeylere kaptırıyor neyse kısmet bu ayda değilmiş rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder
hepinize teşekür ederim arkadaşlar ne olur birbirimize dua edelim
selam:)TATLI BELA'cım senin içinde dua edeceğim ben burada bebiş isteyen herkese dua ediyorum. Sende artık canını sıkmıyorsun yaşın var daha... Ben ne yapayım... Kendini şanslı saymalısın ve dediğim gibi akışına bırakmalısın... Meraklanma takıyor gibi görünsemde ben akışına bıraktım ama işte meraklanıyor insan...
Şimdi ben ayrıca size daha öncede aşağı yukarı bahsetmişimdir ama daha detaylı geçeyim ovulasyon hesaplamaları var biliyorsunuz. Ondan yaptım şimdi emin olmak için tekrar. Ve pembe pembe dahi gelse o günleri ilk gün olarak aldım. Bu hesaplama sonucunda diyor ki
Girdiğiniz verilere göre silkuslarınız yaklaşık 28 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz muhtemelen 24/07/2008 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 05/07/2008 ile ovulasyon gününüz olan 10/07/2008 arasındadır.
Şimdi ben eşimle 7 - 8/07/2008 tarihlerinde birlikte oldum... Şansım var görünüyor ama 3.deneme bu daha öncesinde de denk geldiğini hatırlıyorum ama olmamıştı... insan ne diyeceğini bilemiyor...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?