:çok üzgünüm:Merhaba kızlar eşimle bebek istemeye ayın 15 başladık daha önce korunuyorduk.1 haftadır bana bir haller oldu ağrılar bulantılar akıntılar göğüs uçlarım bile değişti.anlıyacağınız kesin hamileyim dedim. reglime 4 gün var henüz.dün koyu kahve akıntım olunca bugün bursanın en iyi doktorlarından birinden randevu aldım.gittim doktor bebek olmadığını söledi:bbo:kendi kendine olup kaybolan bir zararsız kist ve iltihap varmış.eeee neoldu belirtiler ben kaç gündür hayal alemindemi yaşıyorum.daha bir ay olmadı bebek istmeye başlıyalı belki üzülmem yersiz ama kendimi deli gibi hissediyorum.
yani kızlar ümidinizi kırmak istemem ama benimki kırıldı:1no2:
teşekkür ederim tesellin için canım.ama insan kendini eşine karşıda tuhaf hissedio kaç gündür hamleymişim gibi davranıyorum onada o da bana diodik kesin hamilesin.inandırdık kendimiizi.ama ultrasyonda bişey çıkmayınca şaşırdım.haklısın sağlık önemli hamile kalmadan önce.ama kist önemli bişi değilmiş kendikendine çıkıp kaybolan fonksiyonel bişeymiş.akıntı iiçin fitil verdi.bakalım regli ne zaman olucam ondan sonra tekrar kontrole gidicem.aslında bu kontrol iyi oldu çocuk düşünmeden önce herkesin yaptırması gerek.nasip belki bir dahaki aya:)ama tek bildiğim bir dahaki ay hiç hamileliği düşünmücem.kendi yalanıma kendim inanıyorum.
Ben korunmayı bırakmadan önce göründüm doktora, dediki son 10 yıldır gördüğüm en iyi yumurtalar..ama sana smear ve kültür de yapalım..yaptı...ve benim farkedemediğim günlük fizyolojik akıntı sandığım bir akıntı meğer enfeksiyonmuş ki ilerlerse iltihapa da dönüştürebilir dedi..antibiyotik ve vajinal krem verdi 1 haftada temizlendi.... ama tam bu yumurtlama dönemimde şimdi de sistit ağrısı çekiyorum ve antibiyotik kullanamıyorum bu arada sanırım böbreklerden de kum döküyorum:) yani beklenmedik bir sürü ağrıza çıkabiliyor ..sistit ben de gmrülmemiş bir şeydi dr. ilişkiden sonra spermleri vajinada beklettiğinden olabilir dedi..yani bir de idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum ilaç almıyorum günde 3 lt su içmeye çalışıyorum...insan kendini dinlemeyecek hamile miyim diye ta ki elle tutulur bir test olmadan malesef insan dayanamıyor merak ve heyecan..ama işte bir pürüz çıkıncada isyan edesin geliyor ..ben kendimi fazla dinlemekten korkuyorum belirtileri okuyorum ama kendimde aynısının olmasını beklemiyorum.senin çin çok üzüldüm ama bir sonraki aya inşallah sağlığınla beraber bebeğinde gelir canım
aryacım bu arada ultrasonda görünecek günün geçti mi?
saol cnm en önemlisi allah herkese sağlıklı bir evlat ve kolay doğum nasip etsin:)doktordan yeni geldiğimde çok sinirliydim ama şimdi iyiyim.ben bütün kış idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek iltihabı çektim tam 6 ay boyunca kullanmadığım antibiotik kalmadı ama geçmedi en son doktor genta die bir iğne var ondan verdi.onu da bir kez vuruldum işyerinde oturamadım.acayip yakıcı bir iğne.sonra bir doktor arkadaşım maydanoz suyunu önerdi.her gün bir bardaklık cezvede maydanoz suyu kaynatıp taze taze içtim.her sabah ama aksatmadan hatta bazen gecede içtim.inanması zor ama 10 gün sonraki tahlilimde böbreklerimde hiç iltihap kalmamıştı ağrılarımda geçti.bu akıntı fazlalığı bende çocukluğumdan beri var doktor normal bişey dedi ama ilaçlarla azaltabiliriz dedi.ben eşime söledim bugün maydanoz alıcak kaynatıp içmeye başlıyacağım sanada tavsiye ederim.kist içinde yeşil çaya başlıcam annem urunu onunla yoketmişti.beni dinle maydanozu dene
tamam tadı çok güzel değil ama ilaç niyetineyerimseniben
fisfisfisbilmemki olsaydı çıkmazmıydı dersin.neyse 4 gün sonra kesin sonuç ilk sana haber vericem canım.gözükmemezlik oluyormuş mu?
evet sadece ultrasyonla baktı başka neyle bakıo ki?
cnm saol yardımcı olduğun için.ben eğer 15 temmuzda kaldıysam 29 gözükücek o halde.kan testi regl geçmeden yaptırmak saçma olmazmı.ben en iyisi bekliyeyim bakalım zaman ne gösterecek eğer ayın 28 gelmezse ertesi sabah hemen kan testi yaptırırım.yani az da olsa halen ümitlenmeliiyim o halde.eğer bebişş varsa sanada haber veririm teyzesi:)
arkadaşlar size bir sorum olucak ben 9 aydır korunmuyorum fakat hamilelik yok daha benim son adet tarihim 6 temmuzdu ve eşimle düzenli olarakl ilişkiye giriyoruz ve ben bu ay akıntım için ftil kullandım ama bende 3-4 gündür çok feci şekilde kasık ağrısı ve tam üstte ağrı var bugünde belim ağrımya başladı daha adetime 12 gün var ben hiç bişi anlamadım bilgileriniz varsa bana da cvp yazarmısınız ilk defa böyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?