Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bence hiç sıkılmanı gerektiren bi durum yok. seninle aynı şeyleri pek çok kişinin yaşadığını en azından buradan okuduklarınla sende biliyosun bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah ... çok şükür sağlığınız yerinde hayırlısıyla olsun inşallah

Hamilelik belirtisi sizinde dediğiniz gibi kisiden kisiye değişiyor.
Mesela benim ablamın adeti hiç düzenli değildir.
2 tane kızı var ve 3 bebeğimiz yolda Temmuz'da buluşacağız.
Ablam her hamileliğinde hiç bu söylenenleri yasamadı :) en son bebeginede hamile olduğunu 2 ay sonra öğrendi.
Biz ne kadar kendimizi dinlesekte. Bir o kadar umutsuz yasıyoruz. Her ay umutlaniyoruz.
Bence en guzeli ablam gibi yasamak :)

secindim senin adına tebrikler inşallah hamileliin hep byle sorunusz geçerhangi gebelik testini kullandnn bu arada..

secindim senin adına tebrikler inşallah hamileliin hep byle sorunusz geçerhangi gebelik testini kullandnn bu arada..

inşallah... çok teşekürler. ben yanlış hatırlamıyorsam miratech kullandım. her defasında başka bi tane kullanıyodum ama hamileliğimi bununla öğrendim ilk gün çıktı

arkadaşlar merhaba.siteye yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim ve artık korunmuyoruz. çok saçma geleceğini biliyorum ama yormaya başladı bu kasık ağrısı beni ve buradakileri okuyunca meraklanmamak mümkün değil. dediğim gibi ama ilk ilişkimiz ayın 7sinde oldu. adetim 29 nisanda bitti. 7sinden beri kasık ağrım devam ediyor. benim her ay yumurtalarım çatladığında kanamam olur ve ağrı çekerim. aynı şeyin daha şiddetlisini hala yaşıyorum. kanamam oldu bitti. ama sol kasığımdaki ağrı rahatsız ediyor. kahve lekeler oluyo arada. gün aşırı ilişkiye giriyoruz. valla yumurtam erken mi çatladı acaba.. ne olur yardım edin ya.. ben de 29 mayısı bekliyorum şimdi heyecanla.. çalıştığım yerde hep hüsrana uğrayanlar var.. o yüzden benim de umudumu kırıyorlaR. buraya gönül rahatlığıyla yazdımm.. destek olalım birbirimize...

arkadaşlar bugün adet oldum.ama çok az kahverengi arada pembe geliyo.kesilmiş gibi sanki.çok ağrım yok.göğüslerim ağrıyo ve sızlıyo.test yaptım biri negatif diğeri saçma hiçbişey anlamadım.gebelik ihtimali?

merhaba arkdaşlar ben kanda bır hafta önce hamilelik testı yaptırdım sonuç malesef olumsuzdu. ama o kadar cok baş dönmemm ve mide bulantı vardı ki ve hala da var.yemek yıyorum peşine midem kötü oluyor. adet günüm iki gün geçti hala olmadım. çok sık idrara cıkma da var. göğüsüm adet olacakmışım gıbı acıyor. sizce hamilelik var mıdır yoksa tamamen pisikolojik mi.?çok istiyorum ama kanda bir hafta önce baktırdığımda yok denildi. yardımcı olur musunz arkadaşlarrrr.

canım kan testini erkenmi yaptırdın. keşke şimdi yaptırsaydın. hatta imkanın varsa yaptır. birde idrar testi yap bakalım sonuç ne olacak. İnşallah hamişsindir.

Merhaba kızlar ben yeni üyelerdenim ve şaşkın anne adayı:) geçen ay nisan 15de adet oldum ve nisanın 25inden beri ateş basması ve ciddi kasık ağrılarım var bu ay korunmadıkta.11mayısta evde test yaptım pozitif çıktı hemen kan testi için doktora gittim hala testin yanlış olabileceğini düşünüyordum çünkü regl sancılarım vardı.Kan testinde hcg 170 çıktı ama ultrasonda daha bişey görünmedi doktor daha çok küçük 15 gün sonra görünür dedi.Ben çok şaşkınım ilk duyduğumda hem kahkaha attım ve gözlerimden yaşlar aktı:) çok garip bişey doktora ayın 25inden sonra gideceğim ama bu kasık ağrıları beni çok korkutuyor etrafımda herkesde düşük veya bebeğin gelişmemesi olayları var çok korkuyorum.doktor rahmin büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi ama.....

bende nisan 15te adetim başladı. korunmadık. bebek istediğim için mi bilmiyorum ama kendimi halsiz yorgun uykusuz hissediyorum. 2 gündür kasıklarım hafif ağrıyor. bu günlerde adet olabilirim. ama teste yapmadım hiç, adet günüm geçsin istiyorum. rüyalarımda bebek emzirirken gördüm kendimi. ooff ya sabırsızlanıyorum! idrar testi alsam sonuç çıkar mı acaba ??

canım kan testini erkenmi yaptırdın. keşke şimdi yaptırsaydın. hatta imkanın varsa yaptır. birde idrar testi yap bakalım sonuç ne olacak. İnşallah hamişsindir.

ya bugun üçüncü gün adetım geceli evde kendımde ıdrar testı yaptım çok silik çıkttı anlam veremedım bbılmıyorum yanı ama baş dönmemm cok fazla. bundan ıkı ay öncede düşük yaptım hamıle olduğumu anlayamamıştım butun belırtilr vardı aslında ama ben hep başka şeylere yordum. bu sefer kanda baktırdığımda olmsuzdu üzerınden dokuz gun gectı kendım bugun evde yapotım sılık bı şekılde cıktı. bılmıyorum canım ama cok ıstıyorummmm

buraya sizlere daha öncesinde hamile olduğumu yazmıştım belki hatırlayan arkadaşlar olur...malasef 8.haftamızda gebeliğime son verildi yani dün...rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin.... çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin

benim bugün 12. günüm ovulasyondan sonra dün yaptım bişi cıkmadı
şimdi yine yapıcam bakiyim...

Cok net cikmiyor zaten o testler silik de olsa cizgi gorduysen mutlaka kan tahlili yaptir. Buyuk ihtimalle sonucun pozitif cikar.

Allah sabir versin canim İnsallah en kisa zamanda saglikli bir hamileligin olur ve evladini kucaklarsin

Periyodun kac gunde bir bilmiyorum ama sonuca cok takilmadan bir idrar testi yapabilirsin. Cizgi gormezsen de moralini bozma adetin ile ilgili normal disi durumlar olursa kan tahlili yaptir. Cunku bazen regl oldum saniliyor ama meger hamile olunuyor

mrb kızlar bnde yeni evlendim ve hmn cocuk istiyoruz en son 31 nisanda adet gordüm 1 hafta önce ilişkimiz oldu sonrasında 2 gün önce idrar testi yaptım dayanamadım 2.cizgi cook silik bir şekilde cıktı cok ümitlendim 2 gündür hazımsızlık ve gaz problemi yasıyorum goguslerimde asırı bir hassasiyet var ve kokulara cok duyarlıyım kasıklarımda da agrı var persembe günü kan testi yaptırıcam sizce hamile miyimdir?? içim içime sıgmıyor allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…