selam arkadaşlar... 8 ay boyunca her ay hamilemiyim diyip bu siteye bakıp bakıp belirtileri kendime yormaya çalışıyordum... Eğer bigün hamile kalırsam belirtileri yazıcam diyodum veeeee hamileyim şu anda 7 hafta doldu. Eminim herkes (daha önce benimde olduğum gibi) belirtileri merak ediyo. Arkadaşlar adet öncesi gebelik belirtisi kesinlikle adetle aynı.ben şahsen adet olacağım diye bekliyodum çünkü adet belirtilerinden hiç farkı yoktu. Normalde adetlerim çok düzenlidir saati bile şaşmaz ve ben o gün akşama kadar hastalanmayınca test yaptım ve net bi şekilde pozitif çıktı. Bende tek farklılık adet öncesi aşırı derecede susuyodum ki normalde doğru düzgün su içen biri değilim... öyle lekelenmeydi yok şuram ağrıdı yok halsizim yok karnımda hareketlenmeler var hamileyim demekle olmuyomuş. Tıpkı adet belirtisi gibi göğüslerde ağrı gerginlik ve adet günü adet olacakmış gibi ağrı.. Yani kendinizi her an adet olacakmışsınız gibi hissediyosunuz. Bende hiç lekelenme olmadı zaten ilerleyen günlerde de olmaması daha iyi çünkü düşük belirtisi oluyo... Ekleyeceğim şey kesinlikle hamile kalayım deyipte kendinizi strese sokmayın ben hiç hamileliği düşünmediğim bi zamanda kalmışım çünkü yumurtlama zamanı bi kaç gün geçmişti memlekete gittik hiç aklımın ucundan geçmiyodu ve kesinlikle eşimle hamile kalayım stresiyle vakit geçirmedim hiç sizde öyle yapın mutlaka inşallah hayırlısıyla sizde bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz. Ve bu arada 7 hafta bitti bende hala mide bulantısı yorgunluk vs gibi şeyler yok yani hiç bu belirtilerin olmasını beklemeyin özellikle adet öncesi
secindim senin adına tebrikler inşallah hamileliin hep byle sorunusz geçerhangi gebelik testini kullandnn bu arada..
merhaba arkdaşlar ben kanda bır hafta önce hamilelik testı yaptırdım sonuç malesef olumsuzdu. ama o kadar cok baş dönmemm ve mide bulantı vardı ki ve hala da var.yemek yıyorum peşine midem kötü oluyor. adet günüm iki gün geçti hala olmadım. çok sık idrara cıkma da var. göğüsüm adet olacakmışım gıbı acıyor. sizce hamilelik var mıdır yoksa tamamen pisikolojik mi.?çok istiyorum ama kanda bir hafta önce baktırdığımda yok denildi. yardımcı olur musunz arkadaşlarrrr.
canım kan testini erkenmi yaptırdın. keşke şimdi yaptırsaydın. hatta imkanın varsa yaptır. birde idrar testi yap bakalım sonuç ne olacak. İnşallah hamişsindir.
ya bugun üçüncü gün adetım geceli evde kendımde ıdrar testı yaptım çok silik çıkttı anlam veremedım bbılmıyorum yanı ama baş dönmemm cok fazla. bundan ıkı ay öncede düşük yaptım hamıle olduğumu anlayamamıştım butun belırtilr vardı aslında ama ben hep başka şeylere yordum. bu sefer kanda baktırdığımda olmsuzdu üzerınden dokuz gun gectı kendım bugun evde yapotım sılık bı şekılde cıktı. bılmıyorum canım ama cok ıstıyorummmm
benim bugün 12. günüm ovulasyondan sonra dün yaptım bişi cıkmadı
şimdi yine yapıcam bakiyim...
buraya sizlere daha öncesinde hamile olduğumu yazmıştım belki hatırlayan arkadaşlar olur...malasef 8.haftamızda gebeliğime son verildi yani dün...rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin.... çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin
bende nisan 15te adetim başladı. korunmadık. bebek istediğim için mi bilmiyorum ama kendimi halsiz yorgun uykusuz hissediyorum. 2 gündür kasıklarım hafif ağrıyor. bu günlerde adet olabilirim. ama teste yapmadım hiç, adet günüm geçsin istiyorum. rüyalarımda bebek emzirirken gördüm kendimi. ooff ya sabırsızlanıyorum! idrar testi alsam sonuç çıkar mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?