Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

aslında çok saçma öyle olacağına sanki msn de konuşuyo gibi olsa ne güzel olur canım senin msn adresin var mı senle tanışmak isterim ama nasıl vereceksin adresini seni çok merak ediyorum benim msn adresimi sana versem isim ve soyisim olarak almıştım sen verebilirmisin eğer bi mahsuru yoksa seni tanımak isterim canım çok aklı başında olgun birisin yaşına göre çok olgunsun canım seni çok sevdim

tabi veririm canim. ama burdan yazamiyoruz biliyorsun. Ozelden mesaj atmak lazim onun icin. ben nasil yapilacagini hala ogrenemedim ozelden. birazcik kurcaliyayim bulurum :)

bi film izledim kizlar melisa diye hostu ama genclik filmiymis yani lise zamanindakilere göre neyse.kizlar ben bugün doktora gittim 1 hap ve krem verdi asagim aciyoduya.sizen yardim isteyebilirmiyim kizlar benim adetim 14 gecesi yani 3gibi oldu yani 15mi oluyor 14mi hesaplamalarima göre cumertsi yumurtalama günlerim basliyormus dogrumu kizlarya kafayi yiycem bebis diyetatlicadiarzu

tabi veririm canim. ama burdan yazamiyoruz biliyorsun. Ozelden mesaj atmak lazim onun icin. ben nasil yapilacagini hala ogrenemedim ozelden. birazcik kurcaliyayim bulurum :)

mutlaka onu öğren arkadaş olalım seninle.çünkü çok aklı başında bir insansın canım senin gibilere ihtiyacımız var hem birbirimize destek oluruz ne güzel olur :dance:

tabi canim sen onu 15'i say. zaten neyseki yumurtlama bir gun surmuyor. 1 gun atlayarak saysan bile tutar insallah.

bende de o sorun oluyo canım gece geç saatte olduğum zaman hangi tarihi gözönüne alacağımı şaşırıyom sen kaç günde bi adet oluyosun canım bu arada stres yapıyon bişeyi çok isteme çok istediğinde sonuç hüsran oluyo rahat ol düşünme bak o zaman nasıl hamile kalıyonşutarafagitti

okudum sekerim yarin mahfolcam valla hic biriktirmezdim hemen yikardim aslinda.bu sefer tembelligim tuttu biriktii camasir sepeti doldu bide yaninda ek bi sepet daha koydum sigmiyor off bidaha biriktirmicem.yikimda kurtulum yarin

28de bir oluyodum ama regl dönemlerim bu 2 aydir sasirdi gecen ay 3 gün önce oldu buayda 1 gün sonra.gerci normalmis 2 gün oynamasi.ya kizlar bu ay belirti falan aramicam kendimde resmen paronayak oluyoruzya.karnim agridi belim agridi aha belimmde agridi, tamam iste tuttu diyip üzüyoruz kendimizi.

kizlar canim cok sikkin kocamla küsüz ya cildircam beni kirdi.ya cumertesiye kadar barismam lazim o inatcidir bende off neyapcamya

okudum sekerim yarin mahfolcam valla hic biriktirmezdim hemen yikardim aslinda.bu sefer tembelligim tuttu biriktii camasir sepeti doldu bide yaninda ek bi sepet daha koydum sigmiyor off bidaha biriktirmicem.yikimda kurtulum yarin

hele bide birikince off. ben kac tur yapiyordum. Napcan idare etcen artik. Pahali mi orda meret camasir makineleri?sırnaşık şey

bak canım ne dicem ben bu ay 30 günde bi adet oldum ve yumurtlama takibi yaptırdım normalde yumurtam 16.günde olması gerekirdi çünkü yumurtlama günümü internette hesapladığımda 16.günü gösterdi ama ben 13.gün yumurtlamışım ultrason takibiyle gördüm ve doktora dedim ki ama nasıl olur ben 16.gün yumurtlamam lazım dedim o da kayabilir normal dedi ona göre davran

kizlar canim cok sikkin kocamla küsüz ya cildircam beni kirdi.ya cumertesiye kadar barismam lazim o inatcidir bende off neyapcamya

Neden ozellikle cumartesiye kadar onu anlamadim :)) Bizde ara ara kusuyoruz ama hemen barismaya calisiyoruz sonra. Boyle boyle yuruyor evlilikler canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…