arkidisler napiyosunuz bakim bensiz
arkidisler napiyosunuz bakim bensiz
aslında çok saçma öyle olacağına sanki msn de konuşuyo gibi olsa ne güzel olur canım senin msn adresin var mı senle tanışmak isterim ama nasıl vereceksin adresini seni çok merak ediyorum benim msn adresimi sana versem isim ve soyisim olarak almıştım sen verebilirmisin eğer bi mahsuru yoksa seni tanımak isterim canım çok aklı başında olgun birisin yaşına göre çok olgunsun canım seni çok sevdim
tabi veririm canim. ama burdan yazamiyoruz biliyorsun. Ozelden mesaj atmak lazim onun icin. ben nasil yapilacagini hala ogrenemedim ozelden. birazcik kurcaliyayim bulurum :)
bi film izledim kizlar melisa diye hostu ama genclik filmiymis yani lise zamanindakilere göre neyse.kizlar ben bugün doktora gittim 1 hap ve krem verdi asagim aciyoduya.sizen yardim isteyebilirmiyim kizlar benim adetim 14 gecesi yani 3gibi oldu yani 15mi oluyor 14mi hesaplamalarima göre cumertsi yumurtalama günlerim basliyormus dogrumu kizlarya kafayi yiycem bebis diyetatlicadiarzu
bi film izledim kizlar melisa diye hostu ama genclik filmiymis yani lise zamanindakilere göre neyse.kizlar ben bugün doktora gittim 1 hap ve krem verdi asagim aciyoduya.sizen yardim isteyebilirmiyim kizlar benim adetim 14 gecesi yani 3gibi oldu yani 15mi oluyor 14mi hesaplamalarima göre cumertsi yumurtalama günlerim basliyormus dogrumu kizlarya kafayi yiycem bebis diyetatlicadiarzu
mutlaka onu öğren arkadaş olalım seninle.çünkü çok aklı başında bir insansın canım senin gibilere ihtiyacımız var hem birbirimize destek oluruz ne güzel olur :dance:
tamam canim. bende seni cok sevdim. hemserimsin ustelik.:teytey:
okudum sekerim yarin mahfolcam valla hic biriktirmezdim hemen yikardim aslinda.bu sefer tembelligim tuttu biriktii camasir sepeti doldu bide yaninda ek bi sepet daha koydum sigmiyor off bidaha biriktirmicem.yikimda kurtulum yarin
28de bir oluyodum ama regl dönemlerim bu 2 aydir sasirdi gecen ay 3 gün önce oldu buayda 1 gün sonra.gerci normalmis 2 gün oynamasi.ya kizlar bu ay belirti falan aramicam kendimde resmen paronayak oluyoruzya.karnim agridi belim agridi aha belimmde agridi, tamam iste tuttu diyip üzüyoruz kendimizi.
evet canım izmirliyiz ikimizde hemşoyuz bu arada nasıl öğreneceksin onu bilen var mı peki,sende webkamera var değilmi bende var da ondan sordum
kizlar canim cok sikkin kocamla küsüz ya cildircam beni kirdi.ya cumertesiye kadar barismam lazim o inatcidir bende off neyapcamya
Bi arkadas var ona sorarim canim. webcam var.
kizlar canim cok sikkin kocamla küsüz ya cildircam beni kirdi.ya cumertesiye kadar barismam lazim o inatcidir bende off neyapcamya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?