Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benimde regl günüm bugün hatta dün geceydi ama olmadım inşallah da olmam hiçbir belirtisi yok çok şükür reglin

Gmz2675 sıkma canını inşallah bir dahaki sefer bnde bir şey öğrendim bugün bir web sayfasında olmasi gereken gunlerde düzenli iliskiye girildiğinde en geç 8 9 ay icerisnde gebelk gerceklesirmis bnde o sayfadan umitlendim yani düşünsenize 8 9 aydan bahsediliyo biz bu ay denedik diyelim hemen bu ay bekliyoruz.sonra herseferinde hayel kırıklığına uğruyoruz. Her denememizde rahim duvari kalinlasiyomus kendini gebelige hazirliyomus.bu sayfada o kadar çok dualar ediyoruzki birbirimize ve içten inanıyorum kabul olacak.

İnş cnm amin ama 4yıllk evliyim ben hiç korunmadım eşimde varikosel vardı 9ay önce ameliyat oldu düzelme var yavaş yavaş ama bklm hayırlısı artık her nasib vaktine esirdir diyelim nplm allah herkese hayırlısını nasb etsin inş.sen BNm kadar beklemezsin allah dualarımızı kabul etsin inş

Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun inşallah da hayırlısıyla kucağına almak nasip olur amin :)

Rabbim tüm isteyenlere ve sana da tez zamanda nasip etsin inşallah bacım amin

Slm kızlar bişi sorcam bnm adet günm dündü beyazla karsık kahverengi leke gldi kesildi bugünde bi damla khverengi leke geldi ksildi adet gelmedi yerleşme knaması olbilrmi yaşyan varmı....
Canım sen yinede kötü düşünme benimde iki gün o şekilde olmuştu birgünde normal bildiğin adet görmüştüm ama o zmnlar bir haftalıkmış ben bir ay sonra öğrenmiştim. Ama kaybettik

kızlar benım de son 1 2 gun var sanırım bakalım bu ay ne var hıcbır belırtı yok arada adet olacakmıs gıbı sancı dısında ama ben bu sancıları adetken yasardım tam boyle yuksek mıktarda kan gelecekken agrı gırer ya onun gıbı aynen goguslerım acıyordu bugun hıcbırsey yok kasıklarımda batma agrı var ama cok bısey degısmıyor o her ay oluyor cok heyecanlıyım bakalım yarın oburgun regl olacak mıyım :)

Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum

Canım sen yinede kötü düşünme benimde iki gün o şekilde olmuştu birgünde normal bildiğin adet görmüştüm ama o zmnlar bir haftalıkmış ben bir ay sonra öğrenmiştim. Ama kaybettik
Cnm bnm başın sağolsun.. Ne diyebilrm ki hayırlısı ama bnm norml adetm devm ediyo nasib olmadı sanırım bu ay hayırlısı..

Kızlar merhaba . Bat günüm bugündü ama gelmedi . Ağrı'm sızım da yok . Göğüslerim şiş biraz ve arada kasıklarımda batma oluyor .Vücudum oyun oynamaya devam ediyor heralde

Bende digital testlerden aldım şu erken belli edenlerden çok az tuvaletim vardı ama dayanamadım yaptım saat hep yanıp söndü iki üç saat devam etti sonra gelince tekrar üstüne tuvaletimi yaptım hemen iki dk sonra saatin yanında pozitif çıktı. İlk yaptığımda çok az sıvı gelmişti okumamıştı şimdi pozitif mi değilmi pazartesi tekrar test alıcam şuanda 2 hafta gecikmem var.

Slm kızlar iki gündür sağ kasığımda bıçak saplanıyo gibi ağrı var bacağıma atıyo adetime bir hafta var hamile olabilirmiyim

Slm kızlar bi sorum olck adetim 2 gun gecikti ama kasıgıma birden ağri ve sanci oluyor surekli olarak ama hemen geciyor Acaba hamile olabilirmiym test yapmaya korkuyorum negatif ckar diye ..

Slm kızlar bi sorum olck adetim 2 gun gecikti ama kasıgıma birden ağri ve sanci oluyor surekli olarak ama hemen geciyor Acaba hamile olabilirmiym test yapmaya korkuyorum negatif ckar diye ..
Cnm bnce birazdaha bekle adet sancısıda olabilr hayal kırıklığı olmasın 3gün fln bekle öyle test yap bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…