- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
İnş cnm amin ama 4yıllk evliyim ben hiç korunmadım eşimde varikosel vardı 9ay önce ameliyat oldu düzelme var yavaş yavaş ama bklm hayırlısı artık her nasib vaktine esirdir diyelim nplm allah herkese hayırlısını nasb etsin inş.sen BNm kadar beklemezsin allah dualarımızı kabul etsin inşGmz2675 sıkma canını inşallah bir dahaki sefer bnde bir şey öğrendim bugün bir web sayfasında olmasi gereken gunlerde düzenli iliskiye girildiğinde en geç 8 9 ay icerisnde gebelk gerceklesirmis bnde o sayfadan umitlendim yani düşünsenize 8 9 aydan bahsediliyo biz bu ay denedik diyelim hemen bu ay bekliyoruz.sonra herseferinde hayel kırıklığına uğruyoruz. Her denememizde rahim duvari kalinlasiyomus kendini gebelige hazirliyomus.bu sayfada o kadar çok dualar ediyoruzki birbirimize ve içten inanıyorum kabul olacak.
Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun inşallah da hayırlısıyla kucağına almak nasip olur amin :)İnşaallah nasip olur canım stres yapmayın benım bu donemde bide gozumde tumor cıktı. Kotu huyluymus ama amelıyat oldum tetkıkler devam. Nasip ki geç döllenme olmuş sanki bile isteye oyle oldu.. Allahım yardım etti bana ona inanıyorum. Agri kesici bile içmedim bisi olur diye.. rabbim size ds oyle bir anda verecekki en hayırlı gün oymus farkeceksiniz inş. Hayırlısı olsun dua edıuorum size siz de bana edin düsük tehlıkesi var hep yatıyorum. Gozumden yaslar akıyor ben bunları yaZarken. Hepımız icin en iyisi olsun inş tek duam bu
Rabbim tüm isteyenlere ve sana da tez zamanda nasip etsin inşallah bacım aminİnş cnm amin ama 4yıllk evliyim ben hiç korunmadım eşimde varikosel vardı 9ay önce ameliyat oldu düzelme var yavaş yavaş ama bklm hayırlısı artık her nasib vaktine esirdir diyelim nplm allah herkese hayırlısını nasb etsin inş.sen BNm kadar beklemezsin allah dualarımızı kabul etsin inş
Amin cnm saolRabbim tüm isteyenlere ve sana da tez zamanda nasip etsin inşallah bacım amin
Canım sen yinede kötü düşünme benimde iki gün o şekilde olmuştu birgünde normal bildiğin adet görmüştüm ama o zmnlar bir haftalıkmış ben bir ay sonra öğrenmiştim. Ama kaybettikSlm kızlar bişi sorcam bnm adet günm dündü beyazla karsık kahverengi leke gldi kesildi bugünde bi damla khverengi leke geldi ksildi adet gelmedi yerleşme knaması olbilrmi yaşyan varmı....
Cnm bnm başın sağolsun.. Ne diyebilrm ki hayırlısı ama bnm norml adetm devm ediyo nasib olmadı sanırım bu ay hayırlısı..Canım sen yinede kötü düşünme benimde iki gün o şekilde olmuştu birgünde normal bildiğin adet görmüştüm ama o zmnlar bir haftalıkmış ben bir ay sonra öğrenmiştim. Ama kaybettik
Olabilir canım ama reglin geçsin bekle acele etmeSlm kızlar iki gündür sağ kasığımda bıçak saplanıyo gibi ağrı var bacağıma atıyo adetime bir hafta var hamile olabilirmiyim
Hiç böyle olmazdı o yüzden merak ediyorum hamilemiyim diyeOlabilir canım ama reglin geçsin bekle acele etme
Cnm bnce birazdaha bekle adet sancısıda olabilr hayal kırıklığı olmasın 3gün fln bekle öyle test yap bnceSlm kızlar bi sorum olck adetim 2 gun gecikti ama kasıgıma birden ağri ve sanci oluyor surekli olarak ama hemen geciyor Acaba hamile olabilirmiym test yapmaya korkuyorum negatif ckar diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?