- 8 Ağustos 2017
- 64
- 100
- 8
- 37
Henüz test yapmadım ama diğer gebeliklerimde adet günü ve sonrasında yapmıştım.şuan 7günüm var bata o yuzden bekliyorum gecen iki ay reglim az ve bi kaçgün gecikmeli gelmişti o yuzden bekliycem hüsrana uğramaktan yoruldum heraySizin belirtileriniz neler?benim yazdıklarım öncekiler içindi şuan o belirtilerin hepsini hissetmiyorum ama bazı şeyler aynı yumurtlamadan beri rüya görüyorum her gece,yorgun hissediyorum akşamları sag kasıkta batmalar hafif, bel agrısı üşümeler ama göğüslerde ne agrı ne baska bişey ara ara sarımsı ve beyaz akıntılar böyle işteMerhaba bende erken gebelikten supheliyordum kac gün sonra test yaptınız
Benim de öyle olurdu ama bu ay bende de hiç agrı acı fln yok sadece gecen gün uçlarında hafif iğne batmaları hissettim gecti hayırlısı inşallah hamileyizdirLütfen biri cevap verebilir mi normalde adetten 9 on gün önce göğüslerimde ağrı acıma olurdu ama şimdi yok adetime dört günü var ama hiçbir acıma yok acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Ben de hiç yerleşme kanaması olmamıştı ama kırmızı degilde acık pembe veya kahverengi oluyor diyorlar forumlarda okumuştum umarım yerleşme kanamasıdırAdetim den 1 hafta sonra kırmızı bir kan geldi akıntıyla yerleşme kanaması olabilir mi
Benim de normalde öyle olurdu ve kasık agrılarım adetimden 1,2 gün önce baslar normalde agrım olur ve anlarım ki regl olucam ama bu ay 10gündür batmalar ve kasık agrısı yasıyorum ara ara çok iyi anlıyorum çok stresli ve sıkıntılı ama bekleyip görücez bakalım inşallah güzel haberler veririzKarnım da ağrı var 1 haftadır belimde ara ara adet olcakmışım gibi ağrıyor normalde adetten önce göğüs ağrısı acısı olurdu ama yok inşallah hamileyizdir 8 ay falan olmuştur artık üzülüyorum adet olunca
Mavipatiska ben de cok istiyorum takıntı yapmamaya calışıyorum ama olmuyor ve bu ay hamileysem o da çok şaşırtıcı olucak sadece 2 kez ilişki oldu yumurtlama günleri civarı tam gününü bilmiyorum yumurtlamamın çünkü son ikidir çok düzensiz geldi reglim.inşallah güzel haverler veririzKarnımın yan tarafı ağrıyor cam açık yatıyorum belki ondandır diyorum kendimi ümitlendirmemek için ama çok istiyorum bebek
Henüz test yapmadım ama diğer gebeliklerimde adet günü ve sonrasında yapmıştım.şuan 7günüm var bata o yuzden bekliyorum gecen iki ay reglim az ve bi kaçgün gecikmeli gelmişti o yuzden bekliycem hüsrana uğramaktan yoruldum heraySizin belirtileriniz neler?benim yazdıklarım öncekiler içindi şuan o belirtilerin hepsini hissetmiyorum ama bazı şeyler aynı yumurtlamadan beri rüya görüyorum her gece,yorgun hissediyorum akşamları sag kasıkta batmalar hafif, bel agrısı üşümeler ama göğüslerde ne agrı ne baska bişey ara ara sarımsı ve beyaz akıntılar böyle işte
Bence hamilesiniz inşallah yerleşme kanamasıdır ben de rüyalara inanıyorum normalde rüyalarımı hatırlamam bu sefer üstüste hatırlayınca ve rüyamda yavru yeşil bir kurbağa ve bıçak görmüştüm ikisi de çocuk sahibi olmakla ilgiliymiş test yaparsanız bizle sonucu paylaşınBenim sadece kanama geldi kırmızı dediysem kıpkırmızı değil hafif pembemsi yoğun bi akıntıyla geldi ara ara kasımlarıma ve rahimde batma oluyor kan gelmeden önce 2 tane erkek çocuk gördüm rüyamda ikiz
Sonra l3kelnme gelince heyecanlandım
Bence hamilesiniz inşallah yerleşme kanamasıdır ben de rüyalara inanıyorum normalde rüyalarımı hatırlamam bu sefer üstüste hatırlayınca ve rüyamda yavru yeşil bir kurbağa ve bıçak görmüştüm ikisi de çocuk sahibi olmakla ilgiliymiş test yaparsanız bizle sonucu paylaşın
Olabilir canım benim de 7 gün var bata bekleyip görücez regl olmazsak en büyük belirti olacak,bu arada ben de kızım olursa arya koymak istiyorum adını eskiden beri düşündüğüm bir isimKasık ağrısı uyku ağzımda garip bir tat var geçmiyor kaç gündür sivilce tansiyonumda düştü iki kez bayılacak gibi oldum bunlar belirti olabilir mi kızlar bat a 5 gün var
Bende öyle istiyorum inşallah olurlar bir an önce de koyarız adaş olurlar :)Olabilir canım benim de 7 gün var bata bekleyip görücez regl olmazsak en büyük belirti olacak,bu arada ben de kızım olursa arya koymak istiyorum adını eskiden beri düşündüğüm bir isim
Beklenen adet tarihiBat ne demekki ?
Beklenen adet tarihiBat ne demekki ?
imBenim de normalde öyle olurdu ve kasık agrılarım adetimden 1,2 gün önce baslar normalde agrım olur ve anlarım ki regl olucam ama bu ay 10gündür batmalar ve kasık agrısı yasıyorum ara ara çok iyi anlıyorum çok stresli ve sıkıntılı ama bekleyip görücez bakalım inşallah güzel haberler veririz
Beklenen adet tarihiymiş ben de burada öğrendim:)Bat ne demekki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?