Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba bende erken gebelikten supheliyordum kac gün sonra test yaptınız
Henüz test yapmadım ama diğer gebeliklerimde adet günü ve sonrasında yapmıştım.şuan 7günüm var bata o yuzden bekliyorum gecen iki ay reglim az ve bi kaçgün gecikmeli gelmişti o yuzden bekliycem hüsrana uğramaktan yoruldum heraySizin belirtileriniz neler?benim yazdıklarım öncekiler içindi şuan o belirtilerin hepsini hissetmiyorum ama bazı şeyler aynı yumurtlamadan beri rüya görüyorum her gece,yorgun hissediyorum akşamları sag kasıkta batmalar hafif, bel agrısı üşümeler ama göğüslerde ne agrı ne baska bişey ara ara sarımsı ve beyaz akıntılar böyle işte

Lütfen biri cevap verebilir mi normalde adetten 9 on gün önce göğüslerimde ağrı acıma olurdu ama şimdi yok adetime dört günü var ama hiçbir acıma yok acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Benim de öyle olurdu ama bu ay bende de hiç agrı acı fln yok sadece gecen gün uçlarında hafif iğne batmaları hissettim gecti hayırlısı inşallah hamileyizdir

Karnım da ağrı var 1 haftadır belimde ara ara adet olcakmışım gibi ağrıyor normalde adetten önce göğüs ağrısı acısı olurdu ama yok inşallah hamileyizdir 8 ay falan olmuştur artık üzülüyorum adet olunca

Karnımın yan tarafı ağrıyor cam açık yatıyorum belki ondandır diyorum kendimi ümitlendirmemek için ama çok istiyorum bebek

Benim de normalde öyle olurdu ve kasık agrılarım adetimden 1,2 gün önce baslar normalde agrım olur ve anlarım ki regl olucam ama bu ay 10gündür batmalar ve kasık agrısı yasıyorum ara ara çok iyi anlıyorum çok stresli ve sıkıntılı ama bekleyip görücez bakalım inşallah güzel haberler veririz

Karnımın yan tarafı ağrıyor cam açık yatıyorum belki ondandır diyorum kendimi ümitlendirmemek için ama çok istiyorum bebek
Mavipatiska ben de cok istiyorum takıntı yapmamaya calışıyorum ama olmuyor ve bu ay hamileysem o da çok şaşırtıcı olucak sadece 2 kez ilişki oldu yumurtlama günleri civarı tam gününü bilmiyorum yumurtlamamın çünkü son ikidir çok düzensiz geldi reglim.inşallah güzel haverler veririz

Benim sadece kanama geldi kırmızı dediysem kıpkırmızı değil hafif pembemsi yoğun bi akıntıyla geldi ara ara kasımlarıma ve rahimde batma oluyor kan gelmeden önce 2 tane erkek çocuk gördüm rüyamda ikiz
Sonra l3kelnme gelince heyecanlandım

Bence hamilesiniz inşallah yerleşme kanamasıdır ben de rüyalara inanıyorum normalde rüyalarımı hatırlamam bu sefer üstüste hatırlayınca ve rüyamda yavru yeşil bir kurbağa ve bıçak görmüştüm ikisi de çocuk sahibi olmakla ilgiliymiş test yaparsanız bizle sonucu paylaşın

Inşallah hamileyimdir allah tüm isteyenlere nasip etsin
Birde arkadaşım beni hamile görmüş ruyasinda
Bunların hepsi tesadüf değildir inşallah test için 1 hafta daha beklemek istiyorum

Kasık ağrısı uyku ağzımda garip bir tat var geçmiyor kaç gündür sivilce tansiyonumda düştü iki kez bayılacak gibi oldum bunlar belirti olabilir mi kızlar bat a 5 gün var

Kasık ağrısı uyku ağzımda garip bir tat var geçmiyor kaç gündür sivilce tansiyonumda düştü iki kez bayılacak gibi oldum bunlar belirti olabilir mi kızlar bat a 5 gün var
Olabilir canım benim de 7 gün var bata bekleyip görücez regl olmazsak en büyük belirti olacak,bu arada ben de kızım olursa arya koymak istiyorum adını eskiden beri düşündüğüm bir isim

Bat ne demekki ?
Beklenen adet tarihi
im

Merhaba Hanımlar;
Aranıza yeni katıldım ve kafam darmadağın. Bana da fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz?
1 yıldır eşimle korunmuyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. Geçen ay Doktora gittik. Hsg yapıldı, hırman testleri yapıldı, sperm testi falan derken sonuçlar tertemiz. Hiç bir sıkıntı yok. Bazı vitamin ve ilaçlar verdi doktorumuz ve 4 ay kullanın ve belirli günlerde çalışmaya devam dedi. Benim 2 gün sonra adet olmam lazım. Fakat yaklaşık 10 gündür rüyalar görüyorum. Bir haftadır hafif mide bulantılarım oluyor kusacakmış gibi oluyorum ama kusamıyorum. 1 haftadır en çok beni rahatsız eden mide yanması. Zaman zaman sağ kasığımda batma var. Bir an şiddetli oluyor ama geçiyor.. 4-5 gün önce tek bir damla kahverengi leke geldi ama başka olmadı. Baş ağrım oluyor ama miğrenim olduğu için emin olamıyorum. Yorgunluk ve halsizlik var ama ciddi boyutta değil. Geçen hafta ateş basması oldu. Sağ kasığım da bir noktada seyirmeler hissediyorum ama saniyelik. Sağ hözüm seyiriyor ve dudaklarım kaşınıyor. Gögüslerim de çok yoğun ağrı ya da şişlik yok. Gazım var... Adet olmadan bir hafta önce gögüslerim beni delirtirdi Ağrıdan şimdi neredeyse hiç ağrı yok. Ümitlenmek istiyorum lakin sonu yine hüsran olacak diye korkuyorum. Test ne zaman yapmalıyım? Sizce hamile miyim?
Düşünceleriniz ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum... ilginize şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…