Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sağol canım. Hayırlısı olsun artık diyorum. 1 yıldır stres mahvetti beni. Boşvereyim olursa olur olmazsa vardır bir hayır diyorum ama her ay yine stres. Dün gece rüyamda eşimin başka kadından bebek sahibi olduğunu gördüm. :) Galiba artık aşırı takıyorum kafama.

Uzulme canim kismet degilmis bu ay demek ki diger ay insallah olursun benim de mantarim tekrar atak yapti iki gundur kasintim var regl olduktan sonra tekrar gidicem doktora bekliyorum simdilik sadece krem surebiliyorum

Benim yumurtlama tarihlerinde akintim hiç olmadı adet oncesi yumurtlama olabilir mi

:) haha ruyan cok ilgincmis cok kafaya takmadan oluyo bunlar hepimizde.benim bi arkadas 2,5 yildir ugrasiyo asilama vs herseyi denediler doktor enson olumsuz konusmus ihtimal az diye onlar da birakmislar tedaviyi falan snra ogrendik ki hamile yine baska arkadas da 3 yildir doktora gidip geliyordu tedaviyi biraktilar artik dogal akisinda olursa olur dediler ve diger ay hamileydi yani dusunmeyip herseyi akisina biraksak olacak.

Kızlar üzülmeyelim bu ay da olmazsa yapcak bişey yok Allah hayırlı zamanda nasip etcek inşallah bakalım bat yarın inşallah ben müjdeli haber veririm ama çok umutsuzum

Arkadaşlar merhaba,
Adetime 9 gün var. Bir kaç gündür çok sık tuvalete çıkıyorum ayrıca hafif yanma var. Bugün wc de pembe bir kan geldi. Telaşlandım. Neden olabilir?
Yerleşme kanaması olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir acile git kan ver bence. Kesin sonuç kan testi.

Kızlar selam ne durumdasınız? 3 gün kaldı benim regle 2,3 gündür çok fena böbreklerime vuran bel agrım var gece uyuyamadım kasıklarıma ara ara sancı giriyo göğüslerim agrıyo bugün dayanamadım test yaptım ve negatif belki erken idrar testi için yada gebelik yok bu ay da.umutsuzum anlayacagınız

Yerlesme kanamasi her hamile de gorulen bir belirti mi ? Bende her turlu belirti var ama kanama lekelenme olmadi. Gerci daha adetime 9 gun var. 5 gun sonra bi test yapicam

Kızlar merhaba daha adet olmadım normalde döngüm geçen ay 26 gün oldu bu ay 30 gündeyim hala yok ama adet için belirti de yok idrar testi için erken mi bundan önce ki aylar da 29 da olduğu da olmuştu

Kizlar bi sorum olucak. Ben testi yapar yapmaz arti isareti hemen belirdi. Korkuyorum bi yanlislikmi vardir diye sevinemedim bile sonuca. Test clearblue. Hemen isaret belirmesi yanlis mi ne dusunuyosunuz?

Kizlar bi sorum olucak. Ben testi yapar yapmaz arti isareti hemen belirdi. Korkuyorum bi yanlislikmi vardir diye sevinemedim bile sonuca. Test clearblue. Hemen isaret belirmesi yanlis mi ne dusunuyosunuz?
cnm gunaydin ben de clearblue aldim hazirda bekliyor adetine kac gun kala yaptin 4 gun oncesine kadar yapilabilir yaziyor bendekinde.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Ben hCG testi iki kez üç haftadan sonra ultrason yaptım...

Benim yoğun sarı akıntım oldu son 2 gün. Sistit oldum yakıyor sütekli çişm var gibi bu sabah da 2 damla pembe kan oldu. Galiba hastalanacağm. Kan hq. 8 göstermişti test de negatif kanı görünce dünyam başıma yıkıldı 2 ci sene oluyor. Eşimin eski karısı dalga geçiyor bela okuyor okutuyor bana sürekli . Kendisi 2 oğul doğmuş bana sürekli onun tapusu bende diye hava atıyor ya. lahnet olsn ne piskopatlara veriyorsn allahm

Kızlaarrr 35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…