- 9 Ağustos 2017
- 16
- 15
- 38
- 43
canım üzülme seni anlıyorum her ay umutlanıp aynı şeyi yaşıyoruz bir problemimiz olmadığı sürece korkacak birşey yok elbet bir gün olacak bebekler demekki hayırlı zaman şuan değil allah herkesin gönlüne göre versin
Uzulme canim kismet degilmis bu ay demek ki diger ay insallah olursun benim de mantarim tekrar atak yapti iki gundur kasintim var regl olduktan sonra tekrar gidicem doktora bekliyorum simdilik sadece krem surebiliyorum
Gec yumurtlama olabiliyor bazen canim olabilir sende de akintin yumurta aki gibiyse ve atesin biraz yuksekse yumurtlama donemidir.Benim yumurtlama tarihlerinde akintim hiç olmadı adet oncesi yumurtlama olabilir mi
:) haha ruyan cok ilgincmis cok kafaya takmadan oluyo bunlar hepimizde.benim bi arkadas 2,5 yildir ugrasiyo asilama vs herseyi denediler doktor enson olumsuz konusmus ihtimal az diye onlar da birakmislar tedaviyi falan snra ogrendik ki hamile yine baska arkadas da 3 yildir doktora gidip geliyordu tedaviyi biraktilar artik dogal akisinda olursa olur dediler ve diger ay hamileydi yani dusunmeyip herseyi akisina biraksak olacak.Sağol canım. Hayırlısı olsun artık diyorum. 1 yıldır stres mahvetti beni. Boşvereyim olursa olur olmazsa vardır bir hayır diyorum ama her ay yine stres. Dün gece rüyamda eşimin başka kadından bebek sahibi olduğunu gördüm. :) Galiba artık aşırı takıyorum kafama.
Guzel haberler bekliyoruz ben de carsamba soyluycem son durumu bakalimKızlar üzülmeyelim bu ay da olmazsa yapcak bişey yok Allah hayırlı zamanda nasip etcek inşallah bakalım bat yarın inşallah ben müjdeli haber veririm ama çok umutsuzum
Yerleşme kanaması olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir acile git kan ver bence. Kesin sonuç kan testi.Arkadaşlar merhaba,
Adetime 9 gün var. Bir kaç gündür çok sık tuvalete çıkıyorum ayrıca hafif yanma var. Bugün wc de pembe bir kan geldi. Telaşlandım. Neden olabilir?
Gec yumurtlama olabiliyor bazen canim olabilir sende de akintin yumurta aki gibiyse ve atesin biraz yuksekse yumurtlama donemidir.
cnm gunaydin ben de clearblue aldim hazirda bekliyor adetine kac gun kala yaptin 4 gun oncesine kadar yapilabilir yaziyor bendekinde.Kizlar bi sorum olucak. Ben testi yapar yapmaz arti isareti hemen belirdi. Korkuyorum bi yanlislikmi vardir diye sevinemedim bile sonuca. Test clearblue. Hemen isaret belirmesi yanlis mi ne dusunuyosunuz?
Ben hCG testi iki kez üç haftadan sonra ultrason yaptım...Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?