- 28 Nisan 2017
- 84
- 15
- 38
- 34
Var gibi gözüküyor arkadaşım da da böyle çıkmış ikinci çizgi çok azdı dedi şimdi hamileKızlar lütfen bakarmsnz bu ne demek? Hamileliyme daha 17 gün var. İyneden sonra 2 defa ilişki oldu. Doktor söylediği tarihlerde. Ama sabırsızlandım.
çatlatma iğnesi b hcg değerini yükseltir. sonra bu değer günden güne düşer. tahlil için henüz çok erken. doktorunuzun söylediği tarihi beklemelisinizBen dün test koymuşsm bu gün kan tahlili yapdm. Doktor iyneden dolayı da öyle ola bilir dedi. Ne var demedi ne yok demedi üzgünüm (( anlayan var mı ya
normal sınırlar içinde tutmak şart. bebeğin gelişimi için çok önemli. tsh 8 yüksek bir değer ama ilaç dozu yükseltilince düzelir.Hamile olunca düşek mü olmalı yüksek mi .? 8 bende
Merhabalar ben de aylardir bu siteden gebelik belirtilerini takip ediyordum en son dayanamadim yazayim dedim biraz uzun olacak ama24eylulde evlendim gecen sene dugun zamani regldim ve biter bitmez iliski oldu esim korunuyordu ama bir kereligine bisey olmaz dedik ve korunmadik tek iliskiyle ilk aydan hamile kalmistim ve ogrenince sok olmustum planli degildi hatta ben erken diye istemiyordum doktora gittigimde keseyi gorduk ama kanamalarim ve agrilarim vardi parca bile geldi dusuk yapiyorum sandim doktor 1 hafta rapor verdi haftasonuna da kalp atislarini dinlemeye gittik bi sıkıntı yok dedi çok güzel bir histi anlatamam tam bebeğimi benimsemişken akşamına agrılarım başladı ve maalesef düşükle sonuçlandı.şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim 6aydır fln korunmuyoruz çok istiyoruz bu sefer de bebiş gelmiyor.belirtilerime gelince kasık agrılarım ve ayaklarımda üşüme ani sıcak basmaları ve arkasından gelen üşümeler kimyasalı da böyle anlamıştım zaten.bat 16 agustos bakalım yine bişeyler hissediyor gibiyim allah isteyen herkese nasip etsin kolay iş değil insan kafayı yiyecek gibi oluyor hakikaten
Merhaba bende erken gebelikten supheliyordum kac gün sonra test yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?