Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Üstüne görme yasamis olabilirsin yazdiklarin da belirti bence hemen bi idrar testi yap :)

Kızlar merhaba benimde bir kızım var 2.düşünüyorum ancak adet bitti ilişki yaşadım acaba ondan hamilelik riskin! Olur mu

Adet bitimi ilişki yaşadım ve bir gün sonra adet sancısı gibi sancım oldu sizce sebebi nedir?

Kızlar merhaba bi kaç aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama olmadı hala 7 ay falan oldu ama sık ilişkiye girmiyoruz neyse bu ay ilişkileri saha sık tuttuk geçen ay adetime 10 gün kala göğüslerim çok acıyordu adet oldum ama bu ay öyle bi belirti yok acaba hamile olabilir miyim

8 mayıstaki ilişkimden sonra 3 kere regl oldum. Kan testim negatif çıkmıştı 11 temmuzda. Acaba geç döllenme mi oldu.... Kasık ağrım hiç geçmedi

Arkadaşlar Merhaba onceki regl tarihim 13 temmuz yumurtlama tarihim 26 temmuzdu dün kan verdim hcg <0.1 çıktı ama göğüslerim cok hasssas kasiklarm ve belim ağrıyor sabahları mide bulantılarm var ve devamlı uyku hali var acaba geç döllenme falan olabilir mi ya?

Kızlar yardım lütfen ben adet olmadım bu 10.günüm olacak olmayalı beyaz akıntı var ama. O da çok şık değil hiçbir adet ya da hamilelik belirtisi yok gayet sağlıklıyım bi hastalığım da yok 2gün önce idrar testi negatif çıktı çok merak ediyorum ya acaba benim gibi olan var mı ?stres mi yaptım acaba yoksa

Kizlar adetime daha 8 gun var ama midem bulaniyor. Hatta bu saatte mide bulantisiyla uyandim ki hayatimin hic bir doneminde mide bulantisindan uyanmamisimdir. Bu mide bulanma olayi bu kadar erken baslar mi?
bunun yaninda sol yumurtaligimda surekli agri, bel agrisi, yorgunluk ve duygusalligim da var. Belirtiler bu kadar erken kendini gosterir mi yoksa zihnim bana yine oyunlar mi oynuyor?

Benim dune kadar bel agrim vardi kasik agrim oluyodu ara ara bugun hic bi belirti yok nereye gitti agrilarim acaba bat 9 a
Canim ben de 1hafta fln kala gece mide bulantisiyla uyandim nerdeyse istifra edecektim yataga ama ruya mi degil mi hala bilmiyorum

Kizlar bisey sorabilir miyum.hic soyle bir belirti yasayan oldumu.ozur dileyerekten soyluyorum ama lavaboya gidince sanki yanma olacakmis gibi hissediyorum ama olmuyo.yaklasik 10 gundur boyle.az su icen biriyim ve o yanmayi cok sık yasarim bu yuzden su iciyorum ama yanmiyo.anlatabildimmi ki acaba kizlar ya

Olabilir canim neden olmasin :)

benim de bata 8 gun var. Bel agrim falan da var. Bugun dr randevu aldim bakalim ne varmis. Bata 8 gun kala kan tahlilinden cikar mi acaba?

Kızlar lütfen bakarmsnz bu ne demek? Hamileliyme daha 17 gün var. İyneden sonra 2 defa ilişki oldu. Doktor söylediği tarihlerde. Ama sabırsızlandım.

Eklentiler

• Screenshot_20170807-131525.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…