Üstüne görme yasamis olabilirsin yazdiklarin da belirti bence hemen bi idrar testi yap :)Mrb arkadaşlar en son 3 hafta önce kahverengi leke şeklinde kısa süren bi adet dönemim oldu bunun yanısıra göğüslerim de farkedilir derecede şişlik var ,kasıklarım da inanılmaz kasılmalar var, sık idrara çıkma ve aşırı derecede bağırsak gazım varçok ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramayım diye ama bunlar belirti olabilir mi sizce ? Lütfen yardımcı olun !!!
Canımm sanki varyaa gebesinSizce kızlar
Canim var gibi ya insallah hamissindirSizce kızlar
Canim ben de 1hafta fln kala gece mide bulantisiyla uyandim nerdeyse istifra edecektim yataga ama ruya mi degil mi hala bilmiyorumKizlar adetime daha 8 gun var ama midem bulaniyor. Hatta bu saatte mide bulantisiyla uyandim ki hayatimin hic bir doneminde mide bulantisindan uyanmamisimdir. Bu mide bulanma olayi bu kadar erken baslar mi?
bunun yaninda sol yumurtaligimda surekli agri, bel agrisi, yorgunluk ve duygusalligim da var. Belirtiler bu kadar erken kendini gosterir mi yoksa zihnim bana yine oyunlar mi oynuyor?
Canim insallah hamissindir de yedigin bisey fln dokunmamistir demi.uzun surermi acaba bulanti bukadar bilmiyorum daBiri cevap yazsin lutfen hala midem cok bulaniyor.
Olabilir canim neden olmasin :)Arkadaşlar Merhaba onceki regl tarihim 13 temmuz yumurtlama tarihim 26 temmuzdu dün kan verdim hcg <0.1 çıktı ama göğüslerim cok hasssas kasiklarm ve belim ağrıyor sabahları mide bulantılarm var ve devamlı uyku hali var acaba geç döllenme falan olabilir mi ya?
Merhabalar 20 temmuz adet oldumOlabilir canim neden olmasin :)
benim de bata 8 gun var. Bel agrim falan da var. Bugun dr randevu aldim bakalim ne varmis. Bata 8 gun kala kan tahlilinden cikar mi acaba?Benim dune kadar bel agrim vardi kasik agrim oluyodu ara ara bugun hic bi belirti yok nereye gitti agrilarim acababat 9 a
Canim ben de 1hafta fln kala gece mide bulantisiyla uyandim nerdeyse istifra edecektim yataga ama ruya mi degil mi hala bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?