Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Valla bu belirtiler hamilelik gibi görünüyor ve inşallah da öyledir:) benim belirtilere coook benziyor basagrisi ozellikle sakaklardan giren birden bire sonra gecen,sag kasikta seyirmeler ki yumurtlama civari cok agri cekmistim birkacgun oldugum yerde cakili kalacak derece agrilardi sonra seyirmeler yada uzerine bisey bastiriliyormus gibi bi agirlik hissi..bence o gelen leke yerlesme kanamasi 2 gun sonra test yapip ogrenebilirsin bence insallah hamileyizdir yaaa.Ha buarada benimde regl oncesi gogsum cok agrir suan hic agri fln yok sadece dolgunlasmis buyumus gibi ve uclarina hafif igne batmalari oluyo arada bir o kadar.

Sağol canım inşallah mutlu haberleri veririz... Benim gögüslerim de 2 gün öncesine kadar hafif ağrı vardı ama dün ve bugün hiç yok... Çok ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor 1 yıldır.
Belki de zamanı bar bebeğimizin de bizi istemesi gerekiyor :))

Canım belirtiler pozitif bence bir test yapmalısın idrarda da çıkabilir çıkmasa bile negatif anlamına kanda kesin sonucu alırsın

Kizlar atesiniz kac cikiyor ve bunu nasil olcmeliyiz dil alti mi koltukalti mi,ates basiyor beni sonra biranda geri eski isima donuyorum.atesimi olctum dilalti 37,3 cikiyor gozlerim yaniyor usutmussun de grip olucakmissin gibi.psikolojikmidir bu kadar sey onu da bilmiyorum

Çok üzgün ve yine hüsrana uğramışlığın üzüntüsündeyim. Sabah uyandım ve adet olduğumu gördüm. Bu psikoloji beni öldürecek. Stresten midir nedir bilmiyorum. Stresi önleyecek neler yapabilirim? Nasıl aklımdan uzaklaştıra bilirim?

canım üzülme seni anlıyorum her ay umutlanıp aynı şeyi yaşıyoruz bir problemimiz olmadığı sürece korkacak birşey yok elbet bir gün olacak bebekler demekki hayırlı zaman şuan değil allah herkesin gönlüne göre versin

Benimde son 3 bakalım nolcak dua edin adet olmayayım herkes yazsın belirtileri son durumları
Benimde son 3 bakalım nolcak dua edin adet olmayayım herkes yazsın belirtileri son durumları
Benim de 6gün kaldı bakalım gögüslerimin kenarlarında agrılar basladı hafif,acaip gaz var ve akıntı ve karnımda şişkinlikle beraber adet sancıları gibi hafif ve ara ara gelen sancı oluyor.Dün gece de kaşıntıdan ölüyodum karnım bacaklarım hep kaşınıyodu.çok umutlanmak istemiyorum bakalım yaşayıp görücez

Üzülme canim Allahın kısmetidir. Zamanı gelir bir gün seninde benim de. Artik adete nefret ediyorum valla. Ne tür insanlar doğuruyor çöpe falan atıyor bu ne biçim axaletsizlik ya.

Bende de aynı ve ilave bende koyu altin renk akinti olduyor dünden beri. Adet kani kadar baya. Bilmyorm anlamini test pozitiv kan analisi 8 göstermişti. 12 gün kalmış allahm dua edelim

Arkadaşlar merhaba bi sorun olacaktı meraktan catliycam benim adetim 3 gün gecikti bugün olmazsa 4 gün olacak ama karnimda ağrı ara ara kasıklarıma sancı giriyo dün de dışardayken birden sancı geldi adet oldum sandım ama sarı akıntı olmuş dünden beri böyle az az sarı akıntı geliyor . Bebek düsündügümuzden beri adet gecikmeleri oluyor o yüzden henüz test yapmak istemiyorum bi 10 güne kadar sizce bu belirtimi bilen yardımcı olsun lütfen ???

kokusuz idrar yaparken yanma vs yoksa evet belirti akıntı.. sancılanmanda belirti ama işte adet ve hamilelik belirtileri benzediği icin test yap bence

Hamile değilmişim canım kan verdim 1.2 çıktı değerlerim

Arkadaşlar merhaba,
Adetime 9 gün var. Bir kaç gündür çok sık tuvalete çıkıyorum ayrıca hafif yanma var. Bugün wc de pembe bir kan geldi. Telaşlandım. Neden olabilir?

Üzülme canim Allahın kısmetidir. Zamanı gelir bir gün seninde benim de. Artik adete nefret ediyorum valla. Ne tür insanlar doğuruyor çöpe falan atıyor bu ne biçim axaletsizlik ya.

Çok haklısın canım. Şükür sağlıklıyız ve bebek sahibi olmak için sorunumuz yok. Allahın izniyle inşallah olacak bebeklerinizi alacağız kucağımıza. Stresten uzak durabilsek keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…