- 8 Ağustos 2017
- 64
- 100
- 8
- 37
Valla bu belirtiler hamilelik gibi görünüyor ve inşallah da öyledir:) benim belirtilere coook benziyor basagrisi ozellikle sakaklardan giren birden bire sonra gecen,sag kasikta seyirmeler ki yumurtlama civari cok agri cekmistim birkacgun oldugum yerde cakili kalacak derece agrilardi sonra seyirmeler yada uzerine bisey bastiriliyormus gibi bi agirlik hissi..bence o gelen leke yerlesme kanamasi 2 gun sonra test yapip ogrenebilirsin bence insallah hamileyizdir yaaa.Ha buarada benimde regl oncesi gogsum cok agrir suan hic agri fln yok sadece dolgunlasmis buyumus gibi ve uclarina hafif igne batmalari oluyo arada bir o kadar.Merhaba Hanımlar;
Aranıza yeni katıldım ve kafam darmadağın. Bana da fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz?
1 yıldır eşimle korunmuyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. Geçen ay Doktora gittik. Hsg yapıldı, hırman testleri yapıldı, sperm testi falan derken sonuçlar tertemiz. Hiç bir sıkıntı yok. Bazı vitamin ve ilaçlar verdi doktorumuz ve 4 ay kullanın ve belirli günlerde çalışmaya devam dedi. Benim 2 gün sonra adet olmam lazım. Fakat yaklaşık 10 gündür rüyalar görüyorum. Bir haftadır hafif mide bulantılarım oluyor kusacakmış gibi oluyorum ama kusamıyorum. 1 haftadır en çok beni rahatsız eden mide yanması. Zaman zaman sağ kasığımda batma var. Bir an şiddetli oluyor ama geçiyor.. 4-5 gün önce tek bir damla kahverengi leke geldi ama başka olmadı. Baş ağrım oluyor ama miğrenim olduğu için emin olamıyorum. Yorgunluk ve halsizlik var ama ciddi boyutta değil. Geçen hafta ateş basması oldu. Sağ kasığım da bir noktada seyirmeler hissediyorum ama saniyelik. Sağ hözüm seyiriyor ve dudaklarım kaşınıyor. Gögüslerim de çok yoğun ağrı ya da şişlik yok. Gazım var... Adet olmadan bir hafta önce gögüslerim beni delirtirdi Ağrıdan şimdi neredeyse hiç ağrı yok. Ümitlenmek istiyorum lakin sonu yine hüsran olacak diye korkuyorum. Test ne zaman yapmalıyım? Sizce hamile miyim?
Düşünceleriniz ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum... ilginize şimdiden teşekkür ederim...
Sağol canım inşallah mutlu haberleri veririz... Benim gögüslerim de 2 gün öncesine kadar hafif ağrı vardı ama dün ve bugün hiç yok... Çok ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor 1 yıldır.Valla bu belirtiler hamilelik gibi görünüyor ve inşallah da öyledir:) benim belirtilere coook benziyor basagrisi ozellikle sakaklardan giren birden bire sonra gecen,sag kasikta seyirmeler ki yumurtlama civari cok agri cekmistim birkacgun oldugum yerde cakili kalacak derece agrilardi sonra seyirmeler yada uzerine bisey bastiriliyormus gibi bi agirlik hissi..bence o gelen leke yerlesme kanamasi 2 gun sonra test yapip ogrenebilirsin bence insallah hamileyizdir yaaa.Ha buarada benimde regl oncesi gogsum cok agrir suan hic agri fln yok sadece dolgunlasmis buyumus gibi ve uclarina hafif igne batmalari oluyo arada bir o kadar.
Canım belirtiler pozitif bence bir test yapmalısın idrarda da çıkabilir çıkmasa bile negatif anlamına kanda kesin sonucu alırsınMerhaba Hanımlar;
Aranıza yeni katıldım ve kafam darmadağın. Bana da fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz?
1 yıldır eşimle korunmuyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. Geçen ay Doktora gittik. Hsg yapıldı, hırman testleri yapıldı, sperm testi falan derken sonuçlar tertemiz. Hiç bir sıkıntı yok. Bazı vitamin ve ilaçlar verdi doktorumuz ve 4 ay kullanın ve belirli günlerde çalışmaya devam dedi. Benim 2 gün sonra adet olmam lazım. Fakat yaklaşık 10 gündür rüyalar görüyorum. Bir haftadır hafif mide bulantılarım oluyor kusacakmış gibi oluyorum ama kusamıyorum. 1 haftadır en çok beni rahatsız eden mide yanması. Zaman zaman sağ kasığımda batma var. Bir an şiddetli oluyor ama geçiyor.. 4-5 gün önce tek bir damla kahverengi leke geldi ama başka olmadı. Baş ağrım oluyor ama miğrenim olduğu için emin olamıyorum. Yorgunluk ve halsizlik var ama ciddi boyutta değil. Geçen hafta ateş basması oldu. Sağ kasığım da bir noktada seyirmeler hissediyorum ama saniyelik. Sağ hözüm seyiriyor ve dudaklarım kaşınıyor. Gögüslerim de çok yoğun ağrı ya da şişlik yok. Gazım var... Adet olmadan bir hafta önce gögüslerim beni delirtirdi Ağrıdan şimdi neredeyse hiç ağrı yok. Ümitlenmek istiyorum lakin sonu yine hüsran olacak diye korkuyorum. Test ne zaman yapmalıyım? Sizce hamile miyim?
Düşünceleriniz ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum... ilginize şimdiden teşekkür ederim...
canım üzülme seni anlıyorum her ay umutlanıp aynı şeyi yaşıyoruz bir problemimiz olmadığı sürece korkacak birşey yok elbet bir gün olacak bebekler demekki hayırlı zaman şuan değil allah herkesin gönlüne göre versinÇok üzgün ve yine hüsrana uğramışlığın üzüntüsündeyim. Sabah uyandım ve adet olduğumu gördüm. Bu psikoloji beni öldürecek. Stresten midir nedir bilmiyorum. Stresi önleyecek neler yapabilirim? Nasıl aklımdan uzaklaştıra bilirim?
Benimde son 3 bakalım nolcak dua edin adet olmayayım herkes yazsın belirtileri son durumları
Benim de 6gün kaldı bakalım gögüslerimin kenarlarında agrılar basladı hafif,acaip gaz var ve akıntı ve karnımda şişkinlikle beraber adet sancıları gibi hafif ve ara ara gelen sancı oluyor.Dün gece de kaşıntıdan ölüyodum karnım bacaklarım hep kaşınıyodu.çok umutlanmak istemiyorum bakalım yaşayıp görücezBenimde son 3 bakalım nolcak dua edin adet olmayayım herkes yazsın belirtileri son durumları
Üzülme canim Allahın kısmetidir. Zamanı gelir bir gün seninde benim de. Artik adete nefret ediyorum valla. Ne tür insanlar doğuruyor çöpe falan atıyor bu ne biçim axaletsizlik ya.Çok üzgün ve yine hüsrana uğramışlığın üzüntüsündeyim. Sabah uyandım ve adet olduğumu gördüm. Bu psikoloji beni öldürecek. Stresten midir nedir bilmiyorum. Stresi önleyecek neler yapabilirim? Nasıl aklımdan uzaklaştıra bilirim?
Bende de aynı ve ilave bende koyu altin renk akinti olduyor dünden beri. Adet kani kadar baya. Bilmyorm anlamini test pozitiv kan analisi 8 göstermişti. 12 gün kalmış allahm dua edelimBenim de 6gün kaldı bakalım gögüslerimin kenarlarında agrılar basladı hafif,acaip gaz var ve akıntı ve karnımda şişkinlikle beraber adet sancıları gibi hafif ve ara ara gelen sancı oluyor.Dün gece de kaşıntıdan ölüyodum karnım bacaklarım hep kaşınıyodu.çok umutlanmak istemiyorum bakalım yaşayıp görücez
kokusuz idrar yaparken yanma vs yoksa evet belirti akıntı.. sancılanmanda belirti ama işte adet ve hamilelik belirtileri benzediği icin test yap benceArkadaşlar merhaba bi sorun olacaktı meraktan catliycam benim adetim 3 gün gecikti bugün olmazsa 4 gün olacak ama karnimda ağrı ara ara kasıklarıma sancı giriyo dün de dışardayken birden sancı geldi adet oldum sandım ama sarı akıntı olmuş dünden beri böyle az az sarı akıntı geliyor . Bebek düsündügümuzden beri adet gecikmeleri oluyor o yüzden henüz test yapmak istemiyorum bi 10 güne kadar sizce bu belirtimi bilen yardımcı olsun lütfen ???
Bence hamilesiniz inşallah yerleşme kanamasıdır ben de rüyalara inanıyorum normalde rüyalarımı hatırlamam bu sefer üstüste hatırlayınca ve rüyamda yavru yeşil bir kurbağa ve bıçak görmüştüm ikisi de çocuk sahibi olmakla ilgiliymiş test yaparsanız bizle sonucu paylaşın
Yarın yapcam artık canım koku filanda yok hiçkokusuz idrar yaparken yanma vs yoksa evet belirti akıntı.. sancılanmanda belirti ama işte adet ve hamilelik belirtileri benzediği icin test yap bence
Uzulme canim kismet degilmis bu ay demek ki diger ay insallah olursun benim de mantarim tekrar atak yapti iki gundur kasintim var regl olduktan sonra tekrar gidicem doktora bekliyorum simdilik sadece krem surebiliyorumHamile değilmişim canım kan verdim 1.2 çıktı değerlerim
Benim carsamba gunu canim bat bakalim bekliyorum gun yaklastikca umutlarim tukeniyo bir de teker teker herkes negatif haberi verince benim de bu ay olmadi gibi geliyoKızlar merhaba ne durumdasınız bat geldi mi
Üzülme canim Allahın kısmetidir. Zamanı gelir bir gün seninde benim de. Artik adete nefret ediyorum valla. Ne tür insanlar doğuruyor çöpe falan atıyor bu ne biçim axaletsizlik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?